ВМРО: Ако Турция влезе в ЕС, какво правим с Афганистан?

Партията внесе подписка за референдум в парламента
14 юли 2010 15:32,
251
ВМРО: Ако Турция влезе в ЕС, какво правим с Афганистан?
Снимка: БГНЕС

322 526 подписа внесоха ВМРО в Народното събрание с искане за национален референдум относно позицията на България по кандидатурата на Турция за членство в Европейския съюз.

"Турция чисто географски не е в Европа. Турция е азиатска държава", каза председателят на ВМРО Красимир Каракачанов.

Той е категоричен, че мястото на нашата съседка не е в Евросъюза. 

"Вие смятате ли, че и Афганистан трябва да влезе в ЕС?", попита лидерът на ВМРО.

Още по темата

Според ВМРО, ако се проведе референдумът, за първи път България ще има позиция, която ще бъде изработена от хората.

Това не се е случвало никога в българската история, отбелязаха от партията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


251
Още по темата: референдум
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
2
 
4
 
! Отговори
Русенец преди 14 години
Пичове, не съм адвокат на никого, нито съм симпатизант на ВМРО, но в Русе има цял македонски квартал. Доколкото знам са бежанци след някакви размирици преди 100-на години. Дори улиците им в кварталчето носят македонски имена.
51
6
 
8
 
! Отговори
л.л. преди 14 години
Явно Каракачанов не знае, че Турция е много преди нас в Европа- още от времето когато ние трябваше с месеци да чакаме за визи и я ни пуснат, я не.Каракачанов направи справка на кое място в света и в Европа е Турция по икономически ръст . Е нека ги стигнем и тогава да говорим. Не насаждайте вражда с комшиите. Това е демагогия.
50
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Така е ДПС е противоконституционна партия, а в България се чувства като у дома си...Новините на турски език си бузят на пълни обороти, а Каракачанов ще прави референдум против Турция....Егати парадокса, но пък ченгето-патриот за едно е прав - българският народ, никой за нищо не го пита...Време е да се промени тази диктаторска практика !!!!
49
2
 
2
 
! Отговори
хахааха преди 14 години
ВМРО никога не е била на власт в БГ, за да потушава каквито и да било бунтове, камоли пък войнишки. :))) Вие платените провокаторчена съвсем за ливади ни вземате бе. :))) 30 000 убити...... направо паднах от смях
48
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Сигнализирано е, че коментарът е против правилата на сайта. Проверява се от модератор.

322 хиляди подписа??? Ба* маа му, че то толкова не са събирани никога, когато е касаело нашата си лична държава.. Пак има някаква политическа клатения в случая... Пак кебапчетата са изиграли важна роля...
47
6
 
4
 
! Отговори
Прав си преди 14 години
Прав си за аватара си. То се иска малко да се схване защо Турция няма да припари до ЕС в бъдещите 70 години. Никой не иска пълчища необразована *** да плъзне и да подбива цените на труда из ЕС. Турция е `куха` икономика, която се крепи на солидните военни финансови инжекции от САЩ, но предвид последните панаири с Израел ... май ще има промяна. Тогава да видим великата икономика :-)
46
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Интересно ако се проведе въпросният РЕФЕРЕНДУМ и ганчовците гласуват Турция да не се приема в ЕС. Интересно ми е дали господата в Брюксел ще се съобразят с мнението на ганчовците с продънените потури.
45
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Никога!
44
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Напълно съм против ! Цяла България трябва да е ПРОТИВ ! Не трябва го допускаме да ни завладеят отново,защото точно това ще стане ! 500 години стигат !
43
5
 
4
 
! Отговори
Цивилен преди 14 години
Божеее, къде пък сравни Кипър с Турция ? Нямам спомен Кипър да е упражнявал геноцид, нито да е варварствал с кланета и диващина. Нямам и спомен Кипър да дрънка оръжия срещу всеки свой съсед. Въобще, това Турция в ЕС е толкова смешно ... От ЕС си правят та*ак с плоскоглавите като им пускат нишани, но онези нали са прости, се връзват. Ми то си има ясни правила. Трабва ПЪЛНО съгласие за приемане. Остави Бг, ама я да питаме Гърция и Кипър, а ? :-)
42
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
ВМРО крайно глупашки се опитват да поставят хората между *** и наковалнята. Дали ще започнат преговори решава ЕС, а не ВМРО. Иначе ако зависеше от "воеводите" няма проблем да започнем и война с Турция - нали няма те да умират в окопите. *** популисти. По време на войнишкия бунт ВМРО убива над 30 000 българи, а сега пак се опитва да подпали държавата.
41
3
 
7
 
! Отговори
Еи смешник преди 14 години
ще бъдем облагодетелствани от това, че окончателно ще съсипем производството си.... ти чуваш ли се бе? 500 000 струва референдума. те знаеш ли колко отиват на година за "интеграция" на малцинствата в БГ?
40
5
 
6
 
! Отговори
99 преди 14 години
тоя проблем вече з решен с реферандум от европейският народ.Решете си вътрешните проблеми,клоуни.Реферандум за забрана на ДПС с закон и спиране и забраняване новините на турски по БНТ
39
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
На ченгето Каракачанов не му отива да се прави на националист....
38
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Не че ми е до Турция в ЕС, но Каракачанов поне можеше да се осведоми, че наименованието Европейски съюз е чисто условно, и че в (далечно естествено) бъдеще се предвижда да се присъединят страните от средиземноморското икономическо пространство, напр. Мароко и Тунис... ВМРО се излагат. Ако Турция зареже ислямизацията, оправи правата на човека и спази всички критерий, защо да не влезе в ЕС? Ние да не сме много хубави, пуснаха ни по *** през задния вход и отдавна съжаляват горчиво...
37
2
 
9
 
! Отговори
Тъп преди 14 години
Абе аз си мисля, че по-скоро нас ще ни изхвърлят от ЕС, а Турция ще я приемат с отворени обятия защото през последните 7 години Турция стана шестата най-голяма икономика в Европа, а в света е на 17-то място по икономическо развитие. С тая криза която тресе цяла Европа (вижте Гърция, Испаня, Португалия), и обезценяване на еврото... Да не говорим за нас, които май само сме в тежест на общата Евро икономика.. Една такава силна икономика не само че ще я приемат ами май и ще има доста силно влияние.
36
1
 
5
 
! Отговори
ivan преди 14 години
И аз мисля като 22, че всичко това се прави, за да си заздрави каракачанов положението в партията. Че почти го бяха свалили, а и вече под 1 % гласуват за него. Но не знам защо толкова от рано почна кампанията... докато дойдат изборите, никой няма да помни тази *** инициатива.
35
2
 
7
 
! Отговори
вмро-дкмс преди 14 години
тези са македонци,колкото аз съм афганистанец...ама тя простотията не ходи по дърветата...червени ***...
34
1
 
4
 
! Отговори
123 преди 14 години
МВРО са глупави популисти.Даааааааа виж ромските фондации, борците за гей права и туркофилите са друга ракия - демократи, либерали... абе смърт на българите.В демократична Европа да си бял, европеец, християнин се смята за проява на фашизъм и расизъм.
33
0
 
11
 
! Отговори
22 преди 14 години
Развитите европейски държави едва ли ще питат България, ако решат да приемат Турция в ЕС.Тази имагинерна партия просто заработва активи на гърба на друга страна, за да влезе в парламента или да придобие властови ресурс.