Мъжът, открил избягалия за втори път Сашко: За малко да го изтървем

Детето било много далеч от показанията на полицаите и родителите
19 май 2024 09:15, Нели Христова
52
Мъжът, открил избягалия за втори път Сашко: За малко да го изтървем
Снимка: NOVA

След като отново се изгуби, как беше намерен Сашко от Перник? Детето изчезна за кратко вчера край село Лозен, но бързо е било открито. Намерил го е Дейвид Бегов.

"Полицай приятел от 8 РПУ знае, че познавам района, обади ми се и помоли за съдействие. Веднага тръгнах", разказва Дейвид Бегов.

"Беше горе на билото, много далеч от показанията на полицаите и родителите. От селото нагоре на 5-6 км, на билото, преди да прехвърли оттатък Балкана. Можеше да се разминем за секунди. Щеше да отиде към Пасарел", разказа Дейвид Бегов.

По думите му, когато Сашко го видял, се стреснал. "Спрях джипа, започнах да му говоря. Доближих се до него и го хванах", разказва Бегов.

"Дадох му вода, ябълка, каквото имах в джипа. Не се притеснявах, че жена ми и детето също са вътре", разказа пред Нова той.

Според него е голям късмет, че са се засекли. "Бяхме ли се забавили 5-10 минути, щяхме да го изпуснем", разказа Дейвид Бегов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До кога този Сошко ще тича насам натам и хората ще го гонят!? Има медикаменти,съвремени лекарства,лекувайте го.
21
1
 
19
 
! Отговори
Вече преди 3 месеца
Ловни групи ли правят за това оли1уфренче , било си махнало часовника с който да го намерят , значи не е толкова мало0мно. Да му сложат една гривна на крака , като пандизчиите и кат зачезне милиционерите да го прибират , кво ни занимавате с банални истории , знам ,че няма какво друго да изкарате като новина , ама това е щот ви мързи
20
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
На родителите, ако може да се нарекат така, трябва да се отнеман родителските права! Те са като онези родители от приказката за Хензел и Гретел, отвеждат ги в гората, за да се загубят. Какво е това вечно водене на Сашко по гори и планини?? Този баща е за освидетелстване.
19
2
 
24
 
! Отговори
Сата НАТО преди 3 месеца
Според мене родителите го пускат нарочно, белким им се затрие некъде и да се отърват от него завинаги. А разни такива като Дейвид от село Лозен, им объркват сметките.
18
4
 
15
 
! Отговори
Хм преди 3 месеца
На туй нещо, баща му като знае, че все бяга защо го мъкне по планините и го оставя без надзор. И кога и как бащата подава тия сигнали. Намерили го на 6 км от мястото, където бил. Тоя баща къде е бил през това време, та не го е видял. Сашко трябва да е голям спринтьор, че бащата все да не го вижда накъде тръгва и да не може да го стигне. И накрая, тоя Сашко е за специализирана институция. И без това човек няма да стане. Сам за себе си е неспособен да се грижи, а кагато умре бащата ще умре и той.
17
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Шашко е нужно да бъде затворен в подходяща институция а бащата да заплати разходите по всички операции за издирване!
16
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Да беше за първи път, да е що-годи новина, а то... занимавате ни с глу.пости само
15
4
 
17
 
! Отговори
Сашко, та Сашко преди 3 месеца
Баща му на това е действащ нотариус.
14
6
 
10
 
! Отговори
Неразбиращ преди 3 месеца
Кирил Петков не е направил нищо за намирането на малкия Александър. Сигурно е бил с Лена. Ако изберем Борисов, Сашко вече никога няма да бяга.
13
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Да му сложат най-после една добра проследяваща гривна на Сашко. Такава дето да не може да я махне.
12
10
 
13
 
! Отговори
Боко и ШИШИ преди 3 месеца
Кирил Петков е виновен за всичко през последните 33 години където сме на дъното на Европа по всичко здравеопазване образование 3000000 милиона българи зад граница напуснаха България Кирил Петков е виновен за човалите пари от магистралите тунелите обществени поръчки и търгове и конкурси и границата с Турция. Кирил Петков е виновен за това че България загива през последните 33 години. Бог да пази България от Боко тиквата и Пеевски свинята. АМИН
11
1
 
13
 
! Отговори
Топ брокер преди 3 месеца
С луд човек ...може ли да се занимаваш
10
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
... И Поклон пред местните хора, този човек в случая и полицаите! Много здраве и на критиците, и специалистите по всичко!
9
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
То, ако знае толкова какви точно устройства и как да си ги постави, няма да се губи! Освен това, трябва да има и съзнанието да ги носи, без да ги сваля, ако някой друг му ги осигури! Като каже - Не искам и си захвърли часовничето тракер, какво правим? И два дни ви слушм да обвинявате родителите! Още първия път ви обясниха, че майката липсва, а бащата е трудно подвижен и има нужда по скоро от помощ, а не от ваата критика! Някой, ако е компетентен, да отиде и подари джаджата за проследяване.......
8
3
 
26
 
! Отговори
Иван преди 3 месеца
Toва е наистина тъжно, но защо бащата не вземе мерки? След като за втори път се случва едно и също нещо, по един и същи модел? Не му пука? Няма достатъчно мозъчни клетки? В такъв случай роднините да изземат функциите и да сложат проследяващо устройство на детето. Не може с този случай за пореден път да занимават цялата държава!
7
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
сложете му звънче
6
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
абе тури му един синжир да не бега :)))
5
2
 
28
 
! Отговори
Бай Иван преди 3 месеца
сложете му проследяващо устройство като на животните.
4
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Още преди 10 години мобилните оператори предлагаха GPS тракери, като таксата не беше стотици. И като им е скъпо в али-то предложения колко искаш
3
22
 
12
 
! Отговори
:) преди 3 месеца
Е, каишки продават. За кво ни занимават? На национално ниво? Да си го търсят у Перник. Един Сашко по-малко, никому няма да липсва.