Първанов: Харчим трупаното от минали години - това е лош знак

Президентът уважи Европейското първенство по сумо
26 май 2010 20:55,
223
Първанов: Харчим трупаното от минали години - това е лош знак
Снимка: БГНЕС

Бих коментирал актуализацията на бюджета, когато тя мине окончателно през парламента, защото дотогава могат да се случат много неща. Това заяви във Варна президентът Георги Първанов.

По повод вземането на средства от фискалния резерв Първанов посочи, че "самият факт, че харчим натрупаното през предишните 15 години, е много лош знак".

"Без да влизам в подробности, това е признание за неспособността да се постигне този обем на приходи, който беше заплануван", каза още президентът.

Президентът е във Варна за откриването на Европейското първенство по сумо.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


223
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
114
1
 
3
 
! Отговори
Предложение преди 14 години
А защо Бойко не съкратите разходите си за платените PR-и в нета ? Вероятно икономиите ще са доста големи !
113
1
 
2
 
! Отговори
patriot преди 14 години
abe vie mislite mnogo primitivno za6to ako niqkoi ne e saglasen s vas nepremeno triqbva da vi e vrag vie za drugo mnenie 4uvali li ste tuka ne sam sre6tnal edni komentar v za6tita na 3 koalicsiq bezporna iztina nai golemite kradcsi a ako niqkoi napi6e za niqkoiq ot gre6kite na sega6nite vednaga stava komunist ili dps vas vi vodi onazi prikaza koito ne e s nas na4i e protiv nas tova e mnogo parvi4no mislene
112
1
 
10
 
! Отговори
Чин ГЕНЕРАЛ преди 14 години
А другаря Борисов къде беше през последните 20 години? Защо не излезе един път на демонстрация срещу тогавашните правителства? А се криеше зад гърбовете на Тодор Живков и Симеон 2, а след това се опакова в подарената му от Първанов генералска униформа!
111
1
 
4
 
! Отговори
Цецо забрави Боко преди 14 години
Министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов отново забрави за начина, по който сегашният премиер Бойко Борисов громеше престъпността, докато беше главен секретар на МВР през 20012005 г. Днес при откриването на новия областен клуб на ПП ГЕРБ във Варна Цветанов обяви, че през последните 20 години в България на практика не е имало сериозна борба с престъпността. Вътрешният министър отново потвърди твърдото намерение на правителството да продължи безкомпромисната борба с организираната престъпност
110
2
 
3
 
! Отговори
Червената помия преди 14 години
102, не, в Корпоративната банка са.Те сами си признаха.Да живее султанът на Оман, и неговия пророк в страната ни!
109
3
 
8
 
! Отговори
Гошо преди 14 години
След диктатурата на пролетариата се задава диктатура на гербериата...
108
1
 
8
 
! Отговори
Бравос Боко преди 14 години
Любимецът на българските (кухи) лел(Й)ки надмина и бай Тошо: компетентен по всички въпроси - от тока та чак до шахмата. Халлал да ви е!
107
6
 
2
 
! Отговори
Симеон Фалики преди 14 години
Дянков е по-добър икономист от Милен Велчев. Май (26 май).Борисов вярва в способностите на Дянков и Световната банка.Да живее делото на Дянков, Велчев и Никото Василев.Да живее НДСВ - майката на ГЕРБ. Урряяя, гусда и драари!
106
1
 
6
 
! Отговори
Избирател преди 14 години
А на Бойко парите от къде са? От гасене на пожари ли?
105
2
 
1
 
! Отговори
смешник преди 14 години
ти май полючаваш духовни ***, ако те крадат политически ''правилните'' хора ??!!
104
3
 
6
 
! Отговори
Денислав преди 14 години
Главните критерии на ББ за съдбата на всяко политическо решение са рейтингът му и властта му.
103
2
 
1
 
! Отговори
94 shantaf protivar преди 14 години
abe 94-ti, ako az sym na bati Bobu na mestoto i pro4eta kwo si sy4inil-odma te iahvam ili trepia s udar ot karaitetoooo, beee.spored men se zaiazdash za da provokirash. dori da ima maaalko istina v towa koeto plestish-to tia ne struva nisto.ti pogledni 4e promenia zakona za Biudjeta. Tova e dalaverata. Venetkite, Meteretkite i Sikuritatkite sa gola voda. 2 miliarda se izsipvat s edin podpis centrofugataaaaa
102
0
 
4
 
! Отговори
Размисли преди 14 години
При Тато-няма необходимата свобода на слово и придвижване на хора и стокиВсичко държавно вкл и Банковата система-При Костов-повечесвобода на словото, и усилено предвижване на хора на запад. Контролирана от него Си Банку присвоила Зл. пясъци и пампорово.-При Бойко Борисов. Свободно говорене най вече от управляващите, свободно падане на държавата, лутане на хората , лична Си банк присвояваща си всичко което и хареса. Винетки, предстоят Енергетика, Булгартабак
101
2
 
4
 
! Отговори
МИ-6 преди 14 години
Вярно ли е , че Бойко и Гоце са били заедно,когато бивши червени демони са откривали паметника на Тодор Живков.Вярно ли е , че Бойко и Маджо са се срещали тайно в Кемпински през 2007г
100
3
 
8
 
! Отговори
Питане преди 14 години
Като тройната коалиция е крала толкова много, къде са сега тези пари?Изловихме всички бандити. Изгонихме тройната коалиция........а сега парите които влизат в бюджета са МНОГО ПО-МАЛКО.Какво става???
99
3
 
8
 
! Отговори
Минаващ преди 14 години
Разходих се из новините за Цецка Цачева, Мартин Димитров и Волен Сидеров и този пост и какво да видя: Само щастливи данъкоплатци, верни избиратели, щастливи бизнесмени,обнадеждени майки, излекувани болни,алчни пенсионери изпълзяли на припек и цветя, цветя,поляни от увяхнали гербери.
98
2
 
8
 
! Отговори
Къде са парите ? преди 14 години
На Бойко все Станишев му е виновен за всичко. Минаха почти 10 месеца от както изгонихме крадливите, а те продължават да крадат и от новия бюджет. Питам се къде отиват ежедневните постъпления от митниците да не би случайно да са в треорите на СИ-БАНК.
97
1
 
6
 
! Отговори
Минало незабравимо преди 14 години
Ако само мъничко се поразрови близката ни история, ще се види, че повечето от успелите бизнесмени в България са бивши червени феодали, които навремето държаха властта в България. Те разполагаха с цялата икономика, разбира се с протекциите на държавата, на комунистическата власт и Държавна сигурност. Когато падна режимът на Живков, те не само се промениха от комунисти на социалисти, но преживяха и една коренна промяна от врагове и гробокопачи на капитализма за много кратко време се превърнаха в червени капиталисти. Днес държат в ръцете си всичко.Това трябва да се знае и да се разбере от всички българи. Да не забравяме, че и Бойко Борисов е един от тях.
96
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Не съм гербер, но ще ти отговоря.Всички в БГ подхождат с недоверие и отричане на каквото и да било, но ако погледнем дествителността, тя е следната. Ако Сергей управляваше при тези условия на криза, до сега щяхме да сме фалирали. Той има късмета да управлява в най-силните икономически години в световен мащаб(които доведоха и до кризата, съответно). До сега никой не се е борил с престъпността така, както го праввят от ГЕРБ. Мерките против кризата не са универсални.
95
1
 
6
 
! Отговори
Проектант преди 14 години
проектът "Бойко Борисов", разработен от генералския кръг "Монтерей" за да останат червените на власт и да продължат да лапат и да ни скубят, щеше да е много успешен, но допуснаха една малка грешка - трябваше да изберат наистина човек от народа, а не един от тях - червен олигарх и човек подвизавал се във властта и по тяхно време, натрупал милиони, докато хората обедняваха. В първоначалната еуфория това не се забелязваше от доста хора, но като гледам сега май истината започва да произира и да бъде забелязвана от все повече ГЕРБ-избиратели. Което лично мен ме радва.