Оставка. А след това? Всички чакат Борисов

Божидар Нанев даде обяснения пред депутатите от ГЕРБ
30 мар 2010 22:19,
159
Оставка. А след това? Всички чакат Борисов
Снимка: БГНЕС

Божидар Нанев е обяснил пред парламентарната група на ГЕРБ причините за сключените договори, заради които има повдигнати от прокуратурата обвинения.

Нанев е заявил пред депутатите, че според него е действал правилно при сключването на договорите за доставки на ваксините и ситуацията е налагала спешни действия, каза съпредседателят на ПГ на ГЕРБ Красимир Велчев.

По думите му, не се изключва и възможността Нанев да е бил подведен при решението си от администрацията на министерството, но въпреки това той е решил да подаде оставката си.

Нанев постъпи доблестно и достойно, коментира Велчев.

Още по темата

Според съпредседателя на ПГ на ГЕРБ, Божидар Нанев си е спечелил много врагове с подетата здравна реформа.

От партията не са обсъждали още кой ще наследи Нанев на поста, като се изчаква първо решението на премиера за оставката на министъра. Това съобщава БТА.

Парламентарната група на ГЕРБ е обсъдила и предложението за отстраняване на президента, което парламентът ще разисква в сряда.

Предвижда се заседанието в сряда да приключи само след гласуването на тази точка от дневния ред, дори и при хипотеза на "спрян часовник".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


159
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
0
 
10
 
! Отговори
Смях преди 14 години
Притеснява ме че тези който ни управляват не знаят какво правят !!!А постояните им лъжи или казване на полустини ми дойдоха до гуша.И не може във всяка ситуация да действаш като пожарникар или мутра ако си видял друг модел на държане във Б.Б може да ми свирнеш.Не става така имаме нужда във момента от хора който могат и знаят как се управлява.
33
1
 
9
 
! Отговори
Перо преди 14 години
Оставката не е доблестна постъпка.Оставката е бягство от отговорност.Оставяш някой друг на се блъска с това, което си надробил.Доблестната посъпка е сам да си оправиш бакиите. И да не излизаш с номера, че си бил подведен. За какво си там във властта? Да водиш или да те водят.
32
2
 
3
 
! Отговори
Реалист преди 14 години
22% ДДС ...няма ли да го плащаш в краен случай и ти? Или си от тия дето само "точат" ???
31
3
 
7
 
! Отговори
Смях преди 14 години
Ха ха ха явно и ти страдаш от раздвоение на личноста като Б.Б сутринта казва едно а вечерта е на противоположно мнение.Предполагам че когато се събудиш ще си на мнение че си недоволен от правителството !!!!
30
1
 
1
 
! Отговори
Logitech преди 14 години
и кое освен безработицата е толкова страшно ?нещо което стана по цялото това кръгло нещо - Земятаили те притеснява че някой от ГЕРБ е откраднал 2млн. - погледни към опозицията
29
10
 
11
 
! Отговори
Гого преди 14 години
Браво на Нанев - доблестна постъпка като в белите държави, сбъркал си - подаваш оставка.Ето затова народа харесва правителството на ГЕРБ, не случайно има такава голяма подкрепа.Дай Боже много години да изкара, доволен съм от управлението.
28
0
 
2
 
! Отговори
боже преди 14 години
странно какво щеше да пишеш ако и тук дигнат данъци и такси като спасителен план?
27
0
 
2
 
! Отговори
на дали преди 14 години
Ами,хайде де!Ко чекаме,а?
26
0
 
9
 
! Отговори
Смях преди 14 години
Разумно и обмислено решение е когато става въпрос за оцеляването на Българското население, със популистки мерки криза не се бори !!!!Много им търпяхме експериментите.
25
2
 
5
 
! Отговори
Реалист преди 14 години
Плюем гърците, ама "евалла им". Знаят как да си решават проблемите. Ние освен да си чешем езиците, друго не умеем или...не си стиска.Та всяко стадо си заслужава овчаря ;) И тая сентенция си я бива, хак да ни е :)
24
1
 
3
 
! Отговори
2 преди 14 години
бравосигурно това е едно разумно и добре обмислено решение с предвидени добри ефекти в/у българското население - нали ?.....или просто "да скачаме балканджииииииии!"
23
1
 
5
 
! Отговори
Реалист преди 14 години
Сори за правописа по-долу...Та има вече "прецедент". И понеже Б.Б. докато е бил при Тато се е "поизучил", съм сигурен, че ще стане "Тая година доплащане, догодина цяло плащане".Ха да ни е честито и да ходим да се застраховаме за всеки случай ;)
22
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Няма случай в историята комунист да подаде оставка. Нанев беше изритан като мръсно куче по бързата процедура, в противен случай щеше да се влачи до последно като Р.Желева. Омръзна ми. До кога ще чакаме Борисов да извади от джоба си оставката?
21
1
 
1
 
! Отговори
777 преди 14 години
казах да управляват държавата - не тебмислих да пиша и още, ама айде - форума не е само мой :П
20
5
 
9
 
! Отговори
Смях преди 14 години
Няма кой да ви чака края на мандата!! Предсрочни избори или улицата ще ви прекрати мандата.
19
3
 
11
 
! Отговори
Перо преди 14 години
Ами като си напълниш гушата, защо да не си подадеш оставката?Работата си си я свършил. От какъв зор повече те интересуват проблемите на здравеопазването?Очаквах Борисов да направи нещо, но той направи така, че да имаме най-смешното правителство от Жан Виденов насам.Управлението е изкуство, не плямпане ...
18
2
 
9
 
! Отговори
Реалист преди 14 години
1. Хе съм "червен","син","жълт","турско син" или какъвто и да е!!!2. Оставка трябва да подаде цялото правителство и то поради причините, че се готви "доплащане" за животоспасяващи лекарства на онкологично, диабетно и хронично болните хора в Република България!!!Зпочнаха с диабетиците - допащане на инсулина! (Дай Боже да не стигам и аз до там). Създадоха "прецедент"...Днес сме здрави хора, а за утре имаме ли гаранции???Всички да си вземат чантата, шапката, гащите и...нататък я знаете песен :)
17
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
правителствата трябва да създават общите условия, а не да ме управляват. аман от хора, които искат да ми казват кое е добре за мен. явно си млад и имаш бегли спомени или изобщо нямаш от времето на соц-а.Не избирам правителствата, точно защото не желая да ги храня. Повярвай ми, изобщо не съм си загубил времето.
16
1
 
3
 
! Отговори
777 преди 14 години
ти разбираш ли че държава без да се управлява от горе не може да имапък това че си вярваш в тебе е присъщо на всички българи - индивидуалисти сме всичкиама ако всеки път избирате правителства и после ги храните защото вярвате само в себе си значи си губите времето
15
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
варваме в себе си 777 (поне аз). Ти ако си свикнал да вярваш на тоя и оня и да чакаш да ти сипят в устицата, твои си проблем.