ПП не виждат условия за проевропейско, антикорупционно правителство

Щ бъдем конструктивна опозиция, заявиха от партията
110
ПП не виждат условия за проевропейско, антикорупционно правителство
Снимка: БГНЕС

В 50-ото Народно събрание не виждаме условия за формиране на проевропейско, антикорупционно правителство и потвърждаваме, че ще бъдем конструктивна опозиция, се казва в позиция, приета на форума на "Продължаваме Промяната".

Относно стратегията за развитие на ПП е прието ясното позициониране на ПП като центристка партия, в чиято мисия и визия водещи са свободата и справедливостта, борбата с корупцията и постигане на европейския стандарт на живот за българските граждани. Членовете на НС потвърдиха необходимостта от по-добра и открита комуникация - повече ясни послания, свързани освен с геополитическото място на България в ЕС и с темите, които са най-важни за всекидневието на хората, съобщават от пресцентъра на партията.

По темата консолидация в рамките на коалиция с ДБ НС на ПП обсъди възможностите за надграждане и укрепване на коалицията с партиите от ДБ. Форумът одобри курс за консолидация в рамките на коалиция с ДБ и даване на мандат на двамата съпредседатели и на акад. Денков да участват в преговори за надграждане на коалиционното споразумение с ДБ.

Поставената цел е възвръщане на доверието на избирателите и разширяване на политическата подкрепа за коалицията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


110
Още по темата: Народно събраниеПП
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
96
1
 
1
 
! Отговори
Много ги е страх преди 2 месеца
да кажат национално, българско, държавно, лев, референдум, избори. Сложете проевропейски такса водомер, такса електромер и борса ток. А осъдените мигранти вкарани в България, и те са проевропейци. Много е проевропейско да бъркаш с клечки в мозъците на децата. И да ги държиш с парХцали по 8 часа на ден в училище. В България всеки престъпник самообявил се за проевропеец, може да стане политик.
95
1
 
1
 
! Отговори
Другарят Кире преди 2 месеца
Няма как да са центристка партия с левичарските си подходи и с неомарксистките си заигравания. Центристките партии имат за социална база средната класа и водят дясна икономическа политика, но вменяват на държавата социални функции. А тези харчат чуждите пари по социалистически и пречат на частната инициатива, но затова пък си създават излишна администрация. Леви отвсякъде!
94
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Това е HEARTBREAKING тип изказване! Нещо като България е обречена да се управлява от престъпници, няма надежда тази държава да се оправи - това казва Денков. И народът си го заслужава. Честито!
93
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Има ли дерибеи в пъ-пъ и кои са те?
92
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Ех, Денков, никога повече няма да си премиер! Изгърмя си патроните и си вън. Ники няма да пътува и няма да съска и да ехидничи и да подлярства от креслото на министър-председател, ами ще си злобее като най-обикновен средностатистически комплексар.
91
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Избори е решението.
90
5
 
4
 
! Отговори
Не е ли ясно? преди 2 месеца
В България най-лесно се прави корупция под знамето на евроатлантизма. И затова и Бойко, и особено Делян Пеевски (поне на приказки) са първи евроатлантици.
89
4
 
2
 
! Отговори
Малко за политика преди 2 месеца
За да успеят в борбата срещу модела ГЕРБ партиите трябва да поставят на първо място националните приоритети, а чак след това русофилство/русофобството.
88
2
 
3
 
! Отговори
Винету преди 2 месеца
До браво! Колкото и да си сменяш ника, вече си ни пределно ясен. Смешен жалък променлив глу.пак.
87
3
 
10
 
! Отговори
Зозо преди 2 месеца
ППДБ умре. По стъпките на БСП :))))))))))))))))))))))))))
86
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Възраждане ви подадоха ръка , какво повече антикорупционно искате или не искате ?
85
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Киро Кеша , къде троши маси сега ?
84
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Таз проевропейска България явно така си я разбират да има яко кеш , но само за тях
83
13
 
3
 
! Отговори
БРАВО! преди 2 месеца
Няма никакво съмнение, че това решение на ПП е правилно, особено като се има предвид, че академик Денков е най-достойният български премиер след преврата на комунистическите кръволоци на 10 ноември 1989. Никакви коалиции и компромиси с враговете на Евро-Атлантическа България!
82
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
мишката кво разбира
81
2
 
10
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА-ХААААААААА преди 2 месеца
Като Не Виждат - Да Си Сменят Диоптера на Очилата.......ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА......Сллепоци ли ще ни управляват?
80
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Няма кеееееш.
79
2
 
15
 
! Отговори
Йордан преди 2 месеца
На ППДБ все някой друг им е виновен. Я най-добре да си стоят в опозиция, а още по-добре да не са в Парламента.
78
5
 
11
 
! Отговори
Мария преди 2 месеца
Вие само себе си виждате бееее ,,Красавецо" Ха,ха,ха,
77
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
ПП-ДБ е секта от умопомрачени фанатици , целящи цялостното подчинение на България на чужди интереси . Те не осъзнават държавата ни като суверенна и независима . Слушах го тоя Денков с гордост да говори как бил договорил англичани , французи и какви ли не да поемат контрола по границата ни , не че и при други не го е имало . Той не се чувства в състояние да изгражда български институции и контролни органи , а се е натикал български политик да е .