Първанов: Харчим трупаното от минали години - това е лош знак

Президентът уважи Европейското първенство по сумо
26 май 2010 20:55,
223
Първанов: Харчим трупаното от минали години - това е лош знак
Снимка: БГНЕС

Бих коментирал актуализацията на бюджета, когато тя мине окончателно през парламента, защото дотогава могат да се случат много неща. Това заяви във Варна президентът Георги Първанов.

По повод вземането на средства от фискалния резерв Първанов посочи, че "самият факт, че харчим натрупаното през предишните 15 години, е много лош знак".

"Без да влизам в подробности, това е признание за неспособността да се постигне този обем на приходи, който беше заплануван", каза още президентът.

Президентът е във Варна за откриването на Европейското първенство по сумо.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


223
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
94
1
 
9
 
! Отговори
Стефанов преди 14 години
Разбойко Дрисов и *** *** около него ще загробят България! Помните ли, преди изборите ни продъниха ушите каква страшна антикризисна програма имат? Къде ви е програмата бе! Спаха 8 месеца и накрая направиха компилация от взаимоизключващи се мерки сътворени от организации без отговорности по управлението на държавата!!! Сега ще дерат по 3 кожи от нас, тези които им бичиме тлъстите заплати, и се гласят де що има не окрадено да го прилапат.
93
3
 
0
 
! Отговори
boko преди 14 години
goce,pak se e nadrusal,otkak se sabra s valio zlatev,po4na mnogo da gi razbira,nishto skoro she go izprashtame
92
1
 
3
 
! Отговори
Плямпало от Банки преди 14 години
Да живее премиер-говорителят на всички средства за масово оведомяване(манипулиране).Акому плащаха само по 1 ст. на изречение до сега щеше да стане милиардер (не че не е но щяха да са 2 мрд).
91
3
 
5
 
! Отговори
Панайот преди 14 години
Е точно - сега нали дойде най-умното правителство ... ха-ха, колко си жалък и смешен ако знаеш само.
90
2
 
9
 
! Отговори
Помнещ преди 14 години
Недосегаеми няма, всички на прокурор, ревна Борисове това означава, че ти Боко също трябва да отидеш на прокурор, както и любовницата ти Цветелина. да ти припомня, ако искаш някои неща понеже знам че милиционерският ти мозък е доста...ограничен. 1 Премахване на конкурентните охранителни фирми в София с цел превръщане на ИПОН в лидер (която по случайност е на Боко Тиквата...). 2 Премахване на конкурентни застрахователни компании (ЛевИнс, БулИнс...) и превръщане на СиБанк (която е на любовницата на Боко Тиквата) в най-големият кредитор в страната. 3 еднолично решаване за винетките без търг и обсъждане. 4 шуробаджанащина за строеж на линия на метрото (Стенли бъдещ Боков зет, печели строежа без търг) 5 политически репресии срещу всеки един, които изразява мнение различно от това на Боко Тиквата.да ти припомням ли още синко, или по-добре да замълча, че да не бъда случайно арестуван в поредната холивудска акцийка на Цецо Багера и да ми бъдат лепнати обвинения,че едва ли не съм по-зъл и от Бен Ладен.
89
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
В криза сме заради *** управление на правителствата през последните 20 години. Целият свят е в криза, това е лош знак. Затова се харчат спестените пари, които никак не са много.
88
1
 
9
 
! Отговори
до Лизачите преди 14 години
За тези, които са застъпили на смяна във форума. Не разбрах само постояли ли са пред МС с плакатчетата "Браво на правителството" или тепърва ще ходят. Остава сегая на Бойко Борисов, дето и за *** за зеле не става, да му направят и нов театър - та трупата му да играе всяка вечер "Великия вожд", а публиката да бъде карана дотам с милиционерски камионетки. Ба си нещастниците, мозъкът им не може да роди нищо по-различно от севернокорейски изпълнения
87
2
 
8
 
! Отговори
Урааа, другари! преди 14 години
"Tzvetanov for President", а Бат Бойко за цар и нека шоуто на *** започне... сега! А ти се радвай на балончетата - за това пари не се искат!
86
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Do 52 naistina obiknovenite hora tegliha zaemi za da si kupyat jilista za da imat kade da jiveyat i si gi pogasyavaha,a sega nemogat,zastoto vsicki kranceta sa spreni blagodarenie na segasnoto upravlenie
85
2
 
7
 
! Отговори
Алеко преди 14 години
Дали скоро в училище вместо бай *** и образа на бай *** намя да се учи бат Боко и образа на бат Боко в българската литература?
84
3
 
7
 
! Отговори
Богата държава преди 14 години
България - страна на Милионери и Милиционери. А пък Премиерът й е Милиционер-Милионер.
83
3
 
10
 
! Отговори
Бивша мутра преди 14 години
Няма какво да се лъжем, Бойко като стана кмет се опита да ликвидира Егида(Общинската охранителна фирма) за да може неговата частна охранителна фирма(ИПОН) да поеме тази дейност. Не е учудващо,че сега си разчиства сметките с Маргините(Булинс) и Алексей Петров (Левинс) ще погледаме още малко и ще видим кои ще са следващите попаднали под ударите на ГЕРБ с цел преразпределение на пазара :)
82
3
 
10
 
! Отговори
Гласност преди 14 години
защо журналята мълчат и никой не повдига въпроса, че Цветелина Бориславова натрупа милиарда си именно по времето, когато Бойко беше кмет на София и през СИ-Банк минаваха всички държавни, общински и всякакви плащания, както и кредитите за метрото. И аз мисля, че това е конфликт на интереси и прокуратурата трябва да се произнесе. Хората нямат какво да ядат, а глезлата се чуди от сутрин до вечер каква нова пластична операция да си направи и дали да ходи на шопинг в Париж или Милано. Срамота!
81
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Гоце,Гуце,Гуцан,Гуцанов......абе кво става у тая държава бе. Всички ли са ***?!?!
80
3
 
10
 
! Отговори
Питам се преди 14 години
Питам се какво може да очаква човек от Парламент, начело на който стои бивша комунистка стругарка, понастоящем трансформирала се в бизнес дама с аграрно излъчване и вид на колхозничка, пременила се за модно шоу. Умствените й качества ще се въздържа да коментирам, защото не искам да съм груб. Или пък от Правителство, начело на което стои едновремешен възпитаник на школата в Симеоново (където достъп имаха само най-верните партийни кадри), в последствие мутра от подземния свят, а сега "антикомунист" и човек, воюващ с престъпността. Съжалявам, но поне за мен това е повече от смешно. Нищо добро не чака България. Циркът и сапунките продължават важното е да има зрелища, пък хлябът, какво може и без него. И накрая искам да попитам г-н Премиера, воюващ със всякакви НАГЛИ, ОКТОПОДИ, ЛАПАЧИ дали неговата възлюбена Цвети Бориславова, честно спечелила 1 млрд по времето, докато Богоизбраният Пожарникар беше Кмет, та исках да питам идолът на нацията дали ВИНЕТ-дамата е НАГЛА ОКТОПОДКА или обикновена Л*ПАЧКА.
79
1
 
3
 
! Отговори
patriot преди 14 години
mejdu drugoto mejdu tezi dvamata za koito taka razpaleno se karatate napi6ete mi malko razliki mejdu tiqh s kakvo ediniqt se otli4ava ot drugiqt za6toto az namiram samo priliki
78
6
 
10
 
! Отговори
Некадръната Тиква преди 14 години
А Бойко само за 10 месеца, стопи половината от оставения му 8.4-миларден излишек. Какво да говорим повече. Сега посегна и на фискалиня резерв. До месеци държавата ще фалира. И тогава да ви питам умници, какво ще пишете по форумите, ако въобще ги има и тях.
77
2
 
6
 
! Отговори
BUDALA преди 14 години
Първанов: Харчим трупаното от минали години - това е лош знак-LO6OTO E ,4E NQMQ TRUPANO PREZ GODINITE GLUPAKO! S 300 LV ZAPLATA PRI POLOJENIE ,4E RAZHODITE SA 400 VZEMI TI SPESTI ***!
76
3
 
6
 
! Отговори
Не се карайте преди 14 години
Бат Бойко пък е питал ватиканските медии дали "Папата е католик, или само немец" Този въпрос си е от същата категория....
75
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
4 милиарда, не 2. за 3 месеца ги изхарчи Станишев и при това Гоце мълча като пребит плъх.