Софиянци гневни на районен кмет заради дупки по улици

В Helpbook ни изпратиха подобни снимки и от Варна
Обновена: 28 юни 2024 14:16 | 28 юни 2024 14:15, Анисия Иванова
19
Софиянци гневни на районен кмет заради дупки по улици
Снимка: Helpbook

Чрез платформата на Helpbook.info получихме сигнал, изпълнен с гняв и отчаяние, по повод бездействието на кмета на столичния район „Възраждане“. Ето какво ни пише нашият разочарован потребител:

„Вие имате задължението да поддържате пътната настилка в района в изрядно състояние. Това е основен ангажимент, който за съжаление, изглежда, че сте пренебрегнали напълно.

От дълго време насам аз и множество други граждани на района изпращаме сигнали до Вас относно ужасното състояние на пътното платно на ул. „Алдомировска“ 113 в отсечката между ул. "Позитано" и бул. "Ал. Стамболийски". Особено тревожно е, че на много места има големи дупки в асфалта, които представляват сериозна опасност както за автомобилите, така и за пешеходците. Тези сигнали не са единични случаи - проблемът е постоянен и ескалира с всеки изминал ден.

Въпреки многократните оплаквания и конкретно изпратени, но до момента не са предприети никакви действия за отстраняване на проблема. Това показва не само липса на отговорност и ангажираност от Ваша страна, но и пълно безразличие към безопасността и благополучието на жителите в поверения Ви район.

Нямам друго обяснение за тази ситуация, освен че Вие игнорирате проблемите на нас съгражданите. Настоявам незабавно да предприемете необходимите мерки за ремонтиране на пътната настилка и за осигуряване на безопасността на всички участници в движението.

Очаквам Вашия отговор и конкретни действия в най-кратък срок", пише в сигнала.

Изпратиха ни снимки от град Варна на огромна дупка в Синя зона, чиято дълбочина е повече от половин метър. Същата представлява реална опасност от пропадане на паркиращите автомобили в участъка.

Ако видите нередност, проблем, с който се сблъсквате всеки ден и искате да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook.info! Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от Снимка на деня
Слънчев и топъл уикенд, идеален за плаж
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
1
 
! Отговори
Крали Марко преди 2 дни
Ами пътя от Бояна до Златните мостове , и нагоре до хижа Звездица е истински ад. Това ако е Европейска столица па те. Един увеличен макет на кв. Столипиново е цялата ,, държава,, . А си направиха заплатите по десет хиляди....
15
1
 
1
 
! Отговори
нее преди 2 дни
Извинете, тези дупки не са от там, много минималистични. Истински миниатюри. Те не са характерни за бул. Стамболийски, известен със своите стърчащи железа, стърчащи релси, дупки колкото автомобилна гума, траншеи, прах, пръст и сгурия..
14
1
 
1
 
! Отговори
нее преди 2 дни
До КръчматъАми да се изхранват не само в този булевард...
13
1
 
1
 
! Отговори
Кошмарно е! преди 2 дни
Бул. Александър Стамболийски и Константин Величков, пак Стамболийски, посока Западен парк: пълен потрес и трагедия. Дупки, по-големи от автомобилна гума, стърчащи релси, стърчащи железа ,траншеи около релсите, странни и необезопасени пешеходни острови, никаква маркировка, порутени тротоари, пепел, прах, пръст... Мисля че последния хубав ремонт тук е бил по времето на Буш-старши,ако не и по-рано. Кога богоизбраните ще им се каже че и това е София, не само новите им новозастроени любими поляни?
12
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
При терзиева е така
11
2
 
1
 
! Отговори
Кръчматъ преди 2 дни
Автомонтьорите не са ли хора, бе??? Те семейства нямат ли??? Как ще се изхранват без дупки по улиците???
10
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Я не се глезете! Вашите баби и дядовци кой знае по какви черни пътища са вървели на село, вие искате асфалтови улици?!
9
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
До Доктора - Ако са реститутки, значи плащат солидни данъци на Общината. Имаш ли представа какви суми се дават, ако притежаваш няколко скъпи недвижими имота освен жилището, което обитаваш? Плащат и данъци върху наемите които получават. Няма как даги скрият, защото бдителните съседи не-реститути имат грижата да докладват за тези доходи на по-заможните си комшии. Така че, който пълни хазната на държавата и на Общината, той има правото да изисква.
8
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Ще има и некролог на столицата
7
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
To щото герберските общини са с идеални пътища без дупки.
6
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Това са спасителите
5
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Софинци не се сърдете ,сие си избрахре ПП мушениците
4
1
 
9
 
! Отговори
бай Иван преди 2 дни
леле леле, на това дупка ли му викате. В редута от близо 5-6 години подаваме сигнали, но районните кметове нямат думата, успяват само да запълнят по трасетата на градския транспорт. Едно време Фъндъка и СОС спъваха районни кметове които не бяха от ГЕРБ сега Фъндъка е оут ама тия от СОС продължават да си играят техния интерес, демек ГЕРБ
3
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
софиици са *** са
2
6
 
3
 
! Отговори
Доктора преди 2 дни
Айде сега или гневни ми да пият успокоителни или да отидат на психиатър. Никой не е длъжен на невменяеми бабички реститутки-рентиерки миришещи на урина да им асфалтира безплатно улиците с недижимостите,само защото те искали така. И без това са в уурб на НОИ НЗОК и тн.
1
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Софиянци от друг район пък преди няколко дена сложиха некролог със снимка в памет на поминалия се квартален котарак. Преди два дена още стоеше на дърво пред сладкарница "100 грама сладки" на ул. "Ангел Къчев". Беше нещо като талисман на махалата, обичан и уважаван от всички. Който живее там, където е израснал, може да разбере този жест на съкварталците.