Борисов: В момента борбата е кой да е яростната опозиция

Предлагаха ми да не делим на 3 с ДПС
Обновена: 7 юни 2024 22:02 | 30 май 2024 19:22, Стела Стоянова
132
Борисов: В момента борбата е кой да е яростната опозиция
Снимка БГНЕС, архив

В момента борбата е кой да е яростната опозиция. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, предаде БГНЕС.

"През тези месеци успях да изуча добре нашите партньори, действително класата е в наша полза", каза Борисов е добави, че е важно кой колко може, колко е постигнал и какво може да покаже зад себе си какво се е случило през годините.

Според лидера на ГЕРБ България е достигнала до такова положение, каквото е било през 90-те години на миналия век.

"Сега държавата е разделена на много – президентската група, на "Възраждане", на БСП, на ПП-ДБ, на ГЕРБ, на ДПС и на още много други", добави той.

Борисов попита къде е девизът на парламента "Съединението прави силата?". "В момента няма кампания. Кампанията е наша и затова се дамгосва всеки ден. Кампанията на ПП-ДБ ликвидира възможността за правителство център дясно", каза още той и допълни, че "Възраждане" искат да управляват сами, което означава да имат 120 депутати, нещо, което "даже царят не можа да го постигне".

Лидерът на ГЕРБ е категоричен, че в момента борбата е кой да е яростната опозиция.

"Щедро ми предлагаха да не делим на три с ДПС, а 50 на 50", обяви още той.

Лидерът на ГЕРБ коментира и скандала с българската позиция по отношение на Резолюцията на ООН за Сребреница. "Когато бях в Сребреница, Мостар и Сараево само моят автомобил не сменяше ескортите. Аз можех да отида при всички религиозни и етнически общности в Босна и Херцеговина без охрана, защото за всички правех най-доброто. Ужасът, който съм видял там, не съм виждал никъде другаде. В Мостар гробищата са между блоковете. Стреляли са се от блоковете, които целите са шрапнели и куршуми, а нощем са слизали да погребват загиналите в градините си. Разбира се, че осъждам всичко това, което се е случило в Босна и Херцеговина. Но аз съм го осъдил там заедно с Даниел Митов и всички външни министри", допълни Борисов.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


132
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
95
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До 92 а какво получи от шарлатаните ти лично 92 контролирано богатство 92 щом така горещо защитаваш шарлатаните АЗ освен невиждана инфлация обезценяване на парите разрухата на държавата за лъжите за заблудите дето ни ги натрупват постоянно шепа шарлатани за постоянното разделяне на обществото шепа шарлатани без никой да ги е упълномощил се заявиха за богове по гнусна лъжа от това Киро уби човек
94
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Има умен начин да си опозиция и има начина на Възраждане и Атака. Много общо между двете партии, като започнем с невменяемия лидер и свършим с риториката им на бесни хитлеристи
93
5
 
18
 
! Отговори
Гламав народ преди 3 месеца
Народ който се управлява от дпс се нарича миллет, народ който се управлява от гробазжиите се нарича електорат и в двата случая не става дума за хора.
92
6
 
14
 
! Отговори
С високата порта преди 3 месеца
Гласувай за гербересите за да те управлява депесе. Долу бкп ве ба куци
91
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Тиквата и Дебелян искат да ни мачкат още 20 г. Баста!
90
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Проблема е, че всеки дърпа към себе си. Всеки иска да властва сам. Замисляте ли се защо? Като си в коалиция, първо че трябва да делиш, второ че има кой да те следи изкъсо и да ти държи сметка. Господ да ви е на помощ ако Възраждане извади % - тогава да видите бедност и репресии. Ще ни обрекат да сме бедна феодална територия на Раша.
89
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Е това недоразумение от снимката беше 12 години премиер.
88
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Всеки който гласува, трябва да има ясно изразена мотивация кого и защо подкрепя. В тази връзка всеки гласувал за Герб или ДПС ще получи досегашната "контролирана бедност " защото тези 2 партии създадоха и поддържаха държавата в това състояние през последното десетилетие, докато те самите крадяха безогледно. В Евро и рубли!
87
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Борбата най вече е,за 4 та година,Да Не те Допуснат повече на Власт! До сега успяват! Останалото Не е от значение!-:)
86
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
ДО 87 ЛЪЖЕШ НАГЛО ЛЪЖЕШ ГЛУПАВО ЛЪЖЕШ БЕЗОЧЛИВО ШАРАНИТЕ СЕ УДАВИХА НЯМА ГИ 87 КОГО ЛЪЖЕШ
85
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
За Радев гласуваха милион и нещо българи защо и тях очерняш шарлатаните колкото и да чернят няма да и се получи при чалгарите са Сега едва ли ще има правителство на следващите избори едва ще имат 4 % шарлатаните нагли алчни нищоправещи убийци
84
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Всъщност и за партия, която не мине 4% и не влезе в Парламента, ако гласуваш, гласът ти пак се разпределя пропорционално за миналите 4% бариера партии.
83
7
 
12
 
! Отговори
ВНИМАНИЕ! преди 3 месеца
Всеки който гласува за дс-агент Буда /стоителят на Кремълския поток, дал възможност за започване на войната срещу Украйна, гласува за Путин, Радев, Нинова и Копейкин. Бъдете българи!
82
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До до 83 - Пак не си доразбрал, това става, като не гласуваш. Гласувалите с неподкрепям ги отчитат като отделна група и никъде не ги разместват.
81
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Гласувайте сега има много партии само гласувайте иначе както се очертава пак няма да има правителство
80
1
 
10
 
! Отговори
до 83 преди 3 месеца
А като гласуваш "не подкрепям никого" ти слагат гласа ТОЧНО КЪДЕТО ИСКАШ? Абе защо сте толкова елементарни, бе хора? Гласуваш "за никого", все едно гласуваш за нищото и отгоре на всичко, облагодетелстваш тоя, който е получил най-много гласове. Никой не наказвате освен себе си.
79
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Асенчо харчеше парите оставени от правителството на Борисов тегли заеми защото имаше правила за финансите Асенчо нищо не строеше няма инфраструктура няма нищо само харчене Какво развитие накъде сме наникъде
78
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До Анонимен 81 - Точно, като не отидеш, ти разпределят гласа където си искат.
77
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Това е глупаво да отидеш да гласуваш с не подкрепям никого тогава не отивай безлично
76
20
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Борисов е най успешният политик на прехода България от 4 год насам каква и сега има много борещи се за парламента