Дават Мила Роберт на прокуратурата за поругаване на националния флаг

Певицата разкъса рокля с трибагреника на “София Прайд”
Обновена: 25 юни 2024 11:32 | 25 юни 2024 11:32, Инна Ангелова
396
Дават Мила Роберт на прокуратурата за поругаване на националния флаг
Снимка: БГНЕС

ВМРО сезира прокуратурата заради певицата Мила Роберт. Участието ѝ на “София Прайд” през уикенда предизивика гневни реакции в социалните мрежа. Поводът беше, че Роберт се подигра с националния флаг. Певицата беше облечена с рокля в цветовете на българското знаме, която по-късно свали и захвърли на сцената.

Под нея певицата носеше същия модел рокля с цветовете на ЛГБТИ. Поведението на Мила Роберт възмути много потребители на социалнитер мрежи.

Още по темата
Националният младежки комитет на ВМРО сезира СГП за случая с "публичното и демонстративно поругаване на българския трикольор по време на „София прайд“.

„Конкретно, около 19:28 ч. (3:29:25 от живото излъчване във Фейсбук страницата на мероприятието), тя се появява на сцената, облечена в знамето, след което го съблича и демонстративно го захвърля на земята пред множеството присъстващи и по време на живо излъчване. Тези действия продължават около 35 секунди (в диапазона 3:29:50 до 3:30:05 от живото излъчване във Фейсбук)“, обясняват от младежката организация на ВМРО.

За поругаване на националните символи е предвидено наказание до 2 години затвор и 3000 лв. глоба.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


396
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
90
19
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Голям престъпник тая Мила бе..абсолютни чи киджии са прокуратурата..
89
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До до 75 - НЕ! НЕ! Спри да говориш такива глупости! Ако царят, болярят, ханът или падарят, е изисквал да се бият "ей така, защото на царая му е скимнало", е имало бърза смяна на властта.
88
1
 
11
 
! Отговори
Жмръц преди 3 месеца
Ако може после и в Сливенския,ляво крило,втори етаж,при кака й Боца,да и ра3порят халките.Следващия път да си сложи флага на пиратите с черепа и кокалите.Такива само б0й,братче!
87
2
 
4
 
! Отговори
Алекса преди 3 месеца
Сарафопрокуратурата ще и пръцне на това под роклята !
86
1
 
4
 
! Отговори
83 преди 3 месеца
Чел съм го по журнали от едно време, така че ми биите минуси! Всеки път, когато дъравата започе да се разпада, а всеки индивид да се сменте, за стоящ над нея, получаваме това - тотална вакханалия.
85
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До до 75 - Наовремето, преди векове. 21 век е, след толкова борба за мир и живот в мирно време не би трябвало и войни да има. Хората си ценят живота и не искат да го губят за безсмислени каузи или чужди интереси. Така че не бързай със заключенията. Свършиха мераклиите да гинат без да ги интересува с кого ще се бият, чак толкова безмозъчни няма вече.
84
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До до 75 И за кой да се бия? Това жена ли е ? Да не роди случайно деца?Два шамара и в карцера, пърдон следствения арест.То акъл нема ди и дойде
83
6
 
11
 
! Отговори
Ивелин Михайлов преди 3 месеца
ПАРТИЯ ВЕЛИЧИЕ ОРГАНИЗИРА МИТИНГ ЗА ЗАБРАНА НА ГЕЙПАРАДА!
82
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Това момиче знае ли, че ако не беше държавата и хората които подкрепят тази държавата, чийто флаг така нагло потъпква, нямаше да има кой, да я пази от злите хомохоби, "патриархални типове" и "религиозни фанатици"? Нали, ако някой и избърше един шамар, ще "сезира институциите"? Или си мисли, че като се олаче на във FB, група трансескуални боркини, ще и защиятят правата?
81
12
 
6
 
! Отговори
раздуване преди 3 месеца
Голем проблем...на прокурор :))))))
80
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Не! Стига! Последния път, в който "нашенци" се подиграваха с трикольора е било, когато 1944-а, всеки втори селянин е решил, че изведнъж ще става партизанин и ще ходи, да мачка и бие "богатате изетнически боржоа", ей така, за да покаже, че може да бие и пали, като е тръгнало да пали къщи, каруци, картни и прочие, колко му е било, да вхърли и флага на държавата ...
79
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
На тия всичките там самонарекли се певци им се плаща за участието. Кой им плаща?
78
9
 
4
 
! Отговори
до 75 преди 3 месеца
Може да са умирали мъже но в момента има само страхливци които ги е страх от война на всяка цена искат да избягат. Навремето Българина е отивал на нож където посочи царя , без да пита срещу кого се бие.
77
7
 
7
 
! Отговори
ВМРО преди 3 месеца
Са толкоз жалка и безсилна партиика, че освен с такива глупости да се занимават, капацитетът им за нищо друго не стига.
76
2
 
4
 
! Отговори
Tенгри кан преди 3 месеца
Tук ще направя едно бизнес предложение за първи път към държавата;))) Не е лошо да се помисли за производство на дизайни и десени на рокли, тениски и т.н. с цветовете на българският флаг;))) Поне кат сме американци, да сме американци, докрай;)))
75
2
 
6
 
! Отговори
Дочо преди 3 месеца
До АнонименУмирали са нормални хора както и обратни! Но са били БЪЛГАРИ! А тая е безродница!
74
18
 
2
 
! Отговори
БЪЛГАРИ БОКЛУЦИ преди 3 месеца
БЪЛГАРИТЕ СТЕ УМСТВЕНО, МОРАЛНО И ГЕНЕТИЧНО ПОВРЕДЕНИ СЕЛЯНДУ*И И ЗАСЛУЖАВАТЕ ДА ГНИЕТЕ В ТАЗИ МУТРЕНСКА КОЧИ*А КОЯТО НАРИЧАТЕ ''ДЪРЖАВА''!!!
73
0
 
11
 
! Отговори
Един Българин преди 3 месеца
Сега Сарафов ще демонстрира колко подвежда под отговорност, колко сериозно го прави в случаи свързани с "наши хора" и колко угажда и дали угажда на тези "зад" то лупа от Банкя.
72
1
 
5
 
! Отговори
Дочо преди 3 месеца
До Бай Дрън- A Може ли и ние да й се извиним като й заврем един четвъртит кол, да не й превърта?Нали е обратна, ще й е гот!
71
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Защитната й позиция е глупава. Трябваше да го обсъди с адвокат първо. Няма как с тази реторика в защита на горките геейове да оправдаваш какво ли не, че и знамето да поругаваш! Не може всичко да е позволено в името на прогресивната идея и добрите сили! Така беше при комунизма, а сега не може така! Ако не можеш да си контролираш нагона и рефлективно се събличаш пред публика, то поне не обличай българското знаме! За това знаме са умирали мъже!