Станишев се готви за предсрочни парламентарни избори

Идната седмица обсъждат с ДПС вот на недоверие към кабинета
4 сеп 2010 16:40,
474
Станишев се готви за предсрочни парламентарни избори
Снимка: БГНЕС

Лидерът на БСП Сергей Станишев прогнозира, че ще има предсрочни парламентарни избори.

„Продължаваме консултациите за вот на недоверие към правителството на ГЕРБ с тези парламентарни групи, които не го подкрепят“,  заяви червеният лидер.

Той участва в събор в село Красава по повод на 102-та годишнина от организираното социалистическо движение в Брезнишкия край.

Още по темата

"Моето разбиране е, че колкото по-дълго ГЕРБ е на власт, толкова е по-зле за България", категоричен бе Станишев.

Следващата седмица предстои среща с представители на ДПС.

Сергей Станишев заяви, че има много неща, за които да се иска за вот на недоверие към правителството на ГЕРБ, "като се започне от неуспеха на антикризисната програма, която се усеща на гърба на почти всички българи".

"Здравеопазването е в пълен срив. В някои от болниците от три месеца не се правят планови операции. Недоимъкът е гигантски. Орязват се заплати на лекари и медицински сестри. Държавата не си изпълнява основното задължение – да финансира здравеопазването", заяви БСП лидерът.

По думите му въпросът за какво точно ще се поиска вот на недоверие към кабинета "Борисов" трябва да бъде консултиран с другите парламентарни групи и депутати, които не споделят политиката на правителството.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


474
Още по темата: вот на недоверие
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
3
 
19
 
! Отговори
!!! преди 13 години
Щом не минаха вотовете на недоверие срещу вашето подкупно, отвратително правителство, не знам кой трябва да се качи на власт, за да успее да мине вота... А и това правителство работи нещо, за разлика от миналото, което единствено крадеше.
27
19
 
4
 
! Отговори
някой преди 13 години
айде стига сте му *** *** на боко, не виждате ли че от него и некадърнато му правителство нищо не става, трябва да си пълен *** и наивник за да мислиш че пожарникаря-комунист ще оправи държавата и ще тръгнем към по-добро. Видя се какво може - нищо. А тоя мазен гей на снимката горе, фъфлещия *** специалист по хидротехническо строителство и покерджията мончо мадридския трябваше да са вече по затворите, ама парите пак свършиха работа! Май вече е крайно време да играе тоягата...
26
3
 
25
 
! Отговори
ИвАН Иванов преди 13 години
Интересно, как този продължават да го снимат без решетки пред него !
25
16
 
3
 
! Отговори
Вдигнаха преди 13 години
А, 14-ти, май ти притрепериха пръстите да хвалиш Кратунко Борисов, та си писал "вдигнаха рпенсийте, дори и мин. работна заплата и т.н.", а на теб ти се вдигнаха задните части!Това правителство ще довете България до тотален банкрут и ще е все едно дали са ни приели в ЕС или не - ще сме аут де факто.Ще чакаме "шейхове" като хахави, китайци и монголци да инвестират в България - тези, които останете тук.
24
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Явно доста е зле здравеопазването, щом още не е усвидетелстван вярно, не буиства още, ама тия лесно грабват пушките и в балкана ....
23
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Не е ***. А тарикат.
22
10
 
3
 
! Отговори
бони преди 13 години
Да живее др.ББ нашият велик вожд и учител-той е нашият любимец и бащица.Вечна славана великата партия -ГЕРБ-стожерът на икономическиятпросперитет и благоденствие на България-бунището на Западна Европа-нашата майка кърмилница-все пак дупетата са хубаво нещо.....!!!!
21
27
 
11
 
! Отговори
Ужас преди 13 години
Преди година, когато гласувах за герб, си мислех, че по-зле от БСП и ДПС на власт не може. Ама сега мисля, че може! Не знам колко са крадливи, но сегашните са по-нагли и по-некадърни от предните! Нека всеки, който на следващи избори се замисли дали да гласува за герб, да си спомни как сега *** пребиват с камъни тези, които се опитват да им спрат крадения ток! И как полицията нищо не им прави! И да помислят дали герб, както и бсп и дпс, е работил някога за обикновения гражданин! Срам!
20
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
НА 01.01 2009Г МЕДИЦИНСКИТЕ ОСИГУРОВКИ ОТ 6.60 СЕРГЕЙЧО ГИ ВДИГНА НА 10.80 И ТАКА НАПЪЛНИ БЮДЖЕТА С КОЙТО СЕГА С Е ХВАЛИ ,СЪЩО НА 01012009 ДАНЪЦИТЕ БЯХА УВЕЛИЧЕНИ С 20 %,ПАК ТОГАВА СКОЧИХА НОТАРИАЛНИТЕ ТАКСИ ,АДМИНИСТРАТИВНИТЕ ТАКСИ В ОБЩИНИТЕ ПАК БЛАГОДАРЕНИЕ НА НЕГО И ТОКА БЕШЕ ВДИГНАТ С 10% НА 01072008
19
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
струва ми се си зажаднял за уи!Мога да ти помогна
18
7
 
20
 
! Отговори
SS преди 13 години
Този е много *** , не разбирам как са го приели в МГУ !
17
10
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
само едни дебели решетки липсват пред теб плешиви съсел
16
9
 
4
 
! Отговори
8 преди 13 години
Ся к'ва е технологията.Тия, розовките пи*ираси вкарват вота и бетонират Боко по правилник за 6 месеца.Те - юнаци в очите на червените *** и недомасляци.Боко и гербавите - победители и се къпят в любов народна, консолидирана. Щото и Депесето воглаве със Сополя ще подкрепи СерГея.В това време се приема между другото бюджет 2011. Където са предвидени пари за чиновници, милиционери, но не и за здравеопазване. Но има пари за Белене и разни тръбопроводи. И за писта за Формула 1.
15
10
 
15
 
! Отговори
мммм преди 13 години
Мммм любимеца на днес.бг.Оближете му *** да рахатляса.
14
5
 
20
 
! Отговори
manafa преди 13 години
a az go haresvam naveden da e
13
11
 
31
 
! Отговори
Анонимко преди 13 години
И какво си мисли, че ще направи господин (г-жа де) СерГ*Й Станишева, с този вот на недоверие? Да не би по негово време държавата да беше в по-добро състояние, я се замислете колко неща излезнаха на яве от както бате Бойко е на власт и неговото правителство. Вижте на какво напреднало ниво е борбата с корупцията, строежа на магистралите напреднаха значително, вдигнаха рпенсийте, дори и мин. работна заплата и т.н. А какво беше състоянието по времето на г-жа СерГ*Й-кова ? - ограбване и ограбване! :Л
12
7
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Станишев прогнозираше , че криза няма и няма да има в България. Уви, оказа се лош пророк.
11
6
 
27
 
! Отговори
Калин преди 13 години
сладък, не е сладък!а плешив и мазен!
10
9
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
мамин сладък,разтвори бузки
9
8
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
АБЕ КВИ ИЗБОРИ ,ТА ТИ СИ ЗА ЗАТВОРА