Сините неприятно изненадани от министър Божидар Димитров

Костов и Димитров искат парламентът да гласува имената на министрите поотделно
23 юли 2009 14:10,
123
Сините неприятно изненадани от министър Божидар Димитров
Снимка: БГНЕС

Бойко Борисов изненада лошо Синята коалиция, като даде на Божидар Димитров пост в кабинета.

След като бъдещият премиер представи официално имената на новите министри, сините поискаха в Народното събрание те да бъдат гласувани поотделно.

Специално Божидар Димитров е неприятна изненада за нас, тъй като вчера парламентът по предложение на Синята коалиция гласува решение, с което бившите сътрудници на Държавна сигурност не могат да заемат постове в Народното събрание. Затова започнаха да стават направо министри, заяви съпредседателят на Синята коалиция Мартин Димитров.

В такава ситуация имало едно чисто и почтено решение – министрите да се гласуват поотделно.

Когато става дума за Божидар Димитров, той няма да получи нашата подкрепа, подчерта Мартин Димитров.

По закон парламентът първо гласува за министър-председател, след това за структура на правителството. Съставът на кабинета се гласува от Народното събрание като цяло и само премиерът може да назначава или да уволнява министри. Няма законова възможност членовете на кабинета да бъдат одобрявани поименно.  

Гласуването на новото правителство в парламента ще бъде в понеделник – 27 юли. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


123
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
122
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
Много си *** и така си говориш!!!
121
0
 
0
 
! Отговори
Oня дето помни преди 15 години
Asaне, т също никой не те е питал какво мислиш. Щото от далече ти личи, че не ти се отдава тая работа.Това обаче като глрдам не ти пречи да се насиpaш по форумите.
120
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
Новините около новите ни политици и това, кой ще ни управлява за напред, са благодатен хладен душ за размекналите се от жегата ни мозъци...приятел в нужда се познава,....като другите не щЪт да стават министри...най-естественото е да се притекат на помощ аверите...
119
0
 
0
 
! Отговори
mishel преди 15 години
Лошото е ,че Мартинчо не ги чете тези работи.Той си е една Марионетка Костова и не трябваше и един глас да получат.Но едно време имаше червени бабички,а сега сини чугунени глави
118
0
 
0
 
! Отговори
Младенов преди 15 години
ББ към сините: "Знаят, че Божидар Димитров ми е прият. Стига са ми правили номерца. Ще им върна мандата и да отидем на нови избори".Само за тези думи,че е назначил министър, защото му е приятел в цивлизования свят не само, че няма да получи вот на доверие, но ще отиде и на съд.
117
0
 
0
 
! Отговори
asa преди 15 години
исках да кажа, че само простотии правят...и (за съжаление) май съм прав - разочарование!
116
0
 
0
 
! Отговори
asa преди 15 години
Мартинчо, айде спрете с простотиите, нали обещахте, че няма да се пазарите! Сами и правите, м..а му стара! Или подържайте, или се въздържайте! Някой да ви е питал какво мислите? Случайно влязохте в Парламента, сега ще се нас...ете от щуротии. Не разбрахте ли, че от вас нищо не зависи? Всички вкупом унищожихте Синята идея и не разбирам с какви очи гледате народа. Отдавна не съм те чул да кажеш нещо логично и по същество. Отстъпвай поста на Сотиров и това е. Няма да гласувам за вас повече!
115
0
 
0
 
! Отговори
brigante преди 15 години
нормално
114
0
 
0
 
! Отговори
gss преди 15 години
Започва се!Започва се втора серия на филма със Симеон .Тази евсе още с работно заглавие-Борисов .А докато я изгледаме ще видим,че другарите са пак на власт.Е,битият пак ще е бит,а е...... пак ще си е е...! Лошото е, че ни стана нвик,а на много даже им харесва.
113
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
На тоя Бойко нещо жегата не му понесе, да сложи тва . Аман от доносници мама му стара! Вече сме 2009-та, а още такива катили и то до министерски постове се домогват! Бойко, Бойкоооо...
112
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
СИНИТЕ В АТАКА!!! САМО ЛЕВСКИ!ХА ХА ХА
111
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
Togava Boiko o6te ne e bil veli4ina i za momenta BSP si e bila super za nego:)V jivota vsi4ko e interes ot tova jena ti da te napusne zaradi drug ma4o ili da te izgonqt ot rabota da slojat nqkoi NA6 POZNAT:)Bojidarkata si e nared kato narodopsihologiq za6toto tq se otnasq za vasi4ki nas tuk v BG:)
110
0
 
0
 
! Отговори
Помнещ преди 15 години
"Няма да напусна БСП. Аз не съм политическа пеперуда, която скача от партия на партия. Бил съм в БСП в най-тежките й времена и за това особено ме боли, когато някои хора, които са членове на партията от 45 години, ми разправят, че съм предател." Божидар Димитров в интервю за Агенция Фокус, 7 ноември 2005
109
0
 
0
 
! Отговори
ZARSTVO BALGARIA преди 15 години
Nai-Dobroto,koeto mogat da napravat e da zakriat i premahnat Lainanata republika i Balgarskia Narod da si Otdahne i da se Zaradva na Bogato i Chestito ZARSTVO BALGARIA...Republikata e gola...republikanskite Oligofreni prodalzavat da driskat nonstop veche 60 godini... Be mama vi da *** Oligofrenska-Republikanska...republikanski ***...
108
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
Republikata e gola...republikanskite Oligofreni prodalzavat da driskat nonstop veche 60 godini... Be mama vi da *** Oligofrenska-Republikanska...republikanski ***...
107
0
 
0
 
! Отговори
;) преди 15 години
абе има разлика. едните са живели доста по на юг. пък и античните македонци са били мегало педало, догато античните гърци са били просто развратни.
106
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
Античният македонец си е античен македонец,а античният грък си е античен грък,траките са си траки,а прабългарите са съвременните български турци.Ха добро утро.
105
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
Много ти здраве от Божидар Вейдър.Вижда се доколко си се надъхал от глупостите му.Ето затова е вреден този човек.
104
0
 
0
 
! Отговори
Филип ІІ Македонецо преди 15 години
Когато българите се появяват на Балканите,траките ги е нямало по тези земи от поне два века. Каква е разликата между "античен македонец" и "античен грък"?
103
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
първо тези сини няма нищо общо с някогашните сини. второ на тях им е навик да са вечно изненадани- неприятно. не гласува за тях България, изненадани. не влизат в управление, пак. църният да си гледа теменужката, а онова евангелистко кюре по малко да си отваря устата!