Пеевски обеща: Младежите ни няма да ходят в задължителна казарма

Радев отново се опитва да насажда страхове, заяви председателят на ДПС
14 юни 2024 17:00, Анисия Иванова
214
Пеевски обеща: Младежите ни няма да ходят в задължителна казарма
Снимка: БГНЕС, архив

Буди тревога, че в дните до конституиране на новия парламент и старта на преговори за съставяне на редовно правителство, Радев отново се опитва да насажда страхове и напрежение в обществото, като заговори за мобилизационен резерв и връщане на наборната военна служба, заяви председателят на ДПС Делян Пеевски, съобщиха от партията.

Още по темата
Трябва да сме наясно с едно - единствено българският парламент може да взема подобни решения, а ние многократно вече заявихме, че няма да се допусне подобно нещо!

Ние много ясно слушаме и чуваме гласа на хората и сме категорични - младежите на България няма да ходят в задължителна казарма!

Конституцията много ясно прокламира правомощията на институциите и отново напомняме на Радев да не се изкушава да гази основния закон, воден от лични политически амбиции, а да изпълнява конституционните си задължения, посочи Пеевски.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


214
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
88
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Пеевски като какъв го обещава? Той нали е само един обикновен съпредцедател на партия? И българина го търпи. И пак гласува за тях. Възраждане ГЕРБ Величие ОТН са все негови партии. Ама българина няма капацитет да го разбере..
87
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Пеевски пак се прави на важен, а не слуша какво говори Радев. Не става въпрос за казарма, а за военна подготовка.А може би точно по тая причина Пеевски се изхвърля, щото е ясно, че казарма няма да има, ама не пречи да каже, че Радев я иска. Иначе, не съм против казармата. Карал съм я, не е болка за умирачка, върши работа, но не е и място за забавления.
86
0
 
7
 
! Отговори
Прасчо преди 4 месеца
Пак се изказа компетентно с газюхата си , хора тоя дори не може да говори , а е в парламента. ЕгАси пропадналата държава сме
85
1
 
5
 
! Отговори
пеевски преди 4 месеца
ще ходят в задължителна ферма за пушечно месо като уссраинците. до последният източноевропеец е новата мантра. всички в месомелачката. казармите ги попродадохме със шкембел войвода, ракетите ги наряза СДС още после и царчето, порко и корнела раздадоха танковете и бронетранспортьорите, вие нали не си мислите че аз и порко ще спрем да крадем и да пращаме пари на ЕНП за да правим тука казарми пак от нищото.
84
0
 
7
 
! Отговори
Сфинята бос преди 4 месеца
На мафията ли ше ни е премиер?!
83
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Хвалипръцко - човек, който говори едно. Хвали се, "познава" хора. Като се стигне до действия този човек се нааква и замирисва на акооо
82
0
 
7
 
! Отговори
Обраха я тая преди 4 месеца
Държава съсипаха я тия сф и не турци комунисти ДСта фат маци и мутри!
81
0
 
12
 
! Отговори
Само преди 4 месеца
На задължителна епилация и скубане на вежди. То и да иска не може , няма бюджет за задължителна казарма , това е инфраструктура , екипировка , храна , заплата. Те една детска болница не могат да направят , камоли 20 30 казарми . Шиши е *** на свинчуга
80
0
 
11
 
! Отговори
Елементарно Уотсън преди 4 месеца
Свинеевски вече се има за министър председател и говори от името на народното събрание. Егати наглеца ама като не ходят хората да гласуват ромите като него ще управляват.
79
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
не е задължително да си в казарма ,за да има начално военно обучение. И в Швеицария всички младежи преминават военно обучение,независимо ,че страната е с неутралитет.
78
2
 
6
 
! Отговори
Рендето преди 4 месеца
Абе вие въобще наете ли що е Казарма??? Необходима е Елементарна военна подготовка ИЗИСКВАЩА минимум Една Година Интензивно Военно Обучение, Съвременно Въоръжение, Военна Инфраструктура (казарми) и Мноооооооого Пари!!!!!!!!!!!!!!!!! В противен случай, получавате Необучено "Пушечно Месо" и ненужни разходи!!!!!!!
77
2
 
2
 
! Отговори
Пеевски преди 4 месеца
Властта е наша! Сега всички ви ще е...а не с 200, а с 400! Заголвайте червени дуппета!
76
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Ивелин Михайлов обяснява в един клип в групата "Обичам Русе" че ще превърне България в страна на "ТИТАНИ". Според Сциентолозите хората са ТИТАНИ (Thetan)които живеят трилиони години
75
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Не разбирам защо хем са толкова войнствени и страшни по форуми и кръстовища. Как ще ликвидират, колко са опасни с татусите и лошите погледи. После само като се заговори за казарма и се появява ивицата Газа и почват да кроят схеми как да се пишат болни, да емигрират. Какъв точно е този планктон. Нищо общо с поколенията дето знаят какво е война и лишения ама нямат татуси и не гледат лошо във фейса
74
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
В Исторически Парк се изявява и бившият служител на ДАНС Ангел Кузманов Тодоров. Според изданието е--vestnik.bg Ангел Кузманов Тодоров завършил е академията на МВР, специалност Национална сигурност, учил е право и финанси. Работил в НСС (сегашния ДАНС) и във външното разузнаване. A сега е консултант по финанси и личностно развитие. Има доста видеа с него.
73
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Ами ще обещава на такива като Шиши им трябват мухьовци и Емилитротинетковци,а не мъже
72
1
 
4
 
! Отговори
Ше хода преди 4 месеца
Да изкарам курс по военно обучение при Ивелин Михайлов и Полковник Марков.
71
6
 
4
 
! Отговори
Казармата е преди 4 месеца
Гей клуб
70
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Гледах един филм "THE SPIES OF SCIENTOLOGY - OFFICE OF SPECIAL AFFAIRS O.S.A." които е ВЕЛЕЧИЕ на документалното кино, и ми се зави свят. Тука Пеевски няма шанс!
69
0
 
3
 
! Отговори
ЛГТиБ Казарма прайд преди 4 месеца
Всички пият наркоман