Станишев се притесни: Май идва чистка

"Далаверите за моите министри са казани ей така, във въздуха"
11 авг 2009 17:00, Красимир Ангелов
324
Станишев се притесни: Май идва чистка
Станишев готов да защитава всеки от своя кабинет. Снимка: БГНЕС

“Има достатъчно факти за намеренията на новото правителство да прави чистки на политическа основа най-вече в държавната администрация”, обяви лидерът на БСП Сергей Станишев след заседанието на Изпълнителното бюро на партията.

“Редица министри започнаха да си търсят алиби за бъдещето, като хвърлят обвинения без достатъчно основание”, посочи бившият премиер.

Още по темата
По думите му всички обвинения за далавери, изказани срещу неговия кабинет, са казани “ей така, във въздуха”.

“БСП ясно ще отстоява резултатите от своето управление. Ще защитаваме политически всеки, който е бил несправедливо обвинен”, закани се  Станишев.

Лидерът на БСП изказа мнение, че Бойко Борисов е бил “тежко подведен” при смяната на шефа на Национална агенция „Пътна инфраструктура“  Янко Янков.

“Аргументите за смяната на Янков само ден след като му бе казано, че има шест месеца пробен период, бяха смешни”, продължи Станишев.

Той не пропусна да обърне специално внимание на работата на правителството на ГЕРБ.

“Управляващите много бързо се отказаха от редица свои предизборни обещания”, констатира левият лидер и посочи за пример обещаното намаляване на осигурителната тежест и намаляването на ДДС.

“Това при всички случаи говори или за неадекватна предизборна кампания, или за приказки, които е било пределно ясно, че няма да станат реалност.

“Още не съм чул ясна визия на повечето министри за развитието на техния сектор. Липсва и ясен план за работа”, завърши Станишев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


324
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
233
0
 
0
 
! Отговори
mer преди 15 години
Нема ли кой да му каже на този ***, че поне 80 процента от българите не могат да го понасят. Предизвиква само отвращение и гняв
232
0
 
0
 
! Отговори
lavina преди 15 години
На всеки му идва времето,ненаядоха се.....
231
0
 
0
 
! Отговори
КЪМ баба мравка преди 15 години
АБЕ ИМА ЛИ ПО-БСПЕДЕРАСТИ и БЕСЕПУТКИ ОТ ВАС - ЧЕРВЕНИ ***!ВИЖДЕ СИ ВОЖДА-ГЕЙ И ТОГАВА КОМЕНТИРАЙТЕ ДРУГИТЕ ПАРТИИ. ГОЛЕМИ СМЕШНИЦИ СТЕ...
230
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
smart be
229
0
 
0
 
! Отговори
со керез преди 15 години
чистките не са на политическа, а на икономическа основа, бе шматарок! май по-добре с тотка тотевска в плевен да отиваш. 4 годин ей така от въздуха ни крадяхте, серсеми такива! политическа защита за криминални перестъпления няма - от мен да знаете. има политически убийства, но там вие сте спецове със 100г история и т.н. ай сиктир
228
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
Това дете идиотче е крайно време да се махне от България. То е родено и отрасло в Русия, там да си ходи.
227
0
 
0
 
! Отговори
мравка преди 15 години
Герберасти и герберутки дерзайте.Има да учите още много и ако някога добиете инстикта да осъзнавате заобикалящия ви свят,няма да бъдете първосигнални гласопускатели.
226
0
 
0
 
! Отговори
КУНЧЕВ преди 15 години
ТАМ Е РАБОТАТА , ЧЕ НАШИТЕ ОРГАНИ ЗА ПРЕВАНТИВНОСТ ПОЛИЦИЯ , СЪД И ПРОКУРАТУРА СЕ ПОДЧИНЯВАТ НА ЕДНА ЗАБРАНА НА КГБ ОТ 1956 Г. ДА НЯМА НАКАЗАТЕЛНО ПРЕСЛЕДВАНЕ НА АГЕНТИ ОТ КГБ ИЛИ РАЗБИРАЙТЕ ГО И ФСБ ! ТОВА Е СТРАШНОТО И ПЛАЧЕВНО ЗА БЪЛГАРИЯ !
225
0
 
0
 
! Отговори
габровеца преди 15 години
тоя не разбрали че само нашите баби му вярват още!а тази многолюдна публика на бузлужа е там само за да си хапне кебапчета без пари,та нали повечето са от габрово:)
224
0
 
0
 
! Отговори
dileini преди 15 години
ЧЕРВЕНИ *** - какво сте се загрижили за това как ББ чисти? Нали ви измете вас и вашата пасмина от управлението - Е, ДОБРЕ СИ ЧИСТИ МОМЧЕТО И НЕ СЕ КОСИ - НИЕ НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВ3АМЕ, ЧЕ ББ И КОМПАНИЯ НЯМА ДА МОГАТ ДА ПОЧИСТЯТ ***! ЖЪЛТЪТЕ /посраните/ ГИ ИЗМЕТЕ, ВИЕ СТЕ ВЪН И ДАЛЕЧЕ ОТ ВЛАСТТА - ЩЕ ВИ ДОЙДЕ ВРЕМЕТО И НА ВАС...НЕ СЕ КОСЕТЕ!
223
0
 
0
 
! Отговори
МАТРОС преди 15 години
АКО ПРЕСТЪПНАТА ТРИГЛАВА ЛАМЯ СЕ САМОАМНИСТИРА ВИЕ В ИМЕТО НА НАРОДА ОТМЕНЕТЕ ТОЗИ УКАЗ С ДРУГ ЗАЩО ГО УСУКВАТЕ ПО КИЛИФАРСКИ Я СИ ПОМИСЛЕТЕ АКО БЯХМЕ ИЗБРАЛИ АТАКА ВОЛЕН СИДЕРОВ ДО СЕГА ЩЕШЕ ВСИЧКИ ДА ГИ НАБЛЪСКА В СЛЕДСТВЕНОТО СЛЕДВАЩИЯТ ПЪТ ВСИЧКИ БЪЛГАРИ ЩЕ ЗНАЕМ ЗА КОИ ДА ГЛАСУВАМЕ !!!
222
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
Ти Мравка, си *** педесар:)))))
221
0
 
0
 
! Отговори
към АНОНИМЕН преди 15 години
А на АНОНИМЕН, ще му кажа:Много важно, че ББ бил призован по делото Сретен Йосич... Вие се гответе тук за вашите пъклени дела, дето сътворихте с ТУРСКОСИНЬОЖЪЛТИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ! И нямате срам и свян да продължавате да сеете гадости! НЯМАТЕ ЛИ СТРАХ И СРАМ ОТ БОГА, ГАДОВЕ МРЪСНИ! ЗАМЪЛЧЕТЕ ПОНЕ, СКРИЙТЕ СЕ ЗА ЕДНА ГОДИНА! НЕ ВИЖДАТЕ ЛИ КОЛКО ДОБРЕ Е БЕЗ ВАС УПРАВЛЕНИЕТО И БЕЗ *** ОТ ДПС?
220
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
Не бойте се деца! Той, Бойко, нали е специалист по чистенето, ще направи още няколко бали от корумпирани политици. Въпросът е - де ще ги дене?
219
0
 
0
 
! Отговори
Ники преди 15 години
Макар, че на серГЕЙ(чо) ще му дойде добре в затвора...няма да му се иска да излезе от там този мазен хамстерГЕЙ... Да го духа и той и любимите му съмишленици - гадни долни педерастчета или бесерастчета...
218
0
 
0
 
! Отговори
Ники преди 15 години
ЧЕРВЕНОТИКВЕНИЧКОВЧЕТАТА ПАК СЕ ОПИТВАТ ДА СЕ ИЗДИГНАТ НАД ***, В КОИТО ГИ ПОТОПИ ПАРТИЯТА-СТАРИЦА, оппа, столетница...ама то все е тая, изкуфяла, раздрънкана и умопомрачена склеротична бабичка! Който и от тези епитети да избереш - НЯМА ДА СБЪРКАШ!!! Те затова се обидиха на ББ, като им каза, че са кофти материал... Ами какво може да са - БЕТОНИРАНИ ТИКВИ ! Мястото ви е в историята и в затвора!!!
217
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
не ви ли омръзна да сеете отрицателни емоции, да плювате и ***.те. Нещо смислено да се напише.
216
0
 
0
 
! Отговори
Гъбарко преди 15 години
Много ми хареса, но Сергейчо си е гей. Ако си признае, няма да го обиждат даже и на бесераст.
215
0
 
0
 
! Отговори
мравка преди 15 години
Тука разни запъртъци обиждат на сексуална основа.На тях занапред ще им казвам герберасти,тоест *** с дясна ориентация.
214
0
 
0
 
! Отговори
СД преди 15 години
А ВАШИЯ ПЛАН ГО ВИДЯХМЕ..... РИБА РАК И ЩУКА.... КОЙ МОЖЕ ДА ЗАГРАБИ ПОВЕЧЕ ОТ ЕВРОФОНДОВЕТЕ...ДА АМА НЕ... ОТ ЕВРОПА НЕ СИ ДАВАТ ПАРИТЕ НА АЙДУИЦИ...;)