Невъзпитан си и насаждаш омраза!

Бойко Борисов коментира изказването на Лютви Местан
14 юли 2009 13:23,
298
Невъзпитан си и насаждаш омраза!
Снимка: БГНЕС

„В момента парламентът е скривалище на тройната коалиция“, каза пред журналисти лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. 

По думите му тези, които са провалили досегашното управление, са се скрили вътре.  
„Направи ми впечатление наглото изказване на представителя на ДПС, който все едно не ме забелязва в залата.

Волен Сидеров много правилно им каза – те "посаждат" ненавистта и омразата“, допълни Борисов.

Той посочи, че представителят на ДПС се е обърнал "към всички, и към портиера включително, но не и към партията, която е победила".

Това, по думите на Борисов, означава, че "хем е невъзпитан, хем отсега задава омразата като тема в парламента".  

На въпрос какви действия ще бъдат предприети, за да не се смята България за най-корумпираната държава в Европа, Бойко Борисов отговори, че това може да го постигнем само всички заедно, а това, което се иска от него, ще го направи.

Според него медиите и всеки един гражданин трябва да бъдат безкомпромисни, да подават сигнали за корупция.  
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


298
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
257
0
 
0
 
! Отговори
Денчо Славов преди 15 години
Нека не обругаваме напразно политиците. Нека съдим не по думите, а по делата им. Измъченият от 20 годишен преход български народ заложи големи надежди на Бойко Борисов. Нека му пожелаем да упражнява дадената му от нас власт с чисти ръце и сърце. Ако е честен кам нас и ние ще бъдем честни към него. Ако се поддаде на изкушенията на властта, нека бог да го съди.
256
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
този лъжец брадат ,,като иска да бори корупцията ,да вземе да сбори първо хубавата Цветелинка -собствени(ка на Сибанк,ама не да и вдига хубавите крачета,ама да я запита адгжаба как така я придоби тази банка ,колко плати,на кого ,и как сенамести на най апентитните парчета от баницата -митници,МВР,съдама стиска ли му на бърборкото ,
255
0
 
0
 
! Отговори
Сандански преди 15 години
Сут бе Керата:)))))
254
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕеех,имало Господ,бе.Хубаво,че дойдоха макетата,че ни оставихте малко на мира,нас турците.Да взема по-често да ги каня,че и ние да си починем малко.
253
0
 
0
 
! Отговори
ахил преди 15 години
След днешното заседание на 41-то народно събрание у мен се затвърди убеждението че,циркът е същия,програмата също ,само артистите са други.
252
0
 
0
 
! Отговори
Sandanski преди 15 години
Абе,МАКЕДОНЕЦ недоносен, ела в Сандански и питай за македонци бе србска подлого...Тук ОМО вците ги знаеме..един файтон хора...Гледаме ги като прокажени...не са у ред хората....жалка картинка..Ама нема лошо свето е шарен тр и малко ***...Да те питам кво става с братята албанци...Бе много почнаа да ви тепат...в Тетово,Гостивар ,Струга....Продадохте за жалки стотинки тези изконно български градове...*** сърбомански...
251
0
 
0
 
! Отговори
до македонец преди 15 години
знаеш ли какво е " шкарлата " ???
250
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
Виж сега брато научи англйски *** почети малко история по света а не вьв вестник Време и ще разбереш, че само вие в македония не знаете, че сте Българи. Това е положението! Знам, че не ти се вярва, но е така!
249
0
 
0
 
! Отговори
Българин преди 15 години
Ходи виж дали дъщеряти не е с някой албанец. Остави България на Българите... Хааааайде извождай се...
248
0
 
0
 
! Отговори
анонимен преди 15 години
Напусни, имаш желание...
247
0
 
0
 
! Отговори
МАКЕДОНЦИТЕ преди 15 години
Ей драги мои Ганчовци ви читам коментариве подоле и за жал констатирам дека вие Ганчовци се уште не можите да се ослободите од стегите на едноумието на тоталитаризмот и комунизмот За жал се уште сте со исперени мозоци Во поголем брой од коментариве се гледа полна простотия и Азиска дивяштина Велите дека денес живете во Демократиа али *** продолжувате и понатаму да напагяте и да наврегяте сите етноси во Бугария Невидена ксенофобия и расизам Ете затоа во цел свет сите ве нарекуват *** на Европа
246
0
 
0
 
! Отговори
Българин преди 15 години
Абе козарино от македонско, следващия път няма да ви пращаме танкове да видим кво ще прайте. Засрамете се малко, албанците ви превзеха ама още по България гледате. Гледайте и се учете, всичките околу нас сме ви шамарили наведнъж. Айде бягайте да се подмазвате на Гърците че белким ви дадат да се "речите македонци"...
245
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
Къйм 245...Многожалка муцунка си.Не можещ да се оцениш но скоро ще бъдеш изхвърлен на ББ- ОВОТО СМЕТИЩЕ. Вероятно си заклето ДПС-АРЧЕ.
244
0
 
0
 
! Отговори
АТАКАЖИЯ преди 15 години
Пожелавам на ГЕРБ успешна мисия от ТРИ мандата. Много здрави нерви на ББ и на бъдещия му саратник Сидеров. Успехите ще множат.
243
0
 
0
 
! Отговори
ВЪЗМУТИТЕЛНО преди 15 години
НЕВАЗПИТАНИ И НАСАЖДАЩИ ОМРАЗА=БОЙКО БОРИСОВ,ВОЛЕН СИДЕРОВ,ЯНЕ ЯНЕВ,ИВ.КОСТОВ.ДА ВИ Е ЧЕСТИТО НОВОТО МАФИОТСКО МНОЗИНСТВО.
242
0
 
0
 
! Отговори
брала мома къпини преди 15 години
Ей,македонец,бегай се топни у Вардара,накисни се хубаво и като измиеш сърбоманската мръсотия,пак заповядай във форума!И ще си сред СВОИ!:)))))))
241
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
Пич от Шанхай ме караш да ти напиша, че по-голяма тиква от т няма. Айде бегай да плачете със Хамстера на рамото на Доган и не ни занимавай!
240
0
 
0
 
! Отговори
ano преди 15 години
Простотията не може да се скрие, дори да е в костюм. И сега всичките журналисти ще се стат като Бареков. Килимчета, наколенки, Бойко съвсем като падишах иска всички да му се кланят. Мъчно ми е за парламента. Ето и тази Цецка вече спомена името господне. Простотия!!
239
0
 
0
 
! Отговори
до МАКЕДОНЦИТЕ преди 15 години
Нали знаеш че с този пост НИЩО НЕ КАЗА.В България се говори БЪЛГАРСКИ ,няколко *** диалекта а македонски -само в сънищата ти.По скоро Македония ще изчезне /нали знаеш колко е просъществувала държавата на прехваления ви Александър ха ха ха / отколкото България да промени името си .Впрочем какво е мнението на Гърция по а за името на вашата държава?
238
0
 
0
 
! Отговори
Аз преди 15 години
И аз пожелавам на ГЕРБ много успех. Все пак мутренския бизнес е най-бързо и добре развиващия се у нас.