Говори Сокола: Няма да изскочи заекът, който търсят!

Поисканите имунитети били опит за криминализиране на ДПС
13 ное 2009 16:18,
252
Говори Сокола: Няма да изскочи заекът, който търсят!
Снимка: Булфото

Умишлено организиран опит за криминализиране на ДПС като политическа организация.

Така лидерът на ДПС коментира поисканите имунитети на депутатите Гюнай Сефер и Митхат Табаков.

"Аз съм спокоен, защото знам за какво става въпрос. Явно продуцирането на скандали е един от начините да се отклонява общественото мнение от съществените проблеми, свързани с управлението на държавата", каза Ахмед Доган.

Сокола участва в започналата в следобедните часове в Силистра Седма отчетно-изборна конференция на областната организация на партията.

Не не той се обърна към журналистите и с една молба: "Сканирайте проблема като скандал и впоследствие ще се убедите, че оттам няма да изскочи заекът, който управляващите търсят".

Още по темата
ДПС лидерът сравни сегашната ситуация със скандала около "прословутото барбекю".

На свой ред уличеният в измами Гюнай Сефер измами заяви, че не се притеснява от предстоящото разследване, тъй като през последните 10 години не е подписвал никакви документи във фирмите си.

Евродепутатът Филиз Хюсменова заяви, че днешният случай и подобните напоследък, свързани с името на ДПС, не влияят добре на имиджа на страната в Европа, "още повече че в момента се опитваме да печелим доверие и проекти", подчерта тя.

По-рано днес прокуратурата поиска имунитетите на двама депутати от ДПС – Гюнай Сефер и Митхат Табаков.

Двамата са уличени в измами за близо 30 млн. лв. от държавния бюджет. Парите били предназначени за реконструкция на път и за изграждането на ВиК мрежа в град Дулово, но потънали в банковите им сметки.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


252
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
90
0
 
0
 
! Отговори
az преди 14 години
Турчинът както винаги е прав! Всичко е прах в очите на хората, за да не се набива безпомощността на управлението. Това да се търси отговорност за кражби и далавери е добре, но е само малка част от това, което трябва да свърши ББ. А като гледам май освен шумни обвинения от които нищо не следва друго няма
89
0
 
0
 
! Отговори
mind twist преди 14 години
Тройната колациция стана двойна, понеже Симо неможа да пребори народната любов. Сега Доган веднага след като има оасност да му излязат далаверите, се активизира, иначе никой не го е виждал от изборите.
88
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Boiko s NEADEKVATSHTINATA SI e na pat da NAPRAVI TAKA DOGAN DA SE POIAVI NA BIAL KON KATO CHOVEKA BEZ KOGOTO BULGARIA NEMOJE
87
0
 
0
 
! Отговори
ПРЕЗИДЕНТСКИ ШУТ преди 14 години
КЬОРФИШЕК, бягане от вчерашният ПРЕЗИДЕНТСКИ ШУТ!!!!
86
0
 
0
 
! Отговори
mind twist преди 14 години
Ахмед Талибанов ДоганЛютиви *** другите *** са за затвора, само лобират и държат хората в коупираните райони в репресия, докато ги изсмукват. Платени гласове, 300 секции в турция, по 1500 в минута гласували, и сега търтеите са народни представители уж.
85
0
 
0
 
! Отговори
Hes преди 14 години
Този е най-наглия мошеник в държавата!!!Виновни са тия които му дават шанс да прави квот си поиска !!!Това е световен парадокс !!!ОСЪЗНАЙТЕ СЕ ВЛАСТИМАЩИ !!!
84
0
 
0
 
! Отговори
clearly преди 14 години
Интересно ,че другото лице с това име Митхат Табаков,няма и една фирма регната.Какво ще му разследват тогава?
83
0
 
0
 
! Отговори
АМОН РА преди 14 години
то пък Слави Трифонов е *** ти помияра. Безинтересен и отдавна изтъркан дингил, а недай си боже да има на гости някоя хубава мадама , тогава са *** ти излагациите и ръсенето на глупости. Нищо смислово не казва. Затова си е харесал Доган
82
0
 
0
 
! Отговори
clearly преди 14 години
ГЮНАЙ ХАСАН СЕФЕР Резултати от търсенето Управители "ДРЪСТЪР - ПАРКЕТ" ООД Управители "ГЕЛИГ" ЕООД Управители "АЛИСЕФ" ООД Управители "ДРЪСТЪР - ПАРКЕТ" ООД Управители "АВРАЗИЯ" ООД Представители "АНДОРА УУД ПАНЕЛ ИНДЪСТРИ" ЕАД Представители "АНДОРА УУД ПАНЕЛ ИНДЪСТРИ" ЕАД Съвет на директорите "АНДОРА УУД ПАНЕЛ ИНДЪСТРИ" ЕАД, до 31.03.2010 Съвет на директорите "АНДОРА УУД ПАНЕЛ ИНДЪСТРИ" ЕАД, до 07.08.2012 Съвет на директорите "ИНВЕСТСТРОЙ-ДУЛОВО" АД Съдружници "ДРЪСТЪР - ПАРКЕТ" ООД Съдружници "АВРАЗИЯ" ООД Съдружници "АЛИСЕФ" ООД Съдружници "ДРЪСТЪР - ПАРКЕТ" ООД Съдружници "АВРАЗИЯ" ООД Едноличен собственик на капитала "ГЕЛИГ" ЕООД Едноличен собственик на капитала "АНДОРА УУД ПАНЕЛ ИНДЪСТРИ" ЕАД Прехвърляне на дружествен дял "АВРАЗИЯ" ООД
81
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
DC FOREVER ---TAKA BI TRIABVALO DA SE KAZVA DPS
80
0
 
0
 
! Отговори
кларита преди 14 години
"Колеги...сканирайте..." Доган е емблема на посредствеността. Кой знае защо, след Слави Трифонов всички започнаха да го величаят като голям политик. Той просто си е един хитрец и мошеник, лъжец и измамник/ виж "героичното" му минало/,попаднал сред корумпирани *** и наглеци . Естествено, че се е възползвал. Сега, обаче, силно искам да си е намерил майстора. Дано не са ми напразни надеждите.
79
0
 
0
 
! Отговори
Горда Българка преди 14 години
Сега искам да им разкатаят фамилиите на всички тези анадолски ........ !
78
0
 
0
 
! Отговори
добре преди 14 години
,обаче агнешкото хем е скъп,хемз го няма:))
77
0
 
0
 
! Отговори
Сокола преди 14 години
Който може го може !
76
0
 
0
 
! Отговори
mind twist преди 14 години
*** нищо и никъде не се е подписвал - точно както мафиотите, те нямат нищо, всичко е чуждо "дарено". Не ходи на работа, след като си в листата на партията и си се заклел да бъдеш народен представител, поне бади такъв и ходи на работа - безскрупулна, безотговорна ***. Само цедиш окупираните райони, ама на тази избори и на хорицата им писна пт мафията ти. Събирай си кьорфишеците и марш в Анадола!
75
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Всъщност добър въпрос защо не се поразровят малко и в случая Ахмет Амин
74
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Най-добре е да се закрият всички партии на прехода а имуществото им да се национализира. Да се разреши регистрирането на нови и да не се регистрират повече етнически партии в тая страна. С изключение на ГЕРБ, АТАКА и РЗС всички други са за закриване защото са преки наследници на БКП.
73
0
 
0
 
! Отговори
кларита преди 14 години
Само не проумявам, защо Б. Б. така отдалече обикаля около този очевидно криминален тип! Какво е сложил кадифените ръкавици?! Този трябва да се гони с шутове до дупка! Да се треби като вирус, а не да се котка. Това, че не го виждаме в парламента е единствено защото го гони параноята. Да не би да е малко това, което му се случи с Ахмет Емин? И неговият Аллах ще го настигне!
72
0
 
0
 
! Отговори
до хаахаха преди 14 години
ти ме разби човекбраво
71
0
 
0
 
! Отговори
aahahahah преди 14 години
да го направим на курбан и неговия електорар да го сръбнещом толкова го обичат