Да са ни честити!

240-те ни нови депутати се заклеха тържествено
14 юли 2009 10:42,
75
Да са ни честити!

 

41-вото народно събрание вече е факт. Малко след 10 часа тази сутрин новите ни 240-те депутати се заклеха във всичките си действия да се ръководят от интересите на народа.

Първото заседание на 41-вото бе открито от най-възрастния депутат – Андрей Пантев от "Коалиция за България".

"Никой няма интерес от провала на новото управление. Ще ви подкрепяме, дори с аплодисменти, когато правите добро за българския народ", заяви той.

Шест партии и коалиции влизат в 41-вото народно събрание: 

ГЕРБ – със 116 депутати, Коалиция за България – с 40 депутати, ДПС – с 38 депутати, "Атака" – с 21 депутати, Синята коалиция – с 15 депутати, и РЗС – с 10 депутати. 

За председател на парламента ще бъде предложена Цецка Цачева от ГЕРБ, а за зам.-председател – Лъчезар Иванов, който единствен от партията на Бойко Борисов беше депутат в 40-ото народно събрание. 

Парламентарната група на ГЕРБ временно ще оглави Цветан Цветанов до момента, в който заеме поста вътрешен министър, а негови заместници в групата ще са Искра Фидосова, Красимир Велчев и Тодор Димитров.  
 


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


75
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
0
 
0
 
! Отговори
spooky преди 15 години
Ах Руменчо Петков как се подхилква, мамицата им ***, иде ми с калашника да те напуцам
53
0
 
0
 
! Отговори
кака Пенка преди 15 години
ха току що се регистрираха да гласуват...........7 броя депутати липсват ........това ще да са само от ГЕРБ.........изтървали са връзката на гара Дъбово.........хихихихи
52
0
 
0
 
! Отговори
spooky преди 15 години
До 48: и аз това забелязах, като историк е голям, ама защо така надменно и нагло се смее на всички, а след това се обръща към банките на ДПС и БСП и им удря по една другарска усмивка
51
0
 
0
 
! Отговори
ПТУРС преди 15 години
48-Иван,проф.Пантев не е ***,а много умен човек с тънко чувство за хумор.Когато стигнеш 0,1 процента от неговите възможности може да го коментираш.Засега коментирай Азис и Преслава.
50
0
 
0
 
! Отговори
анонимен преди 15 години
АБЕ, КАКВО СЕ ЗАНИМАВАТЕ ВСИЧКИ С ТЕДИНКА НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА!!!??? ПЪРВО ВСЕКИ ИМА ПРАВО НА МНЕНИЕ. ВТОРО КАКВО СЕ ЗАХВАЩАТЕ ЗА ТОВА МНЕНИЕ, А И НА ВСИЧКОТО ОТГОРЕ ПРАВИТЕ ХАРАКТЕРИСТИКА НА ЧОВЕКА. МАЙ НЕ СТЕ ПО-РАЗЛИЧНИ ОТ КОНКРЕТНАТА ТЕДИНКА!!?? ВСЯКА ТЕМА ВЪВ ФОРУМА Я О.СИРАТЕ. КОЛКОТО ПОВЕЧЕ СЕ ОБРЪЩА ВНИМАНИЕ НА ПРИМИТИВНИ КОМЕНТАРИ, ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ НА БРОЙ СТАВАТ ТЕ... ТЯ ПРОСТОТИЯТА НЕ ХОДИ ПО ГОРАТА...
49
0
 
0
 
! Отговори
spooky преди 15 години
Сега гледах Волен - направо ги нацепи ДПС-то, така ги бомбардира, че не е истина
48
0
 
0
 
! Отговори
Иван преди 15 години
Искам да питам всички, нужно ли е тоя *** Андрей Пантев през цялто време да стои отзад и да се смее на всички, освен на другарите Доган и Сергей. Типично по кумунистически !!!!!!
47
0
 
0
 
! Отговори
Гергана преди 15 години
До ТединкаОт къде знаеш, че ми трият коментарите?Май си от тези, които срещу заплащане се продават.......Няма как да ме знаеш - нямам нищо общо с теб........а и не искам, много си скучна и предсказуема, от теб няма полза,ти си наранена душа и те съжалявам но не мога да ти помогна.........
46
0
 
0
 
! Отговори
така е преди 15 години
не е просто уникат ,а само ПРОСТО!!!
45
0
 
0
 
! Отговори
?????? преди 15 години
на тази тединка скъпа и липсва внимание затова си го проси тук с коментарите си.
44
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
Гери теди е права тя е много известна ,но всички пишат червени точки, а тя си мисли ,че хората я одобряват.
43
0
 
0
 
! Отговори
ОХ преди 15 години
Тая Тединка какъв и е проблема не мога да разбера. За какво се бори. Ако съдим по коментарите трябва да е просто уникат.От още една засрамена жена.
42
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
ех *** си е тъпо
41
0
 
0
 
! Отговори
Гергана преди 15 години
До ТединкаВ dir.bg /има такъв портал, ако не знаеш/ пише, че са присъствали само 228 новоизбрани депутати.Имаш много "почитатели" сред пишещите тук - браво на теб.И знай, че ако нещо ти липсва в живота - няма да го запълниш със злобеене в интернет.Дано ме разбираш...
40
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
"Ще ви подкрепяме, дори с аплодисменти..."Поредната червена наглост и дивотия,излъчени от едн ненаял се дърт п.е.з.е.в.е.н.к.,абониран посмъртно за депутат.
39
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
за София, Пловдив, Варна САМО МОЖЕШ ДА МЕЧТАЕШ
38
0
 
0
 
! Отговори
a sega преди 15 години
Само 228 депутати от общо 240 регистрира електронната система на парламента в началото на тържественото заседание, с което днес бе открито 41-то Народно събрание
37
0
 
0
 
! Отговори
Тединка преди 15 години
Миличка , тези врагове , които споменаваш , са хора които не могат да мислят. А личния ми живот няма нишо общо с интернет. Много си е добре даже. ;) А на теб като те гледам даже и коментарите ти трият , така че се замисли защо. А коя си ти изобщо? Никой не те знае.
36
0
 
0
 
! Отговори
анонимен преди 15 години
Черният косач е символа на смъртта, приятелю. И не искай баш от него да прави партия и да управлява.
35
0
 
0
 
! Отговори
Ех, защо не е... преди 15 години
"240 депутати са ЗАКЛАХА тържествено..."