Борисов готов да помогне на Спаска Митрова

"Радвам се за жената, но нямам думи за македонското правосъдие"
8 окт 2009 14:00,
100
Борисов готов да помогне на Спаска Митрова
Снимка: БГНЕС

България е готова да помогне по всякакъв начин на Спаска Митрова, ако тя пожелае това, обяви пред агенция "Фокус" премиерът Бойко Борисов.

Той обаче посочи, че освобождаването й е толкова закъсняло, че дори не е повод за радост.

"Радвам се за жената, че са я пуснали, но просто нямам думи за македонската правосъдна система", допълни премиерът.

Още по темата

Спаска Митрова беше освободена сутринта от затвора "Идризово" в Скопие, където излежаваше тримесечна присъда.

Митрова, която има българско гражданство, беше осъдена, тъй като не позволила на бившия си съпруг да посещава двегодишната им дъщеря. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


100
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Какво ще каже ББ и какво да правят в Македония се диктува някъде съвсем другаде.Заглавието - Бойко е готов да помогне, а текста започва с: България е готова да помогне.Така всички са доволни - държаха я достатъчно за да се удовлетвори Македония и преди да минат три месеца - за наша гордост.
29
0
 
0
 
! Отговори
mitaka преди 14 години
Абе Просвеителю ! Добре, че ми светна лампите за усилията на Премиера. Какво ти е виновен Бойко та го плюеш? Човека направи каквото можа, но това е положението - тая псевдо държава Македония, гъчката от сърби-шовинисти, шиптери и надъхани откачалки си държи на правосъдната система - каквато и да е тя, добра или лоша ! Ми тая, като е българка, к,во прави там а ?
28
0
 
0
 
! Отговори
Нещо свежо преди 14 години
По-добре късно, от колкото много късно. Добре, че някой прояви достатъчно интелигентност и пуснаха 23-годишната майка на свобода. Абсурди: Да се разведеш и да те карат да осигуриш на мъжа, с когото си се развела легло за спане в дома си, за да може да вижда детето си...
27
0
 
0
 
! Отговори
Просветителя преди 14 години
Сетила се Мара да се побара ... Бойко, Бойкооо, на тая жена и трябваше помощ, когато беше в затвора ... Сега може и сама да се оправи ... Ти трябваше като истински мъжага и патриот, за какъвто се пишеш да скочиш и да удариш с юмрук по масата на македонските власти, защото ОМРАЗАТА КЪМ БЪЛГАРИТЕ вече много години е държавна политика в Македония ! Спаска Митровска беше само поредната гавра с българското, а вие реагирахте като мижитурки, каквито сте си !
26
0
 
0
 
! Отговори
Цветан Караилиев преди 14 години
Боклучавата измислица,псевдодържавата Македония,пръкнала се вследсвие коминтерновско решение,продължава да доказва стария виц,че ако успееш да измиеш мръсен македонец,остава чист българин и казан сръбска тиня!Имам приятели,българи от Пирот,навсякъде им се създават спънки и проблеми.Сега единият от тях вече е бълг.гражданин,купил си е дом в България и се преселва.Другите още чакат с надежда гражданството си.Македония в ЕС-те това е пример за абсурд.
25
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Един културен и умен премиер,никога няма да се изкаже по адрес на чуждо правосъдие.Изводите си ги правете сами.Присмял се хърбел на щърбел.
24
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Стига с тази *** бееееееееее.
23
0
 
0
 
! Отговори
Сперминатор преди 14 години
Най-добре е имитаторът на Рамбо да бомбанрдира Скопие. Ако някой апаш от герб още не е отвлякъл горивото, самолета и боеприпасите.
22
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
abe nali leglo nemu e osigurila sega ne go puskala.
21
0
 
0
 
! Отговори
Абсурдистан преди 14 години
до 16 - явно предпочиташ всекидневните изказвания на Станишев, Масларова и компания? Може би ти липсват?
20
0
 
0
 
! Отговори
Backo преди 14 години
Баце, всъщност не е кой знае колко далеч от истината твърдението, че от 126 държави с над 4 млрд население има-няма 200 човека да знаят де е и какво е Македония.
19
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Бат'Бойко е голем пич! Ама трудно някои от вас могат да го оценят. Човекът си разбира от всичко, ама абсолютно от всичко! Нещо като Милен Цветков умножен х 2.
18
0
 
0
 
! Отговори
Много сте, бе! преди 14 години
До 10. Тъпотията не се лекува - тя е по рождение. Според тебе и тебеподобните излиза, че 126-те държави с над 4 милиарда население, признали Република Македония под нейното конституционно им и установили дипломатечески отношения с нея, се ръководят от ***, които не знаят какво вършат, за разлика от България и Гърция.
17
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
A za bulgarskoto pravosudie ima li dumi koi go znae.
16
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Ох успокоих се! Днеска Бойко не се беше изказвал по медиите и се притесних да не му се е случило нещо...
15
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Е тва е то управленски размах да се готвят гърците и мамалигарите.
14
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Всичкото Мара втасала само не се сресала .Сега пък на македонското правосъдие му дойде времето да го опраявя Бат Бойко
13
0
 
0
 
! Отговори
Аман от ченгета! преди 14 години
Разбра се само, че Бойко подобно на Каракачанов, Евгений Кирилов, Божидар Димитров, Красимир Узунов и пр.агенти и сътрудници на ДС, не може да излезе от рамката, която им е наложена от ДС. Тъжно е да се превръща един битов скандал в междудържавен проблем. Ако в Македония се осъждаха хора, само затова че са български граждани, Любчо Георгиевски и Доста Димовска отдавна да бяха осъдени. А от другите няколко хиляди придобили българско гражданство поне няколко десетки щяха да бъдат осъдени. Но такова нещо не се случи. Истината е друга тези лъжепатриоти за пореден път в последните двайсет години работят срещу интересите Македония, срещу нейната проевропейска ориентация, подпомагайки при всеки възможен случай каузата на Гърция - най-големия приятел на България в най-новата й история.
12
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Че да не я освободихме ние,бе, Бойко:) Божеее и това си приписа нашият:) Айде,нема нужда...
11
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Аз мисля че Бойко Борисов много ама много сериозно трябва да се замисли за българското правосъдие .Ако разбира се иска да оправдае надеждите на изстрадалия Български народ.То на македонското има кой да му бере гайлето.