Домашен питбул напаха и уби стопанката си

Инцидентът във Варна е от тази сутрин
29 май 2024 15:32, Инна Ангелова
140
Домашен питбул напаха и уби стопанката си
Снимка: Pixabay

38-годишна жена е била нахапана от домашния си любимец, който е порода питбул. Инцидентът е станал тази сутрин. Кучето е нахапало жестоко стопанката си в квартал “Гелата”, Варна.

След като чули зверските викове, съседите на жената се притекли на помощ. От гледката на кървящата жена изпаднали в паника, но позвънили на спешния телефон 112.

Жената е починала от кръвозагубата. Не става ясно дали е успяла да дочака пристигането на линейката.

От полицията потвърждават за инцидента.

Приятелят й е успял единствено да затвори кучето в едно от помещенията в апартамента, като се предполага, че след това то е било откарано в приют.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


140
Още по темата: питбулинцидент
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
3
 
9
 
! Отговори
ИВАН преди 3 месеца
До ОняАМИ НЕ! АНТИФРИЗА ОПРАВЯ ВСИЧКИ ПРОБЛЕМИ!
45
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Аз съм на алабай.
44
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Моят малък френски булдог много си ме обича и си играем! Не знам защо хората се лъжат с гакива агресивни и непредсказуеми породи
43
3
 
12
 
! Отговори
Зозо преди 3 месеца
Наградите Дарвин....
42
2
 
30
 
! Отговори
В преди 3 месеца
скандинавските страни има 23 забранени породи. Тук обаче е разграден двор!
41
2
 
42
 
! Отговори
Държава няма преди 3 месеца
В Германия са забранени. Породи като кане корсо и питбул, и доста други, описани са в закон. Разбира се, където има държава. Тук не е държава а територия, в която всеки е свободен да гледа каквото реши.
40
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
На запад има зверски изисквания към опасните породи.Задължително се водят на училище от малки, а ако проявява агресия може да бъде евтаназирано, а стопаните подлежат на глоби и затвор!В БГ една софиянка трови живота на кооперацията с кучетата, които лаят 24 часа, пуска ги без каишка, за мръсотията и космите да не говорим. Трябва да има правила, който иска да гледа животни да се съобразява с хората!
39
12
 
18
 
! Отговори
В.Узунов преди 3 месеца
За това всеки път храня кученцата с кайма и антифриз
38
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До Йорданов 30 Или като те захапе , стопанина да каже, че никого до сега не е хапало...
37
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
38 годишна сигурно са правили дог ссех :)))
36
3
 
31
 
! Отговори
Въпреки преди 3 месеца
Нека да започнат феновете на породата Питбул, да защитават, тези опасни същества.
35
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Кучетата от тази порода изискват грижи и много време за възпитание. Само така могат да бъдат отлични домашни любимци. Такова куче не се гледа като му сложиш паницата с храна сутрин и вечер и го изведеш за 3 минути пред блока. Нужни са му двор и поне 5-6 километра тичане на ден. Иначе стават агресивни и ето резултата. Жалко за жената, но който няма време и търпение да отглежда такава порода и по-добре да не се захваща.
34
2
 
26
 
! Отговори
Мда преди 3 месеца
Ама, тези са толкова добри кучета и винаги поздравяват бабите в блока....
33
2
 
44
 
! Отговори
Оня преди 3 месеца
Кучешкият проблем в България е неизмерим. Няма адекватно отношение от страна на институциите. Излезеш да покараш колело - кучешката атака ти е в кърпа вързана. Прибереш се у вас - кучетата на комшиите лаят с часове - нищо не може да се направи. Агресивни кучета? Екоравновесие призна, че не може да се справи с проблема. Няма правила за местата, където можеш да изградиш кучкарник - под стаята в която работя има такъв - приятна работа, нали? А отворените прозорци отдавна са мираж.
32
1
 
10
 
! Отговори
о преди 3 месеца
До тая История Смърди 9 Гледал е отвън през прозореца.
31
3
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Еми лека И пръст на жената,ама сама е вкарала вълка в кошарата.Бившата ми си взе малтийска болонка и 2-3пъти седмично я разхождам.Някой ще пита "Ти *** ли си?" ама по улицата мацkите И се радват и прегръщат вместо да се плашат от нея.Да вземеш куче yбиец, да се татуираш,да пуснеш брада и да се обръснеш 0номер е класика-"Вижте ме колко съм страшен!!!" Но говори за СТРАШНИ комплекси и заешко сърце. Много мъчителна cмъpт е било.Лека И пpъcт!!!
30
23
 
16
 
! Отговори
Така е .. преди 3 месеца
На куче и на Путин вяра да нямаш.
29
2
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Трябва тези породи да спрат да се продават и отглеждат в България. Толкова много инциденти през годините и все от доказано агресивни породи. Ако гледаше лабрадор щеше да е жива в момента.
28
5
 
48
 
! Отговори
Йорданов преди 3 месеца
"Най обичам " като се разминавам сам или със семейството ми покрай такова или подобно псе, стопанина му да ми каже: ама спокойно то е много добро и не хапе!
27
7
 
39
 
! Отговори
кучешка работа преди 3 месеца
това са изкуствено създадени кръвожадни породи - питбул, ротвайлер...всички кучета от тия породи трябва да бъдат избити, да ги има само в полицията и гранични войски!