Костадинов: Кожарева не е подходяща за служебен премиер

Тя не взима решенията сама, смята лидерът на "Възраждане"
9 авг 2024 12:09, Анисия Иванова
167
Костадинов: Кожарева не е подходяща за служебен премиер
Снимка: БГНЕС/EPA

За нас тази фигура не е подходяща да застане начело на държавата, заяви пред журналисти в парламента лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов за номинацията на зам.-председателя на Сметната палата Горица Грънчарова–Кожарева за кандидат за служебен министър-председател.

Още по темата
„Само ще припомня един много показателен момент от недалечното минало, когато Конституционният съд се изказа, че уволнението на бившия шеф на Сметната палата – Цветков, е незаконно. Тогава Горица Грънчарова–Кожарева отказа да пусне Цветков в Сметната палата. Това само ние ли го помним? Когато един човек не спазва законите в позицията, която се намира, а тя е доста по-ниска от тази на министър-председателя, представете си какво ни очаква, когато този човек стане министър-председател“, каза Костадинов.

Според лидера на „Възраждане“ Горица Грънчарова–Кожарева не може да бъде „разглеждана като самостоятелен фактор“ и не взима решенията сама, пише БТА.

"Какво ѝ е било назначението? По време на управлението на ГЕРБ. Макар и формално да беше назначена от квотата на т. нар. „Обединени патриоти“. В случая това няма значение. Първо – патриотите бяха сламени фигури на Пеевски. Второ – дори да приемем, че са има свое автономно назначение, те веднага много лесно биват превербувани", каза още пред представителите на медиите Костадин Костадинов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


167
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
145
0
 
1
 
! Отговори
Реалист преди 4 седмици
На вниманието на Коста варненски.Не ме интересува българския ти произход,съвета ми е,слез на земята и мисли с гл. мозък,не с този в гръбнака на човека.Ти никога няма да влезеш на "Дондуков"-1,през гл. вход.Кутия с заводски запечатана риба копърка,представлява твоята сбирщина.Никой в нс,не иска дори да си помисли за някаква колаборация с теб и партията ти.Имаш навик да хапеш президента Радев с брътвежите си,за да правиш густото на оня от градчето до София.
144
0
 
1
 
! Отговори
ГЕПИ преди 1 месец
Коцето се сдуши с ГЕРБ, а държанието на депутатите на Възраждане в пленарна зала става все по-мутренско. Вижда се че Разграждане не е алтернатива, трябва да се търси друга.
143
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ятак на престъпника борисов -- сега като постфактум може да си говори за заблуда на избирателите си. Ще направя списък на всички важни критерии на които трябва да отговаря една националноотговорна партия. Възраждане не ги покрива.
142
0
 
2
 
! Отговори
Идеалист преди 1 месец
Партиите са насипно състояние. Асоциацията е с 1934 година - партизанлък, разнородни интереси, предателства, зависимости от външни политически фактор... Новите избори ще бъдат още по-непредставителни. Бъдещата извънредна Мин. председателка е случайна в политиката, тази жена няма тежест и познание за тази длъжност!
141
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Копейкин и глупакът Цончо, са заминали за Русия с микробус пълен с туби бензин.. В Русия няма бензин и това е благородна постъпка на Късо.пишков.. Той призовава платените от руското посолство русо.сифилистици, да последват примера му....
140
3
 
4
 
! Отговори
Карачанаков преди 1 месец
Аве Копейкин къде е Кадирката ве да не е паднал от някой висок етаж или пил от оня вкусния руски чай и да е отишъл на гости на Вагнер?Ти по ги знаеш тези работи.
139
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
На 20 октомври пак малко българи сте ходят да гласуват хората са отвратени от всички български партии в България без изключение и затова не ходят да гласуват на изборите за съжаление всички български партии в България ги е хванала старческата деменция и затова не могат да го проумеят в *** си празни кратуни.
138
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тоя се плюе,едно голямо нищо,тоя му плащат пп ,милиони да гласуват заедно ,с откраднатите милиарди от ПП от бюджета
137
0
 
6
 
! Отговори
До 137 преди 1 месец
Така ли бе украинска просеща като ром ?!
136
2
 
4
 
! Отговори
До 138 преди 1 месец
И кой са тия бе украинска копейко?
135
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Копейкин щеше да направи редовен кабинет - ама Рундю не му дава мандата :)))
134
7
 
7
 
! Отговори
до 132 преди 1 месец
Мога да ти кажа, че в сравнение с Копейкин 90% от хората които познавам са по-добре. И по-образовани, и отлично ниво на езици, а Копейкин говори английски и руски като ром, не може да чете статистика, не разбира икономика, не може да смята, общо взето е един паун
133
0
 
1
 
! Отговори
До 135 преди 1 месец
Добре,а пък при други не е така явно
132
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
В някой гей клуб по нощите сигурно може, ама за целия си живот на мен се е случвало само да видя двама или две да се държат за ръце. Спазват благоприличие на публични места, не искат проблеми със родните националисти-фашисти.
131
0
 
0
 
! Отговори
До 133 преди 1 месец
Аз пък съм виждал и не е това проблема,а че искаш това да е нещо нормално,е не е и накрай всички ходят или на уролог или на гинеколог
130
4
 
0
 
! Отговори
до 131 преди 1 месец
Гарантирам ти, че това никога няма да се случи. Гейовете като цяло спазват правила, най-много да се държат за ръце. Ние сме виждали двама да се държат за ръце в ресторант на закуска, даже не им направи впечатление на децата ни.
129
4
 
3
 
! Отговори
до 128 преди 1 месец
Като може всеки да е какъвто си иска що ревете срещу гейовете? Малко двулично, ама той шефа ви Копейкин ви учи на тия неща
128
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Не зная Копейке, ама като гледам нейната биография, длъжности и квалификации и твоите две години супервайзър на чистачите в музея, неуспешен кандидат за кмет и дипломка от Търново и като те слушам колко неадекватно говориш - струва ми се много успешен бъдещ премиер.
127
1
 
3
 
! Отговори
До 126 преди 1 месец
Абе да не харесват просяк няма нищо общо с русофилството е,щом ти го приемаш така ОК , Русофили сме , Е,И?
126
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
националистите се оказа едни обикновени русофили. Най-големите анти българи, ама са ужасно про сти и не може да им го обясниш, щото вадят винкелите и торта.