Дават Мила Роберт на прокуратурата за поругаване на националния флаг

Певицата разкъса рокля с трибагреника на “София Прайд”
Обновена: 25 юни 2024 11:32 | 25 юни 2024 11:32, Инна Ангелова
396
Дават Мила Роберт на прокуратурата за поругаване на националния флаг
Снимка: БГНЕС

ВМРО сезира прокуратурата заради певицата Мила Роберт. Участието ѝ на “София Прайд” през уикенда предизивика гневни реакции в социалните мрежа. Поводът беше, че Роберт се подигра с националния флаг. Певицата беше облечена с рокля в цветовете на българското знаме, която по-късно свали и захвърли на сцената.

Под нея певицата носеше същия модел рокля с цветовете на ЛГБТИ. Поведението на Мила Роберт възмути много потребители на социалнитер мрежи.

Още по темата
Националният младежки комитет на ВМРО сезира СГП за случая с "публичното и демонстративно поругаване на българския трикольор по време на „София прайд“.

„Конкретно, около 19:28 ч. (3:29:25 от живото излъчване във Фейсбук страницата на мероприятието), тя се появява на сцената, облечена в знамето, след което го съблича и демонстративно го захвърля на земята пред множеството присъстващи и по време на живо излъчване. Тези действия продължават около 35 секунди (в диапазона 3:29:50 до 3:30:05 от живото излъчване във Фейсбук)“, обясняват от младежката организация на ВМРО.

За поругаване на националните символи е предвидено наказание до 2 години затвор и 3000 лв. глоба.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


396
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
110
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
ВМРО са абсолютни кърлежи, които се изхранват на чужд гръб. Много българи, които са преселници от Македония са дарили имотите си на тази партия. Хората са изкарали тези пари с много труд и са вярвали, че ще отидат за каузата - Македония и националното ни обединение. След Иван Михайлов, ВМРО е посмешище. Нека да кажат едно нещо, което са направили в Македония за българите там. Само се снимат и тежки софри, а насреща нищо. Пишман патриоти!
109
3
 
13
 
! Отговори
Ceci_ преди 3 месеца
Ами това се и3сра върху всички ни, ама терзийката и мис бони ще разрешат вакханалията и следващата година
108
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Каква е тази мила роберт? И тя ли е лиз-близ?
107
7
 
25
 
! Отговори
Неуважение преди 3 месеца
Мила Робърт демонстрира неуважение към държавен символ, като същото неуважение тя и тези около нея имат към всички норми и порядки вкл морални такива в обществото. В тази връзка следва да се вземат законови мерки, за да се потърси отговорност от нея и други, ако са участвали, като се приложи цялата строгост на закона. Само че нормата в нк предвижда 2г затвор или адм наказание глоба до 3000 лв. Най-вероятно ще се размине само с глобата. В деуги държави щяха да играят и камшици освен глобата!
106
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
мила роберт в сливенски женски затвор до живот, ще стане нечия рибка там:)))
105
1
 
5
 
! Отговори
Коко Кабана преди 3 месеца
Това сис мъж ли е сис жена ли е транс мъж ли е транс жена ли е фъри ли е пан ли е какво е?
104
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
29-годишния Емил Гигов от с. Хаджиево, Пазарджишки, обяви че 90% от теорията за относителността на Айнщайн е грешна. Според Гигов гениалният евреин грещи, като казва, че покоят и движението са относителни и че вакуумът е празно място. На тази база той конструирал двигател, който да отчита движение на обектите спрямо това гравитационно поле. Пластмасова туба с пясък и желязо плува в буркан с вода и следи движението на Слънцето от исток на запад, като источник е гравитационното поле на Слънцето!
103
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Ах, заплашвал я затвор, това е да плашиш куче с кокал. Виж, ако я глобят, е друго нещо.
102
4
 
18
 
! Отговори
Анонимна преди 3 месеца
Тя не излага само себе си с тази постъпка, но и НАТФИЗ където е учила актьорско майсторство.
101
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Глупаво престараване , женска рокля ли е националният флаг и какво като е оцветена в същите цветове . А момето какво търси точно там и каква налудничава идея и е дошла в главата , очевидно и е объкано жироскопчето , е друга тема .
100
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Това мъж ли е, жена ли е, какъв е този псевдоним? Как му е истинското име на ТОВА? Сигурно Мильо Робев... ц ц ц ц
99
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До Анонимен 97 -Н.К. предвижда до 2 години затовор. Нека да видим, колко им бъглари са, "българските" съдилища и прокуратура!
98
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Къде е държавата и изобщо има ли държава или една грабена и ограбвана територия? В центъра на столицата и препикават и гаврят с националните и символи а политиците и народа и блее и дреме под Ятагана на мекокитковитеПолитическиКоректниФашизоиди!
97
10
 
6
 
! Отговори
смях преди 3 месеца
лично ми мнение е, че общественото презрение, е далеч по-строго накзание, от това да я дадат на прокурор, задето не си сгънала роклята. Джамбаза и Праси, за да се чуе за тях пак тъпотии мислят. Все едно да дадем на прокурор Праси, за дето ходеше с торбички и сакчета на посещения и излагаше България с нелепия си вид. Ето обществото им даде игннор и , че е Мила не си сгъва роклята, за да се чуе за тях.
96
2
 
45
 
! Отговори
мхм преди 3 месеца
можеше да си сложи обикновена рокля отгоре, ама НЕ тя решила трибагреника на БЪЛГАРИЯ - и какво показва като го разкъса видно на показ пред всички - че ЛГБТ е над всичко, над държавата ли, над БЪЛГАРИЯ ли -какво, А???
95
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До Анонимен 93 - Да! Престъпник е! Престъплението ѝ не е срещу един човек, дори и инистутуция. Престъплението ѝ, на пръв поглед е малко, но е престъпление срещу всеки бъгларски гражданин, така че е сериозно.
94
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Това показва ,че трябва да има закон за държавните символи и държавния флаг! Какво може,какво не може и какво е наказанието евентуално! Иначе ето какво става!
93
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До Анонимен 93 - Няма голям/малък престъпник. като е нарушила закона - на съд.
92
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Еми тихи сме, кротки сме, спокойни сме, не искаме конфронтации, не обичаме конфликти, които продължават повече от един спор на маса или 2-3 шамара и юмрука, като се хванем на нпо няколко ракии ... Ама това ПРЕКАЛЯВА! За мен това не е просто парче плат. За мен е шамар в лицет на всеки бъгалрски гражданин.
91
2
 
14
 
! Отговори
аХом - ъм преди 3 месеца
на площада - и да овалят в катран и перушина и да я пуснат да си оди пеша