Кирил Петков проговори за катастрофата, спира кампанията си

Съпредседателят на ПП-ДБ изказа съболезнования на близките на загиналия, обеща техника за пожарникарит
Обновена: 16 май 2024 21:17 | 16 май 2024 21:06, Красимир Ангелов
367

Снимка: БГНЕС

"Моите огромни съболезнования на близките на починалия шофьор". Това написа съпредседателят на "Продължаваме Промяната" Кирил Петков във Facebook след инцидента с автомобила на НСО, в който пътуваше към Варна. При катастрофата загина мъжът, управлявал другия автомобил в пътния инцидент, а жена е тежко ранена.

Още по темата
"Ще спра предизборната си кампания докато съм сигурен, че всичко, което зависи от мен, за да помогна на пострадалите и семейството е направено", заяви той.

"Возих се на задната седалка в колата и имах само "изкарване на въздуха", но реално не съм пострадал“, обясни Петков и добави, че екипът на "Спешна помощ" е дошъл много бързо на място, както и пожарникарите, които по думите му са успели много професионално да разрежат колата, за да извадят пострадалите.

"Искам да благодаря и на тези, които още в първите минути успяха да намерят лост и заедно да отворим вратите и да стигнем до хората. Благодаря и на двамата служители от НСО, с които отворихме заедно вратите и бяха адекватни, въпреки че бяха с някакви травми. Реално обаче без професионалната техника и уменията на пожарникарите не можехме да се справим", написа още Кирил Петков.

"Дадох дума на екипа на пожарникарите, че тези специализирани инструменти, които имаха, трябва да са във всяка пожарна кола, защото разбрах, че някои ги имат, а някои не. Обещавам, че ще направя всичко, за да ги осигурим", заяви още той.

Кирил Петков добави, че е отишъл до болницата, където е настанена пострадалата при инцидента жена. "Говорих с неврохирурга, която ме уведоми, че черепната травма изглежда незастрашаваща живота", поясни той.

"Моля се на Бог и другите травми да не застрашат живота ѝ. Дал съм телефона си на директора на болницата, ако трябва каквото и да е съдействие, да имаме личен контакт и да ми звънят по всяко време", коментира Петков. Според него медицинският персонал в болницата са били големи професионалисти и им благодари за моменталната помощ, която са оказали на жената.

"Искрени съболезнования на дъщеря му, семейството и близките му, написа още Петков за близките на починалия мъж. Ще се опитам да се свържа с тях в утрешния ден, и да им окажем всякаква помощ, от която имат нужда. Ще спра предизборната си кампания, докато съм сигурен, че всичко, което зависи от мен, за да помогна на пострадалите и семейството, е направено", каза още Петков.

Всичко за инцидента вижте във видеото на телевизия Bulgaria ON AIR


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


367
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
208
39
 
7
 
! Отговори
root преди 4 месеца
С какво е виновен Кирил Петков за катастрофата, нещастни копейчици?
207
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Тея от Нсо, са много нагли, мисля че са най добрите шофери и всичко им е позволено, ударили са го през просото. Вчера един такъв екземпляр, с ес класа със тъмни стъкла сутринта в 8.00 на светофара на Горубляне беше в средното платно в посока центъра, като светна зелено и тиквата реши, че бърза пусна си лампите и се преустрои в лявото платно зад мене, да де ама сутрин трафика нагоре по цариградско е фул, е не му направих място, то ми светака, то се мести, еми брато няма да ти направя място,
206
4
 
9
 
! Отговори
Подкупен магистраЛ преди 4 месеца
Сега само да не излезе, че някой друг освен починалия, е виновен. Това ще бъде поръчково действие на ГЕРБ към тяхната прокуратура да разсипят Киро Бавното.
205
28
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Хммм....Кирил Петков трябва много да се пази и грижи за сигурността си, защото в БГ, който застане на пътя на мафията, става страшно. Враговете на ПП в парламента правят всичко възможно, дори невъзможното, за да прекъснат не само кампанията му, но и да го изгонят от политиката и страната въобще! Толкова злостни нападки, колкото понася той от 2 год., не си спомням да е имало към нито един бълг.политик...
204
2
 
36
 
! Отговори
Дякона преди 4 месеца
Кръстовището е много близко до завоя, а шофьора е с ограничена видимост и време за реакция при навлизането в главния път. Това означава че телетата от УБО са летяли с над 150 км./ч. и не са дали възможност на водача когото убиха да се включи безопасно в движението!
203
0
 
33
 
! Отговори
Дякона преди 4 месеца
Не виждам кой ще озапти неграмотните и нагли ко.пелдаци от УБО, виновни за десетки инциденти годишно! Поведението им е отражение на политическата "класа" у нас.
202
5
 
26
 
! Отговори
ППарапет преди 4 месеца
Толкова ли козуначената кака не пожела с печалбите покрай Великден да му купи един жип та се налага да ползва ресурсите на държавата. Ами мустакатата фалшификаторка и тя ли не дава? Жив да го ожали човек.
201
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Тези мръ сници се сещат за армията и пожарната само когато могат да вземат нещо от там и да го раздават на чужди държави, които при това забраняват българския език и култура.
200
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Този професионален мръ сник се сети, че трябва да подсигури българските институции като му се случи на него нещастието. А преди това никой не мислеше за лекарите, пожарната, полицията, а приоритет им беше раздаването на пари за Украйна. Тук има много повече да се върши от лелеяната им еврозона, за която тези мръ сници вече са похарчили над 500 млн за сечене на монетки и други абсолютно ненужни глупости. А детска болница няма, нито хеликоптери, да не говорим за армия.
199
5
 
29
 
! Отговори
Простак преди 4 месеца
Килър Петков си правил предизборната кампания пред пожарникарите, докато вадят телата от смачкания автомобил!
198
2
 
31
 
! Отговори
Гадняр преди 4 месеца
"Елитните" милиционери от НСО (УБО) с поредна катастрофа по тяхна вина. Учудени няма, наказани също няма да има. Все пак това е преторианската гвардия на БКП. Недосегаеми са.
197
5
 
30
 
! Отговори
до 206 преди 4 месеца
Абсолютно същото, но на Тракия с моето семейство.Тия от НСО са убийци. Не им вярвам на нито дума. Кирчо ИЗЧАКАЛ и видял как дошла линейка и пожарна??!? Лъжец! Нали първото нещо, което трябва да направят от НСО е да се погрижат за безопасността на охраняемото лице. И? Вместо да го евакуират - люпят дружно семки с Кирчо и гледат как пристига линейка? Тоя за толкова ли глупави ли ни мисли или е на някакви тежки наркотици в друга реалност?
196
7
 
27
 
! Отговори
Вярвайте ми преди 4 месеца
Не стига, че унищожи волята на цял народ, а сега ни почва един по един. По-проклет е и от Тиквата.
195
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Киро трепе народа по улиците. До там стигнахме.
194
2
 
1
 
! Отговори
Запалих свещ преди 4 месеца
Аз съм привърженик на Кирил Рашков, пардон Петков и бях тръгнал на срещата. Но срещнах набори от казармата и се запихме малко. Благодаря на Бога, иначе и аз щях да съм по новините!.
193
19
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Така се прави, човека носи отговорност и без да е виновен, а не като ония мутри Веждичката и турчина от депесе дето трепят хора по улиците пияни и надруса и после се крият!
192
14
 
6
 
! Отговори
Мачкай Киро преди 4 месеца
Комунистите! Убитият е бил член на БКП и русофил. Както Фицо. Демокрацията победи!
191
1
 
13
 
! Отговори
Щирлиц преди 4 месеца
А Симеон Кобурготски твърдеше,че преходът бил свършил...Е да,ама не.
190
2
 
18
 
! Отговори
Анатема!!! преди 4 месеца
Веднъж на Хемус коли на НСО щяха да ме избутат от пътя.. бяхме семейство с 2 деца в колата. ***!!! Лоша карма за Киро и кукловодите на прехода.
189
3
 
20
 
! Отговори
Най-малко 120 км/час преди 4 месеца
Жесток удар. Колата на убития изглежда доста здрава. Това е демокрацията братя.