Първанова: Срамът е само и единствено за Желева

Враговете на ГЕРБ са в самия ГЕРБ, каза тя пред Dnes.bg
13 яну 2010 10:34,
736
Първанова: Срамът е само и единствено за Желева
Антония Първанова. Снимка: Булфото

"Проблемът на Румяна Желева, освен неверните данни в декларацията и за конфликт на интереси, е и лошото й представяне, което е безспорно. Не остана евродепутат и журналист в Брюксел, който да не го коментира", обяви в интeрвю за Dnes.bg евродепутатът Антония Първанова.

"Оттук нататък е въпрос на нашето правителство как ще излезе от тази ситуация, защото проблемът не е в България, а в г-жа Желева," каза Първанова, която смята, че вече текат консултации между нашето правителство и еврокомисията в лицето на Барозу за полезния пред България ход – оттеглянето на кандидатурата ни или замяната й с нова.

Първанова бе повече от категорична, че не бива да се обвързва представянето на Желева с България

Това е неин личен проблем. Освен това очевидно враговете на ГЕРБ са в самия ГЕРБ.

Но не от ГЕРБ, а вие бяхте човекът, който обяви в ЕП снощи, че тя лъже?

Нямах намерение да се изказвам, на мен ми беше дадена думата, защото тя засегна моето име. Всички групи в ЕП бяхме информирани предварително от докладчика по изслушванията за несъответствията в декларацията й за конфликт на интереси. По-скоро аз съм възмутена от опитите да са прикрива истината чрез изместване на същността, а тя е, че г-жа Желева е написала неверни неща, които е предоставила на ЕП.

Имаше и отговори, които породиха скептицизъм и усмивка – непознаване на кризата в Аденския залив, хуманитарната катастрофа в Конго с близо 1 млн. изнасилени жени, ситуацията в Афганистан.

Тя въобще не се сети, че става въпрос за Сомалия, защото започна да обяснява как ще преговаря с правителството за решаване на кризата.

За Конго пък тя предлага жените да бъдат обучавани...

Още по темата

За Афганистан настоя да бъдат използвани талибаните като инструмент за предоставяне на хуманитарна помощ в страната!?!

Много неубедително представяне, което многократно беше изказвано от евродепутатите по време на изслушването й, каза още Първанова.

С високо вдигната глава ли ще отидете днес на работа в ЕП?

Нямам основание и нито един българин няма основание да се срамува от това, че е българин. Има един-единствен човек, който трябва да се срамува, и това е г-жа Желева, че се представи толкова зле и се държа агресивно, което не даде възможност на българските евродепутати да се зарадваме, че имаме един добър кандидат.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


736
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
583
0
 
0
 
! Отговори
Емо преди 14 години
От цялата ситуация с г-жа Желева се изнервих, че тя не става като цяло, а не че тя или мъжа и са някакви или са направили нещо
582
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Кражбите на БСП и ДПС лъснаха във ДФ Земеделие и Бат Бойко прави каквото може за да вкара в затвора тези крадци!
581
0
 
0
 
! Отговори
drug преди 14 години
Аз ви писах, че е кобила и за работа не става, ама кой слуша!На тия само пари са им в главата!
580
0
 
0
 
! Отговори
:) преди 14 години
Напълно подкрепям мнението ти! Само, че кого да избере един човек /Бойко Борисов/ който не е на мястото си в тази държава. Какво разбира той от политика, как може един лаик да спечели доверието на професионалистите - естествено, че не може, и от тук и неговото обкръжение ... може да са специалисти в областите си на работа, но не стават за политици, говорят глупости и творят гафове ... уфф
579
0
 
0
 
! Отговори
Eva преди 14 години
WHAT THE F..K SHE WAS THINKING???SHAME!!!
578
0
 
0
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 14 години
Ами защо Антония Първанова не го оповести преди 1 месец например?Да ни спести унижението? Защото добре владее мръсната политическа игра!И съм в Европа много отдавна! Критиката може да бяде градивна, ако искаш и ако го можеш, въпрос на чисто човешки качества!
577
0
 
0
 
! Отговори
Българан преди 14 години
Като чета коментарите стигам до извода че българите не сме за ЕС а за члество в ОНД!Защо Първанова не била помогнала на Желева да се "представи" по - добре? Т.е. как да скрие че е лъгала в декларациите! Ако това го направи германски представител, цяла Германия ще го линчува че е лъгал и че е мошеник! Ми тя Желева ни излага като нация, а не Първанова! Що не извадиха такъв компромат срещу Кунева или Бокова? Защото те може да са комунистки, но знаят кога да са изрядни и как да се представят!
576
0
 
0
 
! Отговори
:) преди 14 години
Всеки си получава заслуженото! Видиш ли някой да се дави го не го спасявай, а го натисни по-бързо да го стори, защото ако посегнеш да го спасиш - той теб ще удави :) аз се опасявам, че тази неподготвена дама /Желева/ ако стане еврокомисар ще ни изложи много повече при последващите си изяви /нас като гласоподаватели/, така че по-добре сега /навреме/ да я подменим ...
575
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Името на Пейчев се среща доста често в томовете папки по делото срещу Мирчо *** заизточване на резерва.Интимната история на родената в Добрич Антония с бизнесмена Николай Пейчев носи облаги на богаташа. Той е назначен за съветник на министъра на земеделието Нихат Кабил, който преди година бе принуден да подаде оставка.
574
0
 
0
 
! Отговори
Димитър преди 14 години
"Гаджето на Антония Първанова е скандалният бизнесмен Николай Пейчев, който е разследван като един от облагодетелствалите се от кражбата на гориво от Държавния резерв."- нормално, краставите магарета се надушват и през 9 баира.
573
0
 
0
 
! Отговори
патриот преди 14 години
Който обича България е против гангстерската невеста и мутренското сдружение герб!
572
0
 
0
 
! Отговори
Пачаврата преди 14 години
http://***.kliuki.net/20324/Antoniia-Purvanova-pokaza-gadzheto-si-.html Интересно дали и в ЕП се продава като *** ***?
571
0
 
0
 
! Отговори
анонимен преди 14 години
Да г-жо Първанова, промблема но Румяна Желева вече не е Ваш проблем!Вие опитните депутатки от БСП И НДСВ,защо не помогнахте на нещастната г-жа Желева да се представи по-добре!Не помогнаха ли всички политически сили на г-жа Бокова?Мога да кажа само жалко за всички вас!
570
0
 
0
 
! Отговори
Иво преди 14 години
Я да видим сега кой от къде се спонсорира - http://***.slavishow.com/index.php?cat=1&mid=9&id=13427
569
0
 
0
 
! Отговори
Румина преди 14 години
До снощи имах прекрасни впечатления за Антония Първанова. Рядко се среща красива жена с интелект, маниер, стил. Възхищавах й се, само се чудех що ще около царя. Днес се чувствам пълна глупачка, че съм позволила да ме подведе. Видях лице на пепелянка, очи - стъклени от злоба. Уви, всичко е правила за келепира, а не за България. Прости й Боже, тя си била просто шопкиня - не иска тя да е добре, а другата да е зле!
568
0
 
0
 
! Отговори
папарак преди 14 години
Каква българка е другарката Желева? Та тя е от герб! А кой е собственика на ЕТ "герб"? Правилно, това е другарят Борисов. А защо другарят Борисов е създал ЕТ "герб"? Правилно, за да се бори срещу 80-те процента българи, негласували за него и срещу България!
567
0
 
0
 
! Отговори
сънародник преди 14 години
Скъпи Сънародници,Вие вярвате ли, че нещо свързано с бъдещето на България наистина зависи от България? Огледайте министерския "контингент", попрочетете кои са и откъде са дошли! В какви институти и организации са заемали постове! Лесно ще си отговорите в чий интерес ще работят. И не това е въпросът. Въпросът е "Защо Бойко Борисов е с вързани ръце да се отърси от тях?". Господин Премиер, няма по-голям грях от предателството към интересите на България! Другото ще Ви бъде простено!
566
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Пуснете да гледате как Славчо "шоумена" си заработва парите получени от БСП и се мазни на Румен Петков!
565
0
 
0
 
! Отговори
от мен преди 14 години
Само в България не си уважават сънародниците.Да пак ще гласувам за пожарникаря
564
0
 
0
 
! Отговори
ITFCBulgaria преди 14 години
Zashto davate tribuna na tazi gnusna komunistka?Dano umre v EP, na stola e taka ot raz!СМЪРТ ЗА А. ПЪРВАНОВА! СМЪРТ ЗА А. ПЪРВАНОВА! СМЪРТ ЗА А. ПЪРВАНОВА! СМЪРТ ЗА А. ПЪРВАНОВА! СМЪРТ ЗА А. ПЪРВАНОВА! СМЪРТ ЗА А. ПЪРВАНОВА! СМЪРТ ЗА А. ПЪРВАНОВА!