Станишев се притесни: Май идва чистка

"Далаверите за моите министри са казани ей така, във въздуха"
11 авг 2009 17:00, Красимир Ангелов
324
Станишев се притесни: Май идва чистка
Станишев готов да защитава всеки от своя кабинет. Снимка: БГНЕС

“Има достатъчно факти за намеренията на новото правителство да прави чистки на политическа основа най-вече в държавната администрация”, обяви лидерът на БСП Сергей Станишев след заседанието на Изпълнителното бюро на партията.

“Редица министри започнаха да си търсят алиби за бъдещето, като хвърлят обвинения без достатъчно основание”, посочи бившият премиер.

Още по темата
По думите му всички обвинения за далавери, изказани срещу неговия кабинет, са казани “ей така, във въздуха”.

“БСП ясно ще отстоява резултатите от своето управление. Ще защитаваме политически всеки, който е бил несправедливо обвинен”, закани се  Станишев.

Лидерът на БСП изказа мнение, че Бойко Борисов е бил “тежко подведен” при смяната на шефа на Национална агенция „Пътна инфраструктура“  Янко Янков.

“Аргументите за смяната на Янков само ден след като му бе казано, че има шест месеца пробен период, бяха смешни”, продължи Станишев.

Той не пропусна да обърне специално внимание на работата на правителството на ГЕРБ.

“Управляващите много бързо се отказаха от редица свои предизборни обещания”, констатира левият лидер и посочи за пример обещаното намаляване на осигурителната тежест и намаляването на ДДС.

“Това при всички случаи говори или за неадекватна предизборна кампания, или за приказки, които е било пределно ясно, че няма да станат реалност.

“Още не съм чул ясна визия на повечето министри за развитието на техния сектор. Липсва и ясен план за работа”, завърши Станишев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


324
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
213
0
 
0
 
! Отговори
Ха Ха преди 15 години
Златко, бях ти писал съвсем друго. Но ти не го заслужаваш. Мри комунист.
212
0
 
0
 
! Отговори
така мисля преди 15 години
Не ми се пише за тоя ***. От него нищо не става. Само две приказки - ДАНО СЕ ПРОДЪНИ ВЪВ АДА !!! И още нещо - барабар с неговата сбирщина !
211
0
 
0
 
! Отговори
Гражданин преди 15 години
Златко, ти комунист ли си, гей, или просто ***? При всички случаи си ***......р
210
0
 
0
 
! Отговори
ohooooooo преди 15 години
Не се пънете. Нито на комунист нито на мутра ще падне косъм от главата! Напротив! Те пак си управляват и вие трябва да сте слепци за да не го виждате! Това са игрички за пред Брюксел , да видят какво антикомунистическо павителство имаме и да пуснат паретата! И Станишко го карат да помага!
209
0
 
0
 
! Отговори
Златко преди 15 години
Айде и до разстрели я докарахме!Ами вземайте пушките, ама тая работа не е като оная-не се знае чия майка ще плаче.
208
0
 
0
 
! Отговори
glasopodavatel преди 15 години
Мишок смешен, потопи се под вода и не се прави на интересен смотльо със смотльо! За тези 4 години ти и твоите хора направиха неща, за които заслужават само едно....разстрел! Ти не стана ли поне почетен консул на Русия, или там гейове не приемат?
207
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
Типично за комунист да се опитва да манипулира хората.Но всеки който е червен и е бил в техния екип трябва да си ходи.Такава корупция не бях виждал както при тях.Те като дойдоха на власт направиха същото,свалиха по същия начин всички шефове независимо дали бяха кадърни,дори на нашия шеф който беше прекрасен професионалист и човек нямаше мотиви в решението им за сваляне, премахнаха го за да сложат техните ***,които 4 години грабиха до последно.
206
0
 
0
 
! Отговори
Златко преди 15 години
Абе що не си гледате ненагледните Цецко и Цецка?Събрахте най-големите *** и урунгели, *** на България,тръгнали да плюят и да заплашват.
205
0
 
0
 
! Отговори
златко преди 15 години
Голяма услуга ще ни направите, нещо бяхме позадрямали.Комунистите са най-силни там, където най-много ги мразят и най-много ги преследват.Ако много искате ляв екстремизъм, ще си го получите.Но повярвайте-боли!
204
0
 
0
 
! Отговори
ohooooooo преди 15 години
Toва си е обикновен опит да внушат чрез Станишев , че новото ни комунистическо правителство е антикомунистическо! Обикновени естествени рокади ги представят за антикомунистичеса сеч. Та и на Брюксел щели да ги реклмират . Бойко антикомуниста антимутрата и приятелите му антикомунисти и антимутри! Като ви гледам коментарите още дълго ще управляват комунистите!
203
0
 
0
 
! Отговори
БЪЛГАРИН преди 15 години
АБЕ категоричния незнам тия как щесе оакат но знам предишните СТАНИШЕВЦИ как се О *** Х А че и европа се задъхва да им изхвъря памперсите
202
0
 
0
 
! Отговори
Гъбарко преди 15 години
Днес Златко е прав. И анонимния пророк, който се хваща на бас, че няма да осъдят акула е прав. Станишев си крепи стола на председатъел на БСП и се обажда за всеки случай. Ще изгърми някой бушон като Валката Топлото. На Румен Овчаров да му направиха нещо. ББ да не би да върнр на държавата заграбените от Симеон нещастни гори. Където е текло, пак ще тече.
201
0
 
0
 
! Отговори
джаф-джаф преди 15 години
Станишко си ги ръси на вересия да се кротнат симпатизилращите му електорални овце. Всеки капитан на потъващ кораб трябва да се държи мъжки до последно. Станишко се старае, това трябва да му се признае. Както и че добре е усвоил уроците за празни и безпочвени обещания. Безсилни до ЧИСТО отчаяние и сълзи вече.
200
0
 
0
 
! Отговори
Некатегорично преди 15 години
От панделата трудно ще спечелят без право на публични изяви и лъжи. Щото ще са там, заслужено и могат да организират стачка за подобряване на затворническите дажби. Приятно прекарване им пожелавам.
199
0
 
0
 
! Отговори
CIA преди 15 години
Комунист не може да го вразуми нищо освен страх от истината, щото като и дойде времето трябва да се приготвя за затвора, за дълго.
198
0
 
0
 
! Отговори
Категоричен : преди 15 години
Няма страшно Станишев, тия така ше се оакат, че на другите избори ще ги биете като по бай Тошово време с 99,99 % !!!!!
197
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
ЖУРНАЛИСТИТЕ ОТ ВСИЧКИ МЕДИИ СА ГЪЗЕЛИЗЦИ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ ТЕ ВИНАГИ СА С ТОЗИ КОИТО Е НА ВЛАСТ ОБРЪЩАТ СЕ КАТО БУКОВА ДЪСКА!!!
196
0
 
0
 
! Отговори
ггггг преди 15 години
господи прибериси верисиите
195
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
"Станишев се притесни: Май идва чистка"--- дай Боже ! АМИН !!!
194
0
 
0
 
! Отговори
матрос преди 15 години
НОВОТО ПРАВИТЕЛСТВО ПРАВИ ГОЛЯМА ПУШИЛКА ЧЕ ЩЕ ИМА ОСЪДЕНИ НО АЗ СЪМ УВЕРЕН ЧЕ ТОНА Е НОМЕР ДА УЛЕГНАТ СТРАСТИТЕ И ПОМНЕТЕ МИ ДУМАТА ЩЕ ОСЪДЯТ НЯКОЯ И ДРУГА ДРЕБНА РИБА НА ГОЛЕМИТЕ АКУЛИ ТС КРАДЦИ НЯМА ДА ГИ ПИПНАТ ПЕРУШИНА ЧОК ПАТИЦА ИОК НОТО ПРАВИТЕЛСТВО ДЕИСТВА НА ПРИНЦИПА ДРЪЖ НАРОДА В МЪГЛА ДА МУ Е ЯСНО!!!