Кирил Петков проговори за катастрофата, спира кампанията си

Съпредседателят на ПП-ДБ изказа съболезнования на близките на загиналия, обеща техника за пожарникарит
Обновена: 16 май 2024 21:17 | 16 май 2024 21:06, Красимир Ангелов
367

Снимка: БГНЕС

"Моите огромни съболезнования на близките на починалия шофьор". Това написа съпредседателят на "Продължаваме Промяната" Кирил Петков във Facebook след инцидента с автомобила на НСО, в който пътуваше към Варна. При катастрофата загина мъжът, управлявал другия автомобил в пътния инцидент, а жена е тежко ранена.

Още по темата
"Ще спра предизборната си кампания докато съм сигурен, че всичко, което зависи от мен, за да помогна на пострадалите и семейството е направено", заяви той.

"Возих се на задната седалка в колата и имах само "изкарване на въздуха", но реално не съм пострадал“, обясни Петков и добави, че екипът на "Спешна помощ" е дошъл много бързо на място, както и пожарникарите, които по думите му са успели много професионално да разрежат колата, за да извадят пострадалите.

"Искам да благодаря и на тези, които още в първите минути успяха да намерят лост и заедно да отворим вратите и да стигнем до хората. Благодаря и на двамата служители от НСО, с които отворихме заедно вратите и бяха адекватни, въпреки че бяха с някакви травми. Реално обаче без професионалната техника и уменията на пожарникарите не можехме да се справим", написа още Кирил Петков.

"Дадох дума на екипа на пожарникарите, че тези специализирани инструменти, които имаха, трябва да са във всяка пожарна кола, защото разбрах, че някои ги имат, а някои не. Обещавам, че ще направя всичко, за да ги осигурим", заяви още той.

Кирил Петков добави, че е отишъл до болницата, където е настанена пострадалата при инцидента жена. "Говорих с неврохирурга, която ме уведоми, че черепната травма изглежда незастрашаваща живота", поясни той.

"Моля се на Бог и другите травми да не застрашат живота ѝ. Дал съм телефона си на директора на болницата, ако трябва каквото и да е съдействие, да имаме личен контакт и да ми звънят по всяко време", коментира Петков. Според него медицинският персонал в болницата са били големи професионалисти и им благодари за моменталната помощ, която са оказали на жената.

"Искрени съболезнования на дъщеря му, семейството и близките му, написа още Петков за близките на починалия мъж. Ще се опитам да се свържа с тях в утрешния ден, и да им окажем всякаква помощ, от която имат нужда. Ще спра предизборната си кампания, докато съм сигурен, че всичко, което зависи от мен, за да помогна на пострадалите и семейството, е направено", каза още Петков.

Всичко за инцидента вижте във видеото на телевизия Bulgaria ON AIR


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


367
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
233
3
 
35
 
! Отговори
Лекар преди 1 месец
За кристали проверихте ли
232
4
 
35
 
! Отговори
анонимен преди 1 месец
Въпросът е, защо Киро и компания си правят кампанията с коли на НСО?! Има ли представители на други партии, които ползват служебни коли за това мероприятие? Редно ли е?!
231
5
 
41
 
! Отговори
анонимен преди 1 месец
Летят с държавни коли да си правят кампаниите, наглеците! Не мирясаха за пустата власт и пари, гадовете! А електоратът е длъжен чинно да гласува и да търпи всичките им безобразия!
230
4
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Простия наркоман можеше да каже на шофьора на НСО да не кара така. Нали вече е промяна, няма да ползваме коли на НСО на аванта и ще работим за доброто на хората. Всъщност обаче сигурно точно той е давал зор да натиска докато борсука говори с нежния си небинарен глас на събранието за което са закъснявали
229
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Карал със 120 и нямали вина. Оня цицин снима умиращ човек и вика, че не знаел кво ши му предложел деня. Хората ще ги изкарат виновни дори и да не са. При излизането от някое село на главен път се оглеждаш и ако няма коли излизаш. При скорост от над 120 НИТО ЕДИНИЯ НИТО ДРУГИЯ ЩЕ ГИ ВИДИ И РЕАГИРА.На всички спортни рали пилоти от сърце пожелавам да излезнат на основен път да се огледат и като няма кола да тръгнат, после да ги смели някой с 200 щото няма да ги види
228
1
 
32
 
! Отговори
Прост гражданинселяк преди 1 месец
И тея с двеста газят . Там на едната снимка като че ли се мъдри табелата за входна точка на град . Пише аксаково значи. Ние про с тите обикновенни хора караме в града с до петдесет.
227
2
 
27
 
! Отговори
Дякона преди 1 месец
Изгледах краткия запис и това което търсих да видя неоткрих ! Танка на НСО НЯМА СПИРАЧЕН ПЪТ ! Просто е се е врязъл в Ауди-то. Тка е спрял в него.
226
4
 
9
 
! Отговори
Набожен до Телохрани преди 1 месец
Нищо не разбираш какви глупости пишеш Кирката е майстор на духовното ,него го треснаха преди време и сега той мачка той предизвика катастрофата и става корав ,ама тоя дето го тресна на енергийно ниво дали не му гледа сеира и дали нема да го тресне по кораво !
225
3
 
20
 
! Отговори
Телохранител преди 1 месец
Некакви баба и дедо не спрели на Стоп ,*** готиното НСО ,ако бяха професионали ,които искаха да го убия и нарочно няма да спрат на стопа с специално подготвена кола тогава какво щеше да прави НСО .Ако това беше САЩ медиите щяха да пишат само за НСО и некадърността и щяха да са изгонени 10 шефа до момента ,щяха да висят пред домовете ми до припадък .ДА живее НРБ и медиите тук да живее Партията и свободата на словото и интелекта на хората ,които определено правят добро на децата !
224
2
 
8
 
! Отговори
Чуекът от НСО преди 1 месец
Е много свестен, образован, от Факултето е. Много работи и няма време да се обръсне и изкъпе.
223
4
 
26
 
! Отговори
Пази боже сляпо да.. преди 1 месец
Правилно Бг телевизиите цензурираха посещението на президента на Русия в Китайската Народна Република. Тридесет китайски моториста, стегнати, с красиви униформи, без бради, пред колите на официалния гост, караха с не повече от 20 км/час. Комунисти!
222
11
 
6
 
! Отговори
Вяра преди 1 месец
Това сме ние...и в нечие нещастие(за късмет той да е обществена фигура),злобни,негативни и особено остроумнни в изказванията си, се излива в Интернет пространството. Чудесен пример за поддържание, който предаваме на децата си,защото личния пример,който даваме ,е това което остава в обществото. Никой не е застрахован от било то каквото и да нещастна ситуация в живота.Толкова ли е скъпо да бъдем ...просто хора ?!
221
16
 
3
 
! Отговори
Брсвос! преди 1 месец
Мачкай Киро комунистите!
220
5
 
26
 
! Отговори
Киро тъпото преди 1 месец
Да замълчи завинаги и да си заминава в Канада. Но там няма да може да лъже така както тук. Пък може и да може :) Тий си е изпечен лъжец.
219
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Карачи отдавна не са и там са все връзкари и топачи, по лошото е че малко от тях са хора....
218
5
 
34
 
! Отговори
?!? преди 1 месец
Шофьорът на НСО е карал със скорост много над разрешената. Въпроса е защо е нарушил закона Просто Киро ли е бързал на някъде? Та дядото да плати с живота си за предизборното бързане на ПП ДБ
217
5
 
31
 
! Отговори
Фък дъ ЕУ преди 1 месец
А защо си с кола на НСО ? В качеството на какъв те охраняват ? Или нямаш кинти за бензин, че поскъпна и той ?
216
1
 
14
 
! Отговори
Написах истината ! преди 1 месец
Първата кола е камикадзе удари ли тир изкарва го от пътя и кара поне половин метър във насрещното платно тежка бронировка карат къде колкото се може па и да не може така че стрелец със ЕрПе Ге да не може да се прицели на спокойствие . Те че са карачи карачи са но не са само те на пътя и някой път се изтипосваш пред тях ни във клин ни във ръкав и те правят каквото са ги учили там няма ,ама шофьора на оная кола е добър човек вози баба си .щом не е разчистил пътя му помагат да се махне !
215
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ефтин пиар, тъкмо го бях забравил. а той бил ли е в колата ? някой въобще виждал ли го е ? а умрелия ?
214
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Та на тези *** от Нсо трябва да им отрежат сериозно правомощията, правят се на безсмъртни, абе нали живееш в същата кална *** бе селски бек, пък и повечето не можете да карате коли, и там сте връзкари, ама със тъмните стъкла и лампите ни се правите на онбаший, еми няма да ви пускам да минавате, та ако ще да се сдерете, вече никакво пускане, карат против всички и *** всички, сега да го питам тоя дето е убил човека, колко нощи няма да спи