ВМРО: Ако Турция влезе в ЕС, какво правим с Афганистан?

Партията внесе подписка за референдум в парламента
14 юли 2010 15:32,
251
ВМРО: Ако Турция влезе в ЕС, какво правим с Афганистан?
Снимка: БГНЕС

322 526 подписа внесоха ВМРО в Народното събрание с искане за национален референдум относно позицията на България по кандидатурата на Турция за членство в Европейския съюз.

"Турция чисто географски не е в Европа. Турция е азиатска държава", каза председателят на ВМРО Красимир Каракачанов.

Той е категоричен, че мястото на нашата съседка не е в Евросъюза. 

"Вие смятате ли, че и Афганистан трябва да влезе в ЕС?", попита лидерът на ВМРО.

Още по темата

Според ВМРО, ако се проведе референдумът, за първи път България ще има позиция, която ще бъде изработена от хората.

Това не се е случвало никога в българската история, отбелязаха от партията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


251
Още по темата: референдум
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
72
6
 
7
 
! Отговори
един българин преди 14 години
Аз още в началото се подписах в подписката, заедно с цялото си семейство, доведох и приятели. Всеки честен българин трябва да направи това. А който е против подписката ако иска да се обреже, да си сложи фес, но да върви в азиатския Анадол - тук няма работа.
71
7
 
3
 
! Отговори
Амънъза коем преди 14 години
ТУРЦИЯ В ЕС!!!
70
1
 
2
 
! Отговори
буби преди 14 години
61 ти си гледал по ТВ, а бил/а ли си някога там? имал/а ли си бизнес отношения с Турция?
69
3
 
3
 
! Отговори
kolo преди 14 години
Те докато си изпълнят всички ангажименти необходими за пресъединяването, той ЕС ще се е разпаднал до тогава. В момента ако Испания и Португалия не излязат от кризата, Германия сама ще напусне ЕС, след нея и Франция, а след тях няма нужда от ЕС. Така че незнам за какъв референдум иде реч. Само ще се докажем, че все още помним онези 500г. Османско иго, заради които няма да пуснем Турците, а не че те не покриват критериите за членство.
68
0
 
1
 
! Отговори
Зелените преди 14 години
Георги.....ти знаеш ли всъщност, колко много си *** ?
67
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Кои сме ние?! Тези с различните култури?!Тези, които живеят в Родопите и жената върви на три крачки след мъжа, натоварена с наръч дърва, пък той отрпед, с ръце в джобовете?! Дали тази българска жена, жителка на Европейския съюз, би изглеждала по добре наредена до една италиянка или французойка?!
66
7
 
7
 
! Отговори
Свилен Стефанов преди 14 години
"322 526 подписа..." Позорно малко!!! 322 526 - не са овце. Останалите могат да отидат на турската граница, да си свалят гащите, да се наведат и да чакат.... няма да ги бавят много.
65
5
 
8
 
! Отговори
един българин преди 14 години
Щом някои родоотстъпници искат ислямската азиатска Турция да влезе в ЕС, по тая логика могат да поискат и Либия на Кадафи да влезе в ЕС... Аз не виждам разлика. Едните са в Азия, другите в Африка. И дете са мюсюлмани. В Европа обаче няма нито азиатски, нито африкански, нито мюсюлмански държави. Ако се допуснат такива с Европа и с Европейската цивилизация е свършени.
64
1
 
3
 
! Отговори
Прав си преди 14 години
Стабилната икономика на една държава се обуславя от редица фактори, но условните са:1. Човешки потенциал - образованост и квалификация.2. Ресурси - петрол, газ, руда и т.н.3. Туризъм - не става дума за един курорт, а цялостна политика в това отношение.4. Геостратегическо положение и пътна инфраструктура.Има и още, но дай да видим от гореизброените, кое се свързва с Турция ?
63
6
 
5
 
! Отговори
XXXX преди 14 години
Тоя Каракачанов, ще излезе по-*** и от Сидеров и М. Димитров.....После нека сравни, каква политическа сила е ДПС и каква е ВМРО.....А па....за Турция......абе пълен *** е....не разбирам защо изобщо го отразяват медиите
62
2
 
6
 
! Отговори
буби преди 14 години
до 56: Ти идея си нямаш от действителността, сигурно си някой от Атака или ВМРО, който иска да живее за сметка на други - КАТО ***!
61
4
 
7
 
! Отговори
георги преди 14 години
те *** от главите не искат да си махнат, а искат от ЕС да ги присъедини. Аз не съм против Турция. Но не виждам за какво биха имали желание да се присъединяват, освен ако не е за пари. Ние сме различни култури. Как би изглеждала една турска жена до една италианка или французойка.. представяте ли си ги ?! Те искат да се изкарат, че са еднакви с европейците.. ето един *** пример колко са еднакви !
60
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Аз предлагам ИРАН да влезе в ЕС, само той липсва...
59
1
 
2
 
! Отговори
Куха преди 14 години
Е как пък разбра че е куха ... от кой дебел учебник го прочете тва, почти същото е да кажеш че китай е куха икономика
58
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Турция като морал са много далече от европа, там жените им още ходят забулени като в Саудитска Арабия. Бях гледал за последно снимки от протеста срещу убийството на деветимата турци в кораба от страна на Израел и на площада беше пълно със жени със мюсюлмански забрадки.
57
2
 
7
 
! Отговори
ЪЪъъ преди 14 години
Не знам за икономическия ръст на Турция, но знам със сигурност, че ако там се спазват свирепите европейски правила за екология и качество, де що има френски и германски заводи, ще затворят врати. В момента просто ползват супер евтина работна ръка и практическата липса на правила.По тази причина, точно Франция и Германия са ПРОТИВ приемането на Турция в ЕС.
56
6
 
8
 
! Отговори
destan преди 14 години
Тука се разнася много грешна информация. Който е бил в Турция знае, че не са някакви фундаментални терористи ако може да се каже така. Сега ще се кажете, че има райони там които живеят в каменната ера още, НО това няма ли го в България? И колкото съм имал контакти с населението и бизнес средите в Турция мога да кажа твърдо, че изобщо не им пука дали ще са в ЕС или не. Тяхната икономика се развива по-демократично и стабилно от повечето "европейски" държави дори.
55
2
 
4
 
! Отговори
И ... преди 14 години
кое производство по-точно гръцкото ли? Поитересувай се колко от плодовете и зеленчуците които ядеш са български. А тва земеделие в БГ е като на босия цървулите ... и милиш ли че ще излезе 500 000 този референдум а и толкова да са - колко детски градини са тва, колко покрити разходи за парно на училища ... има ли смисъл да говоря повече, а ние така или иначе пак си внасяме предоволно от турция ...
54
7
 
7
 
! Отговори
един българин преди 14 години
БРАВО НА ВМРО И СКАТ! НЕ НА ИСЛЯМСКА АЗИАТСКА ТУРЦИЯ В ЕС! АКО ТОЯ АБСУРД СТАНЕ, ТО ТОГАВА ЕС ТРЯБВА ДА ГРАНИЧИ С ИРАН, ИРАК И СИРИЯ?! ЩО ЗА ИДИОТЩИНА?! ТОВА НИКОЯ НОРМАЛНА ДЪРЖАВА НЯМА ДА ГО ДОПУСНЕ.
53
2
 
8
 
! Отговори
georgi преди 14 години
Турция в Европа.. Тия болни мозъци изобщо нямат нищо общо с европейско мислене. В Европа мъжете и жените се радват еднакво на живота, равнопоставени са. Всеки има право на щастие.. Хората са много по-освободени от колкото в Турция. Тях религията и културата им нямат нищо общо с европейското мислене. Ако влязат в Европа ще плъзнат като *** навсякъде.. не че сега не е така, а представете си тогава !