ГЕРБ търси варианти за по-ниски данъци за младите в IT - сектора

Мога да ви обещая по-добри времена, каза Бойко Борисов
20 окт 2024 12:45, Стела Стоянова
216
ГЕРБ търси варианти за по-ниски данъци за младите в IT - сектора
Снимка БГНЕС

Възложил съм да се проучи опита на Португалия за насърчаване на младите специалисти и фирми в областта на IT сектора.

Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на среща, на която бе представена програмата на ГЕРБ-СДС в тази област.

Мога да ви обещая по-добри времена, обърна се Борисов към присъстващите и припомни как бе взето решението за суперкомпютъра, който бе изграден у нас.

Аз и партията ви обещаваме, че това, което кажем днес, ще бъде изпълнено, подчерта Борисов. Не могат да ме хванат в неизпълнено обещание, припомни той.

По думите му, покрай електрониката има много добри възможности за военната промишленост.

Борисов заяви също, че отказва да подкрепи неназовани лица, визирайки "равноотдалечения премиер", който според ПП - ДБ трябва сам да си избере екипа, пише "24 часа".

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


216
Още по темата: данъциГЕРБIT - сектор
Още от Общество
Любомир Дацов: Спекулира се със страховете ни, за да се правят по-големи разходи
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
8
 
5
 
! Отговори
Киро Ай Ти-то преди 15 часа
Първата работа на правителството на Кирил Петков като дойде на власт беше да вдигне максимално осигурителната тежест, което директно удари точно Ай Ти сектора. Т.е. тези, които години финансираха инфантили на Петков, Василев и подобни получиха от тях най-големия удар.
32
4
 
3
 
! Отговори
ха-ха-ха преди 15 часа
До Анонимен п.26 И Асенка Василева в килията с Тиквата и Шишо!!!Но за Асенка има смекчаващи вината обстоятелства:Без Тиквата и Шишо нямаше как да прави измами!!!ГЕП ,ДПС и ПП-ДП са ОПГ по НК на страната!!!
31
3
 
2
 
! Отговори
IQ 3.14 преди 15 часа
До Анонимен29 точно така, както се изнесоха от унгария. и точно така както стана по времето на виденов.
30
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 15 часа
Айдее склададжията с 4к пак се появи :))) Този е един от най-упоритите тролеи :))
29
2
 
15
 
! Отговори
Pen преди 15 часа
Иначе Боко се е насочил към ИТ хората ,понеже само тези фирми плащат реални осигуровки. Що не се заеме с на Алибегов хората дето осигуряват на минимална ? Тия дето са съвестни платци ще ги дерем а другите нека да си купуват всяка година по някоя количка за 200 000 ! :)))
28
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 15 часа
Винаги съм питал следното- защо не получавам нищо насреща срещу над 2000лв. месечен плосък данък. Излизам бащинство- мизерни пари. Излизам болничен- мизерни пари. Айде, качете ми максималния праг и аз да си излизам болнични и да си взимам 80% от заплатата, а не от прага. Че ми писна всеки бачкатор в склада с 4к заплата аз да му плащам болничните.
27
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 15 часа
Тия сега ще унищожат и ИТ сектора, ще прогонят и фирмите от ИТ сектора от България. Всичко се изнася за Румъния
26
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 15 часа
Герб направете така да вкарате доктори в затвора ние хората не сме длъжни да ги търпим безобразни са в болницата в Ловеч кракът ми няма да стъпи а това Нее доктор а поп
25
4
 
9
 
! Отговори
Офф ,да се омитат преди 15 часа
Дано агент Буда и всички герберасти се задавят с парите откраднати от всички нас.Всички герберасти са крадци ,бивши комунисти и нагли лъжци.Томислав ,Нанков ,Главчев ,Делян ,Теменужка, Екатерина и грозноватата пома.киня Гаргамелата, просто плачат за затвора.
24
1
 
6
 
! Отговори
ЛУКОЙЛ преди 15 часа
Па ние сме от 25 години на загуба да ге....
23
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 15 часа
Суперкомпютърът ли замести псевдомагистралите на ББ? Що милиони ГЕРБ похарчи за "електронното правителство" на Р.Ж.! Вече нямало да лъжат? "Мамо, вече ще слушкам"? Точно IT специалисти ще баламосат на куков ден.
22
2
 
2
 
! Отговори
Pen преди 15 часа
Хора , това което аз мога да ви обещая никой не може да ви го даде ! Гласувайте за мен!
21
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 15 часа
Ало доктор Силвия Хаджиева накарахте ме да се смея мозъчен инсулт и нерви едно и също ли са съд за вас госпожо а аз ще сменя доктора в Ловеч маиками лекувахте с това сега и баща ми почнахте ела те си вижте продукта вие сте за затворСъветвам институциите сезира м ДАНС и прокуратура да си свършат работата тая жена е луда а и БЧК са им дали срам и позор за ловеч
20
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 15 часа
Бъдете убедени, че ГЕРБ готвят Тесла за АЙ -ти сектора.Ти не могат да спят ,докато не сложат ръка на парите в тоя сектор. Сън не ги лови
19
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 15 часа
В България има и други млади хора, образовани и такива, които искат да се образоват качествено. Не са само измамниците с дипломи, неможачите, позьорите и лъжцине, от корупционната секта ПП,ДБ. Никога ПП,ДБ!
18
2
 
1
 
! Отговори
Домбил Бомбасов преди 15 часа
До Анонимен имаш летни гуми на таксито, шизимба. отивай да си лягаш.
17
1
 
2
 
! Отговори
IQ 3.14 преди 15 часа
един вид тумбаците дето наемат индийски програмисти за държавни поръчки да кярат и от данъци, че са се сплатили на пъдарска дреа и немат 2 по 1 лев
16
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 15 часа
ИТ може да се работи отвсякъде и да се плащат данъци към друга държава .Имам братовчед който се води в друга държава , а работи зимата от София ,лятото от Морето . Нашите политици , скоро ще загубят всички данъколатци .Бизнесите вече се изнесоха в Румъния и Гърция , нищо , че още имат дейност в България. Исками се да видя големите вериги , молове и др. да плащат данъци , ама те все са на загуба .
15
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 15 часа
ЗА БЪЛГАРИЯ ЗА ГЕРБ ЗА БОРИСОВ
14
3
 
18
 
! Отговори
ха-ха-ха преди 15 часа
Дъртия лоен бидон Боку Тиквата отдавна трябваше да е в затвора ,заедно с другия лоен бидон Шишо Магнитски.Вместо това ,простоватия пожарникар продължава да бръщолеви някакви обещания ,които до сутринта вече не помни.