Желева била жертва на комплот, в който участват българи

Нямам някакви особени чувства към Антония Първанова, заяви тя
6 апр 2010 22:35,
175
Желева била жертва на комплот, в който участват българи
Снимка: БГНЕС

Постовете никога не са били важни за мен.

Това заяви в Шоуто на Иван и Андрей бившият български външен министър и неуспял кандидат за еврокомисар Румяна Желева.

Скалъпена история, която не е в съзвучие с европейската практика. Това беше комплот, в който участват българи. В случая с мен имаше много пропагандна мъгла – така Желева определи скандала с неуспялата й кандидатура за еврокомисар.

Манджата беше пресолена. И ако това не беше трагично, щеше да е комично, коментира тя.

Искрено пожелавам на г-жа Кристалина Георгиева да успее, заяви още бившият ни външен министър.

Нямам някакви особени чувства към Антония Първанова, допълни Румяна Желева.

В момента Желева е заместник-председател на Европейската народна партия.

Връщането ми в българската политика зависи от министър-председателя, който е и председател на партията, в която членувам, каза тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


175
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
160
1
 
1
 
! Отговори
Heavy methal преди 14 години
Вярно е - един от най непочтенните български политици е Антония Първанова.По този случай във връзка с нападките й към жЕлева се разкри, че самата Първанова е притежавала активи в нейни фирми преди и малко след заемането на настоящия си пост, но изненадващо политически чадър падна върху нея.Това не е политическа игра - това е икономическо разчистване на сметки и осигуряване на политическо лоби на икономически сили в Европарламента. Скандалът си беше български, но изнесен на европейска сцена.
159
1
 
6
 
! Отговори
! преди 14 години
оставката и е малка победа на здравия разум над ***-комунизма на ГЕРБ .........
158
3
 
1
 
! Отговори
! преди 14 години
оставката и е малка победа на ***-комунизма над здравия разум .........
157
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Тази Желева не беше ли един от професионалистите на Бойко Борисов?.. :) И тя като него - безкрайно некомпетентна, но безкрайно нагла ... Кой е заблудил тези хора, че могат да управляват???
156
3
 
6
 
! Отговори
Urko преди 14 години
Da-a, kato niama druga scena i tazi na Ivan i Andrei e neshto, nali?Za kakvo vrashtane v politikata mechtaete, G-jo Jeleva?Ta Vie se izlojihte tolkova mnogo, ziala sviat ( ne samo Evropa ) Vi se "poradva" i sega kakvo, iskate otnovo da izlojite Balgaria?Dostatachno, ima kadarni, inteligentni i kvalificirani hora!Ne Vi li e malko neudobnichko da se samopredlagate?
155
4
 
9
 
! Отговори
Тамагочи преди 14 години
Що не вземе да открие "сомалийския залив " най -накрая и там да си остане .
154
3
 
9
 
! Отговори
бзззззз преди 14 години
*** тая жена продължава да си вярва
153
6
 
16
 
! Отговори
ха-ха-ха преди 14 години
За ГЙБЕрите важат 3 основни неща - първо - те са като мъртвите (каквито всъщност ще са скоро в политиката) - за тях или добро, или нищо, защото са много тънкообидни, второ - такава ограничена, природно *** и нежелаеща да се вслуша в умните, но с огромно самочувствие пасмина, и трето - все някой им е виновен - я предишното правителство, я слънцето, че изгряло, и засенчило ББ и близките до него некадърни крадливи ***, ч нещо друго.
152
3
 
18
 
! Отговори
d45 преди 14 години
Какво отсъствие на самокритичност. Ако тази жена наистина си мисли за права, тя не е добре! Не обичала политическите номади! - а водещите можеше да й припомнят в колко партии е била самата тя? Ако предаването е шоу-формат, очаквах да и зададат въпроса за Сомалия... Личеше, че я щадяха...
151
2
 
13
 
! Отговори
200 точки преди 14 години
На снимката виждаме 200 точки коефициент за интелигентност. 190 за дървения пулт и 10 за РЖ!
150
3
 
13
 
! Отговори
срещу заплащане преди 14 години
Щом като Румиту е стигнала чак до там, да се появява срещу заплащане в примитивното шоу на ИиА, и след като другарят Борисов греда такива предавания, където четат изрезки от вчерашни вестници, значи положението в държавата Абсурдистан е много лошо.
149
1
 
12
 
! Отговори
Обективен преди 14 години
Ах, каква нагла желева. Тая що не се скрие фор евър? Аман от тимаджийки зъблести, прости и нагли. Марша, ***, ***!
148
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Затова дали е красива или не, има много малко коментари. Чудно защо се хващате точно за това? Добре, за Вас може и да е красива. Всеки има своите предпочитания. Но това не я прави автоматично умна и компетентна. И моля, не е признак на добро възпитание, да коментирате възпитанието (или невъзпитаността) на други. Когато един човек (няма значение дали е Румяна Желева) става публична личност, трябва да си дава сметка, че е на показ през всички и некомпетността не може да я скрие.
147
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Лисицата, като не можала да стигне гроздето, казала, че е кисело! :))))))))
146
9
 
8
 
! Отговори
Ема преди 14 години
Не искам да бъда адвокат на никого,но изказванията по-горе не говорят за възпитанието на пишещите.Не може да се съди за компетентността на някого по това дали е красив.В правителството на тройната коалиция имаше ''красиви министри'',а вси4ки виждаме до къде ни докара тяхната компетентност и красота.Моля ,по-скромно.Не можем вси4ки да сме красиви.
145
2
 
17
 
! Отговори
ANA преди 14 години
Някои хора немогат да губят.За мен лично Желева е пълна комплексарка.Бях потресена от това колко много политици в европа лично застанали зад нея -включително кмета на Щутгард.Вместо да се засрами и да си признае с достойнство,че не е била подготвена,тя се представи като героиня-жертва на компромат.
144
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Ето това е селянката. Всички я плюват, а тя мисли че дъжд вали и все гледа да се доказва и напъва до отегчение. Комплексарите имат точно нейното поведение, защото умния и спокоен човек от създалата се ситуация ще си вземе само поука.
143
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Хайде стига сте ни занимавали с тоя *** кон. Нито е хубава, нито е умна. Пълен провал е тази. Няма как да и ръкопляскаме, няма за какво. За жена на пост е хубаво да има добра външност още повече, че българките се водят за хубави жени, но тази е пълна противоположност. Грозна, по-грозна, най-грозна.
142
0
 
12
 
! Отговори
Ед преди 14 години
Абе Шоуто на Слави мъничко се занимава и с политика, ама тези Иван и Андрей.... мине се немине време и все някой от ГЕРБ "случайно" им е на гости. Ще е по-добре да преименуват шоуто им на "ШОУТО НА ГЕРБ-ББ (Биг Брадър)".Можете ли да си отговорите защо Първанов не им е бил на гости на тези двамата ? :)))))
141
0
 
17
 
! Отговори
Санди преди 14 години
Крайно унизително е да се явиш отново в поръчковото "шоу" и да станеш отново за резил.Видя се колко много е ограничена тази некадърна дама,но е дебелоока.Най-добре е да изчезне от медиините изяви,защото резили страната ни с тъпите си изводи.