Борисов към сините: Стига номерца, ще върна мандата!

Цялата драма – заради бившия сътрудник на ДС Божидар Димитров
23 юли 2009 22:43,
418
Борисов към сините: Стига номерца, ще върна мандата!
Снимка: БГНЕС

Бойко Борисов призова Синята коалиция да забрави лицемерието.

В интервю за bTV бъдещият премиер коментира сложната ситуация около участието на проф. Божидар Димитров в правителството и възможността историкът да не бъде подкрепен от Синята коалиция:

Това е лицемерие от тяхна страна, защото в техните правителства и парламенти, в които са участвали СДС, имаше много агенти. От три години Божидар Димитров е до мен и когато аз се „биех” в София с Татяна Дончева, с Бриго Аспарухов, Божидар Димитров стоеше до мен и ме подкрепяше. И в Общинския съвет като общински съветник и навсякъде.

Това са номерца
И той сега изкара повече гласове като мажоритарен кандидат, отколкото Синята коалиция. Така че, лицемерието в случая да го забравят, ако искат да работим заедно.

Борисов дори заплаши:

Ще им върна мандата и да отидем на нови избори, щом мислят отсега да почват с номерцата си. Защото това са номерца.

Още по темата

Знаят, че Божидар Димитров ми е приятел, знаят, че му вярвам. От три години съм обявил за неговото досие, че знам какво пише в него. Давам му една канцелария в Министерски съвет, министър без портфейл.

Dnes.bg припомня, че в четвъртък от Синята коалиция предложиха министрите да се гласуват поотделно.

Когато става дума за Божидар Димитров, той няма да получи нашата подкрепа, подчерта Мартин Димитров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


418
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
338
0
 
0
 
! Отговори
hrana za vsi4ki преди 15 години
Ама, не мога да те разбера:) Кога си чул, че Костов иска министерства?! Напротив, винаги е казвал, че ще подкрепи правителство изцяло на герб. Сега ни сервират, и на вас също, че Б.Д. ще го правим министър. Единствения начин, за сините в момента да подкрепят вашето правителство е поименен вот. А меморандума е пълна излъгация.
337
0
 
0
 
! Отговори
doktora преди 15 години
евала Бойко, мачкай гадовете! не им се оставяй много да дрънкат глупости.чудно ми е ,ако разсекретят всички досиета дали от шайката *** дето много крякят няма да окажат агенти на дс?
336
0
 
0
 
! Отговори
минувач преди 15 години
Докато Б.Д. не премина към ГЕРБ, беше свестен, популярен, готин, предаването му имаше висок рейтинг. Сега стана по-черен от катран. Да не би да е единствения, сменил партията си? Или единствения от ДС? Всеки от тук присъстващите би трябвало от "прима виста" да може да посочи поне 10 такива парламентариста, да не говорим за агентурното минало на президента, или срамежливо ще мълчим?
335
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
ima edna bylgarska pogovorka::::: za krivo kolelo prav pyt nqma,6te pravi kolkoto se dviji osmorki,dokato spre da se dviji.
334
0
 
0
 
! Отговори
De Bruckere преди 15 години
Ако поводът не е Б.Димитров,ще е това,че Костов няма министри в управлението....Меджу другото споделям мнението на RAD,че Борисов не трябваше да кани Божидар Димитров,както и че сините трябва да се държат толкова принципно,колкото изискват и от другите, а не да се стига до неловки изпълнения- подкрепяме правителство на ГЕРБ,ама не подписваме меморандум,не искаме министерски кресла,ама как ще носим отговорност без участие....
333
0
 
0
 
! Отговори
hrana za vsi4ki преди 15 години
поживьом, увидим, би казал б.Д:)
332
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
Na dymi samo sa dqsna partia GERB,po delata 6te gi poznaete,samo 4e sa s levi ybejdeniq
331
0
 
0
 
! Отговори
hrana za vsi4ki преди 15 години
чакай са, кой плюе по партията?! в тоя форум плюем по Б.Д. Комунист и ДС! Пак се повтарям, не искаме подобни личности в управлението! Според мен всеки един ГЕРБ-ист би трябвало да е на същото мнение, ако герб за дясна партия
330
0
 
0
 
! Отговори
коментар преди 15 години
Приятелю храна за всички, ти не разбра ли, че този човек е комунист. Няма бивши комунисти.Как си представяш, служител на такава длъжност,да не е комунист. Но той сам си го сложи. Сега България ще се управлява от мутра и Атака. В Европа тази комбинация е особено модна. Зарежи го.Остави го на майната Бареков.
329
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
Бойко е точен мъж.И сините да не се държат като ущипани,че помним какви имаше и в техните редици...:))Тикви политически...и късо паметни...срамота...вместо да се заемат да оправят червената каша...те седнали за глупости да се дрънкат...А Б. Димитров ми се струва свестен човек..
328
0
 
0
 
! Отговори
hrana za vsi4ki преди 15 години
именно, и не мога да разбера, как хората не си спомнят за това:)
327
0
 
0
 
! Отговори
De Bruckere преди 15 години
Друго си е да можеше да ни управлява пак ДПС+БСП+НДСВ нали? Тогава щеше да е по-лесно да се плюе, ама сега кофтииии-налага се да плюем по лидера на партия, която има 116 депутати,нещо което не се е случвало от 8 гоидини.На всичкото отгоре тая партия е член на Европейската Народна партия, на която са членове и плюещите. Кофти ситуация,трябва са се измислят основателни причини за плюене :)
326
0
 
0
 
! Отговори
DeBruckere преди 15 години
Виж ти имали какъв далновиден разказвач на приказки сме си имали във форума :):)А другата приказка знаеш ли я за синята шапчица,дето казала първо,че не иска да си сменя шапчицата и да взема тази на ловджията,пък после му се разсърдила,че не й я предложил сам.Ама станала несговорчива едва след като влязла на сигурно място в горската къщичка,заедно с още 239 горски животни...Преди това била мила с ловджията...
325
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
S YVAJENIE,KYM VAS ,MNOGO DOBRE ZNAETE KAKVO NASLEDI IVAN KOSTOV SLED JAN VIDENOV.V BYLGARIA NE OCENQVAME DOBRE HORATA.TAZI KOMYNISTI4ESKA VYRHY6KA YNI6TOJI DYRJAVATA,DOKARA I CARQ I GENERALA SAMO I SAMO TE DA SA DOBRE.NIKOI NE MISLI ZA TOZI BEDEN I IZSTRADAL NAROD.
324
0
 
0
 
! Отговори
А. преди 15 години
На калпав Бойко и Сините му пречат !!!
323
0
 
0
 
! Отговори
посетител преди 15 години
Нешо да кажете за жената на Костов? Нещо замълчахте. Нещо да кажете за ДС? И тук ще млъкнете. Е поне се радвайте , че Т.Живкив не е жив, в противен случай щеше да бъде Председател на Държавния съвет. ЧЕСТИТИ ДЕМОКРАТИ.
322
0
 
0
 
! Отговори
hrana za vsi4ki преди 15 години
без тях може, но не може без коалиционен партньор. Е, нема такова чудо. Егати стабилното правителство ще е! като не искаш да ти извиват ръцете, ми сключи коалиционен договор, било и без да даваш министерства на партньорите. са кво става- рзс му дават година спокоистви, атака и те си тт, ама до кога?!
321
0
 
0
 
! Отговори
bakalova преди 15 години
i az vse tova pitam.letobroeneto ot ivan kostov li po4va?
320
0
 
0
 
! Отговори
hrana za vsi4ki преди 15 години
иван костов ще им е винаги виновен:) от 20 г демокрация - 5 години синьо правителство - и българия е на тоя хал заради Костов:) е тва ако не е жалко
319
0
 
0
 
! Отговори
аз преди 15 години
Харесва ми това твърдо и безкомпромисно отношение на ББ към тези, които се опитват да му поставят условия и да му извиват ръцете! Костов и Мартинчо се държат така, все едно правителството на ГЕРБ не може да мине и без тях. Е, може, трябва да се примирят с това!