Димитров: Бойко + Сините? Топката е в ГЕРБ

Официалните преговори започват тази седмица
13 юли 2009 21:17,
69
Димитров: Бойко + Сините? Топката е в ГЕРБ
Мартин Димитров. Снимка: БГНЕС

Партиите от ЕНП имат мнозинство в този парламент и това трябва да бъде използвано по всички възможни начини.

Това подчерта Мартин Димитров преди заседанието на парламентарната група на Синята коалиция.

Димитров посочи, че официално преговорите за съставяне на ново правителство трябва да започнат тази седмица, когато бъде връчен мандата, а "топката" е в ГЕРБ.

Сигналите, които получаваме до момента, са, че ще се разчита основно на Синята коалиция за стабилност на управляващите в парламента, посочи Димитров.

По-късно в понеделник стана ясно, че Димитров и Иван Костов ще бъдат съпредседатели на парламентарната група на Синята коалиция.

Заместник-председатели ще са Екатерина Михайлова и Ваньо Шарков, а секретар на групата е Мариана Даракчиева.

В отговор на журналистически въпрос Иван Костов каза, че все още не са получавали покана за преговори с ГЕРБ.

Депутатите от Синята коалиция не са стигнали тази вечер до единна кандидатура за зам.-председател на парламента от тяхната група и ще решават този въпрос във вторник сутринта - преди първото заседание на новия парламент.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


69
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
1
 
3
 
! Отговори
Гаргамелчо преди 15 години
Девет пъти той избори прави!!!Девет пъти не спечели!!!От 80%, всеки път спада, спадаа, спадаа та до 1,5% и ако не се беше пришил нямаше и да влезне в парламента и тогава щеше да спаси България от присъствието си.Дай Боже по-скоро да стане,поне!!
27
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
toq e ebati gadnoto evangelist4e
26
1
 
3
 
! Отговори
ликтор преди 15 години
1.Владко Кузов НЕ е педофил !2.Парламентарната група на АТАКА НЕ се разцепи и ФИНИШИРА цяла-целеничка !3.В град Раковски АТАКА и ДПС НЕ направиха коалиция срещу ГЕРБ на местните избори !
25
1
 
3
 
! Отговори
Мавъртинчо преди 15 години
Седесар, педално син съм,нямам, ни мозък ни морал,в 6-те% спадам,негоден матриал
24
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
нагли, по-нагли, седесар след избори 2009`!
23
1
 
3
 
! Отговори
ликтор до boss преди 15 години
Прав си !За да излезеш пред тълпата трябват топки ,а не като Станишев да се крие като плъх по време на протестите !
22
1
 
3
 
! Отговори
анонимен преди 15 години
голямо драпане, голямо натискане
21
1
 
3
 
! Отговори
Медик преди 15 години
Няма ли доктор за това момче??
20
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
Само преди две години ДСБ и целият им електорат бяха убедени, че Борисов е мутра и проект на комунистическата номенклатура. В негово лице те виждаха олицетворението на мафията, която се е настанила в държавната машина, а днес ни обещават, че ще борят мафията, предвождани от този, когото нарекоха мафия.
19
1
 
3
 
! Отговори
anonimen преди 15 години
този защо не вземе да се скрие някъде
18
1
 
3
 
! Отговори
bgman преди 15 години
България е независима държава и е срамно това че една партия като - Европейската народна партия - казва кой и с кого да се коалира в България ( ГЕРБ със Синята коалиция) ! Така че Мартинчо - спри да ревеш за постове и власт!
17
1
 
3
 
! Отговори
ликтор преди 15 години
Рапиджиев,обясни на уважаемата аудитория кой,как,кога и къде ДОКАЗА че Костов е престъпник !Той не фигурира в докладите на ОЛАФ и ЕК ,напротив там присъстващите имена са доста близки до бившите управляващи !Иначе става : глухия чул как слепия видял как куция надбягал Юсеин Болт....
16
1
 
3
 
! Отговори
Boss преди 15 години
Vie mai zabravihte komandira kato izlezna pred pulniq bulgarski proval koito iskashe da go svali s jenata koqto si ubi deteto nasred sofia..za da manipulira naroda i koncentrira v nasoka koqto stanahte turski dupedavci za da imame kusche hlqb.,..ako mrem shte se radvam da sme bulgari...no qvno negramotni hora sviti kato v cherupka ne razbirame istinata...a komunisti kato psihotrono orujie vliqqt na mozicite na povecheto koito pluqt sreshtu KoCToB
15
1
 
3
 
! Отговори
ликтор преди 15 години
Ами ако сте имали други идеи и мераци - искрено съжалявам дами и господа !Но това е плана на Костов още преди година !Одобрен е от гара Запад /а не от Белоруската гара !/...Та в тоя ред на мисли :да ни е честито новото дясноцентристко правителство!!!!
14
1
 
3
 
! Отговори
TANKIST преди 15 години
KAKVA CQLA FAMILIQ ?! SINA MU E EVRODEPUTAT I DA IMA DRUGI TOVA E SAMO + S DOVERENI XORA SE RABOTI PO DOBRE A TOVA CHE SA E BUTAL KUM DRUGI PARTII NE E NESHTO LOSHO SE OT NQKADE E TRQBVALO DA POCHNE RABOTA V PARLAMENTA .. ATAKA NAPRED !
13
1
 
3
 
! Отговори
До 5 преди 15 години
Съгласна съм с теб. И за пояснение на някои невежи форумници- не е нужно да си комунист за да не харесваш крадеца Костов и тоя изду.хал Димитров
12
1
 
3
 
! Отговори
Рапиджиев преди 15 години
Aко Борисов се коалира със сините СОПОЛИ и Костов НЕГАРЪТ доказан ПРЕСТЪПНИК ще си ритне стола на който седи
11
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
На гол син г.ъ.з ( сори вместо гол г.ъ.з сложете - 6.76 %) чифте пищови!
10
1
 
3
 
! Отговори
Ивайло преди 15 години
И да ми слагате минуси - това което съм написал е вярно, така че Мартинчо да спре да проси за министерски постове и участие във властта!
9
1
 
3
 
! Отговори
ликтор преди 15 години
Танкист ,АТАКА не са лоши ,но Волен нагласи цялата си фамилия на възлови постове в партията.Освен това /ти може да не помниш/,но той през 90 -те години беше зам.главен редактор на "Демокрация",тоест от СДС ,през 2001 г. беше неуспешен кандидат за депутат от НДСВ ,а през 2003 г. Яне Янев го направи кандидат -кмет на София от партията си. Питай хората ,ако не ми вярваш !