Борисов: Ще работя с хора като Манева и Райков

Манева щяла да е експерт, не министър
17 юли 2009 08:40,
120
Борисов: Ще работя с хора като Манева и Райков
Снимка: БГНЕС

"Готов съм да поканя експерти, с които да работя – като Евдокия Манева и Марин Райков, каза бъдещият министър – председател Бойко Борисов по БНТ.

Той уточни, че се е обърнал към Манева като към експерт, но тя няма да бъде министър.

Борисов не посочи какъв пост ще заеме бившият зам.-министър на външните работи и посланик в Париж Марин Райков.

Той заяви, че е поканил „Атака“, Синята коалиция и РЗС да подкрепят мажоритарно избраната партия и ако няма подкрепа за важни законопроекти, това ще доведе до връщането на БСП и ДПС, а не Меморандума, който предлага ГЕРБ.

Бойко Борисов заяви още, че никой не може да го изнудва и че ще намери начин да работи с партиите в център дясно.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


120
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
79
0
 
0
 
! Отговори
дедо Петко преди 15 години
Когато хората ви казваха че Борисов и Герб са произвони на царя менте, вие гласувахте за тях. Сега си носете на гръб цели четири години последствията. Пък може и руски ботуш да ви доведат в ***, да ви командават.
78
0
 
0
 
! Отговори
БАТ ВИ БОЙКОВ преди 15 години
МНОГО ИСКАМ ЧЕРВЕНЕНА ДРУГАРКА ДА МИ ПРАВИ МИНЙЕТИ. ПРЕПОРЪЧАЙТЕ НЕКОЯ
77
0
 
0
 
! Отговори
... преди 15 години
СЛЕД 4 Г. МОЖЕ ДА СЕ ЧУЕМ ПАК, ЕВЕНТУАЛНО.СИВИ МИШКИ!
76
0
 
0
 
! Отговори
pe6o преди 15 години
Груба грешка г-н Борисов. На Манева съм и сърбарл попарата. Тя беше недосегаема в МОСВ. В последните дни от мандата си раздаде стотици разрешения за концесии. Защо ли?
75
0
 
0
 
! Отговори
дО ВСИЧКИ преди 15 години
ОООООООООО, започна се.------------------------------------------------------------------СЪВСЕМ РЕАЛИСТИЧНО ГЛЕДАМ НА НЕЩАТА.НИКАКЪВ ПЕСИМИЗЪМ НЯМА В МЕН.ФАКТИ.
74
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
Вече е избрано. Точка. Избрахме да затрием мафията която съсипа нашата малка и без това слаба държава. *** е онзи който е гласувал за БСП.
73
0
 
0
 
! Отговори
до ВСИЧКИ преди 15 години
СЪВСЕМ РЕАЛИСТИЧНО ГЛЕДАМ НА НЕЩАТА.НИКАКЪВ ПЕСИМИСЪ М НЯМА В МЕН.ФАКТИ.
72
0
 
0
 
! Отговори
до ВСИЧКИ преди 15 години
КАЗАХ ВИ ГО: *** ИЗБОР ВИ СЕ ДАВА - ДА СИ ЧОВЕК ИЛИ ***.КАКВО ИЗБИРАТЕ СЛЕДВАЩИТЕ 4 Г.?ПРОСТО ВЪПРОС КЪМ ВСИЧКИ!
71
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
Стига бе песимист, от черното по-черно виждаш. Тва баси *** мислене, я ходи се разходи до някой басейн и пии една бира.
70
0
 
0
 
! Отговори
до ВСИЧКИ преди 15 години
ОЩЕ 4 ГОДИНИ ЗА *** В БЪЛГАРИЯ.ОЩЕ 4 Г. ИЗПЪРЖЕНИ МОЗЪЦИ И ОГЛУПЕЛИ И ОСКОТЕЛИ СЪЩЕСТВА.ЗАСЛУЖАВЕТЕ СИ ГО.КАЗАХ ВИ ГО: ПРОСТИ ИЗБОР ВИ СЕ ДАВА - ДА СИ ЧОВЕК ИЛИ ***.КАКВО ИЗБИРАТЕ СЛЕДВАЩИТЕ 4 Г.?ПРОСТО ВЪПРОС КЪМ ВСИЧКИ!
69
0
 
0
 
! Отговори
MER преди 15 години
Сините плашат, че новият кабинет няма да просъществува! Това никак не ме изненадва, защото на тях нищо друго не ги интересува, освен да захапят "кокъла"! За тях любовта към Родината минава през властта. Все им е едно дали от това ще страдат толкова хора! Затова, ако нещата не потръгнат, те ще са отговорни! Дано надделее здравият разум и не допуснат да бъде връчен следващ мандат - знаем идеално на кого!
68
0
 
0
 
! Отговори
Templier преди 15 години
Другарите червени: помислете за утре кой ще избирате за генсек на партията Ви: Овчаров, Дончева, Сергей, Петков, Премянов. Виденов. Стига сте се занимавали със сериозни дела, видяхме колко можете. Ходете на Бузлуджа, пейте, свирете и т.н. Но за делата ви ще трябва да си платите, няма ненаказно зло.
67
0
 
0
 
! Отговори
ясно преди 15 години
Поредните ***. Върнете се назад и вижте фактите. Историята учи. За помнещите. За тези, с изтритата краткотрайна и дълготрайна памет, остава глупостта. След като манипулирате обикновенните коментари, какво ли ще направите след това? С този начин на мислене ви чакат още 4 години крадене и лъжи. Желая ви "светло" бъдеще!
66
0
 
0
 
! Отговори
Jelev преди 15 години
Do 57 - Simeon e edno nedorazumenie.Ne iskal da stava Premier,uchastval v niakakvi firmi,bil dobronameren ? GLUPOSTI .Prodade ordenite na Ferdinand,za da izdarja rodata.Pristigna s edno staro kostiumche,a go izprahtame kato prinz.Zarvul,ne zar.
65
0
 
0
 
! Отговори
Templier преди 15 години
Бойко е много сериозен мъж. Изключително се радвам, че той ще диктува правилата на играта занапред. Стига лигльовци и засукани речи. Нека най-нак се усети една твърда и силна ръка, време беше.
64
0
 
0
 
! Отговори
човек преди 15 години
Вие наистина ме изумявате!За какво му беше на Царя да се връща в България?Има си дом в Мадрид, жена, деца, поели пътя си и т.н. Имаше си доходи, за да си изживее старините нормално. Среда и приятели. ---Манипулирарахо. подлъгаха го, използваха го за целите си. Провокираха много негови недостатъци. Нали не си мислите, че не са му направили в ДС психо-профил и не знаят как да го манипулират за целите си. Не ставайте наивни. ---Добрите му приятели казаха, че се е обградил с неподходящи хора.
63
0
 
0
 
! Отговори
az преди 15 години
Мухобойкооооо... почна се... :))))))))))))))))) кво ли ни чака сега!?
62
0
 
0
 
! Отговори
факти преди 15 години
Основните фактите са си факти. Изопачаването им с определена цел си е изопачаване.
61
0
 
0
 
! Отговори
хасанчо преди 15 години
Горкия цар,жив да го ожалиш!Всички го лъжат и мамят,но той се бори с нокти и зъби "за полза роду"!Този неуморен борец за човешки правдини тр да го наградим по царски за извънмерните усилия дето фърля за добруването на България!Нека му дадеме Мусалла,Юмрукчал(в.Ботев),а защо не и о.Белене,саде с постройките и дигите,таман да ги поддържа!
60
0
 
0
 
! Отговори
Минусчо преди 15 години
Пак скочете на минусите!