Пеевски обеща: Младежите ни няма да ходят в задължителна казарма

Радев отново се опитва да насажда страхове, заяви председателят на ДПС
14 юни 2024 17:00, Анисия Иванова
214
Пеевски обеща: Младежите ни няма да ходят в задължителна казарма
Снимка: БГНЕС, архив

Буди тревога, че в дните до конституиране на новия парламент и старта на преговори за съставяне на редовно правителство, Радев отново се опитва да насажда страхове и напрежение в обществото, като заговори за мобилизационен резерв и връщане на наборната военна служба, заяви председателят на ДПС Делян Пеевски, съобщиха от партията.

Още по темата
Трябва да сме наясно с едно - единствено българският парламент може да взема подобни решения, а ние многократно вече заявихме, че няма да се допусне подобно нещо!

Ние много ясно слушаме и чуваме гласа на хората и сме категорични - младежите на България няма да ходят в задължителна казарма!

Конституцията много ясно прокламира правомощията на институциите и отново напомняме на Радев да не се изкушава да гази основния закон, воден от лични политически амбиции, а да изпълнява конституционните си задължения, посочи Пеевски.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


214
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
148
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До БЪЛГАРИНРАДЕВ СТАНА ПРЕЗИДЕНТ БЛАГОДАРЕНИЕ НА ДПС!ГЛАСУВАЙ ЗА КОГОТО ИСКАШ !НООО ИСТИНАТА Е, ЧЕ ВЪВ ЕДНА ВИЛА ИМАШЕ СРЕЩА НА ЕДИН СЪВЕТНИК С ЕДИН ТУРСКИ БИЗНЕСМЕН И ОТ ТУРЦИЯ ГЛАСОВЕТЕ БЯХА ЗА РАДЕВ! ХАЙДЕ ДА НЕ СМЕ ВРАГОВЕ НА ФАКТИТЕ!
147
1
 
13
 
! Отговори
2LOOP преди 4 месеца
Ние....имаме сирени, които редовно тестваме, 2 пъти годишно, но скривалища нямаме!Да не говорим за войска!Но сега ще има прайд....
146
6
 
13
 
! Отговори
2LOOP преди 4 месеца
В Швейцария има военна повинност- всеки швейцарец има в дома си каска , униформа, мешка, пушка и при извънредно положение знае какво да прави и къде му е сборния пункт!А не са воювали от 200 години!"По добре цял живот да носиш меча и да не ти потрябва, отколкото веднъж да ти трябва и да нямаш!"японска поговорка
145
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
6опара-башибоzук смее да споменава името на президента Радев..Хахахаааа...Самозабравили се нагли търтеи и колониални лакеи..такъФ ще го ядете скоро амаа..!!!
144
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Кво си служил 1980г ,бе в ъшкар.Облечен в шаяк от 1912г.Пиене и скатавки.Тъ пи фа тмаци. И аз съм служил 1980г.Правеше ли се на старо куче, а!?
143
3
 
12
 
! Отговори
БЪЛГАРИН преди 4 месеца
СКРИЙ СЕ НЯКЪДЕ,МАГНИТЧО.....ПРЕЗИДЕНТА КАТО НАПРАВИ ПАРТИЯ СКОРО, ЩЕ ВИ ПОМЕТЕМ. КОЛКОТО И ПАРИ ДА НАЛИВА АНКАРА ВЪВ ВАШАТА АНТИБЪЛГАРСКА ПАРТИЯ-ВИЕ СИ ОТИВАТЕ В ***. В РОСЕНЕЦ ВАШИТЕ САРАИ С ДОГАН , ЗАЩО ОЩЕ НЕ Е РАЗРУШЕН ? РАНО ИЛИ КЪСНО ТАЗИ ОГРОМНА КОРУПЦИЯ ШЕ СВЪРШИ,И НЯКОЙ ЩЕ ПОВЕДЕ БЪЛГАРИТЕ.
142
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
НА ДРУГАРИТЕ ВНУЦИТЕ В ХАРВАРД, НАШИТЕ ЩЕ ИЗПРАЩАМЕ В КАЗАРМАТА ЗА ДА БЪДАТ ОБЕКТ НА ИЗДЕВАТЕЛСТВА ОТ СТРАНА НА КОМПЛЕКСАРИ
141
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
ДА ОТИВАТ ЗДРАВИ МЛАДИ ИМАЩИ ЖЕЛАНИЕТО ДА СЕ ОБУЧАВАТ, ДА ПОСТИГАТ ФИЗИЧЕСКА ИЗДРЪЖЛИВОСТ, част от тях да останат на работа! Има много млади хора, които могат да бъдат полезни без да са военни..ПРИ ДОБРО ЗАПЛАЩАНЕ ЩЕ ИМА И ВОЙНИЦИ!СЕГА АРМИЯТА Е ПЪЛНА С ОФИЦЕРИ И ГЕНЕРАЛИ, НЯКОИ НЕ МОГАТ ДА СЕ НАВЕДАТ ДА СИ ВЪРЖАТ ОБУВКИТЕ! ГЛЕДАХ ЗАРЯТА НА 1 ЮНИ ВЪВ ВРАЦА!ГРОЗНА РАБОТА!ШКЕМБЕТА, БУЗИ И ДЕБЕЛИ ВРАТОВЕ!
140
0
 
3
 
! Отговори
До 139 преди 4 месеца
С квото и да са дават нещо а не берат.Не се занимават с проституция и наркотици. Защото сега не учат и това е бизнеса на някои генерали. През 90 пеехме 45 години стигат. Още 45 ли ни трябват да се осъзнае общността или си заровил интелектуалния си нос в трупане на пари?
139
3
 
10
 
! Отговори
стар комунист преди 4 месеца
Небръснат щопар! Мъж се става в казармата в трудностите да се справиш с тях! А не като подпираш софрите от четирите им края! И аз съм служил на род и Родина 1980г ,но сега за такива като теб няма да си мръдна и малкия си пръст на краката!
138
4
 
4
 
! Отговори
Дядо ти преди 4 месеца
Всичко , което не ви убива, ви прави по - силни. Включително т.нар. "казарма". Възпитавайте у себе воля, упорство, стоицизъм, млади хора! Ако не го направите навреме, то рано или късно житейския товарен влак ще ви влъсне много тежко!
137
0
 
0
 
! Отговори
тоти преди 4 месеца
Колко президента имаме или тоя тренира........
136
1
 
3
 
! Отговори
Киро преди 4 месеца
Потрес !
135
0
 
2
 
! Отговори
До Чикатило. преди 4 месеца
2000 годишни думи на Мъж който още е велик. Ще ти кажа друга не толко историческа фраза но по скоро вярна ако копаеш гроб за врага си,изкопай два.
134
1
 
6
 
! Отговори
До Никола преди 4 месеца
Въх... и с какво професии излязоха от казармата? Смехории...казармата си е загуба на време.
133
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Ужас, тоя шoпap яко дразни! Дали да не чакаме Коледа?
132
1
 
5
 
! Отговори
Чикатило преди 4 месеца
Ако искаш мир, готви се за война
131
5
 
10
 
! Отговори
Военно обучение преди 4 месеца
Не е лошо да има военна подготовка за 2-3 седмици. Може и за месец. Даже ще е полезно за младите !!!
130
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Когато Бог е раздавал акъл ние сме били на учение :) Вярно е.Но аз бих умрял за семейството и родината си. Поне съм обучен и ще държа калашника далече от кубинките за да не ми капе метала по тях при ядрена война.
129
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Военните са много сложни личности!