Цецо Шестака лъже!

Р. Петков отрича за унищожени СРС-та от срещата му Галеви
Обновена: 19 ное 2010 14:27 | 19 ное 2010 14:02,
631
Цецо Шестака лъже!
Снимка: БГНЕС

Депутатът от "Коалиция за България" Румен Петков обвини вътрешния министър Цветан Цветанов и шефа на Митниците Ваньо Танов в груба лъжа, която трябвало да получи своя институционален отговор.

Петков категорично отхвърли обвиненията, че срещата му с Братя Галеви е била за разпределянe на територии на наркопазара. Той отхвърли и твърденията на МВР шефа, че данните от СРС-тата от срещата му с дупнишките бизнесмени са били унищожени веднага след нея.

„По мое време в МВР специални разузнавателни средства от какъвто и да било характер не са били унищожавани, без това да е било заявявано по съответния законов ред“, категоричен е Петков.

„Ще се посъветвам в следващите дни с адвокати и ще използвам всяка възможност, за да съдя тези клеветници", добави той.  

Депутатът поиска вътрешният министър да извади заявката за ползването на специални разузнавателни средства, поводът за нея, както и документи за това как са били анализирани и ползвани от съответните служби- заявители данните, получени чрез тези тайни средства.

Бившият вътрешен министър Петков посочи, че в момента се лъже съвсем откровено за работата на МВР от минали периоди. По думите му "Октоподът" витае някъде около „човека с шестте апартамента", известен в полицейските среди като Цецо Шестака.

„Ще се постарая следващата седмица да посъбера малко материали за провеждани нерегламентирани срещи от високопоставени служители на МВР, които по-късно съм освобождавал от работа, с хора от контингента", каза Петков.

Още по темата

Той добави, че срещата му на басейн "Спартак" е била регламентирана. Петков беше категоричен, че по време на нея не са водени разговори за разпределение на територии и за снемане на напрежение.

Веднага след изказването на Румен Петков пред журналистите Волен Сидеров заяви, че ще поиска създаване на временна анкетна комисия, която да разследва връзките на Петков с мафията.

Сидеров добави, че настоява главният прокурор да поиска имунитета му.

„Това, че някой не си е пил хапчетата – аз да си давам имунитета", коментира Петков, но допълни, че няма проблем да се откаже от него.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


631
Още по темата: Цветан Цветанов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
131
1
 
8
 
! Отговори
Дени преди 13 години
"Дянков помага на Ирландия за кризата" - Заглавие в ел.сайт. Притеснихме се за Ирландия ,разклати и ЕС ,но сега сме спокойни щом Дянков ще им помага.
130
2
 
5
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 13 години
Бай Кольо, става дума за България, а не за теб...
129
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
На 17 януари 2007 Гюргево, след края на съвместна пресконференция на българският министър на вътрешните работи Румен Петков и румънския му колега, журналистка от БНР пита българския министър дали ще бъде възстановен на работа отстраненият шеф на Жандармерията Живко Живков, след като прокуратурата не намира материали за извършено от него нарушение.Румен Петков тогава казва, че въпросът ни излага пред румънците. Няколко дни по-късно журналистката получава последно предупреждение за уволнение
128
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Върви го духай:) Цецо и Боко имат нужда от духащиииии:))) И бе това си несъстоятелен интелектуално! Не сваляй нивото на форума:)
127
7
 
9
 
! Отговори
105 преди 13 години
Що Боко Т и Цецо Консултанту не са ли и те продукт на тая същата партия на мафията с името БКП? :)))) Бивши комунисти няма.
126
0
 
2
 
! Отговори
123 преди 13 години
клоунада де лукс!
125
4
 
11
 
! Отговори
БайКолю преди 13 години
СТранджа, че то от дъното, накъде повече да пропадаме, бе човек?! Стабилни сме...на дуното! Просто защото няма на къде повече! Догодина обаче, според новия бюджет малко ще копнем надолу....няма все на едно място да стоим я!!!
124
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Проф. Тодор Балкански, езиковед от БАН, разказва в предаване на програма Хоризонт по БНР за пътен инцидент, случил се на магистрала Тракия на 19 юни 2006. По думите му кола от кортеж с несъобразено висока скорост закача огледалото му на магистралата. Когато проф. Балкански пита близкостоящ екип от КАТ защо не са реагирали на нарушението, отговорът бил, че са били информирани, че това е кортежът на министъра на вътрешните работи. МВР официално отрича тези събития
123
3
 
4
 
! Отговори
2,5 преди 13 години
abe 4erveni bokluzi vse vie ste mi bili naj dobrite,ot tova dobro sme na tova deredze,6te doide i va6ijat krai,no zalkoto e,4e 6te razsipvate,dokato mardate...
122
2
 
4
 
! Отговори
Dan преди 13 години
Не е нужно някой да му го е тръскал, за да знае, че е пикаел във фонтаните на гр.Плевен, и твоето изказване само затвърждава червената ти позиция-обида и до тук, напъна стига до "Боко" и блокаж! Така и не можа да отговориш защо единият е г-н Петков а не е "Пикаещият във фонтани", а другият е "Цецо апартамента", *** то и никой не очакваше де всички знаем, че толко ва си можете!
121
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Пази Боже от пиян комунист, като този от снимката
120
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
А какво продават варненските приятелчета на Премиера от ***. Или може би това не е дрога, а брашно, а ? И откъде идва тази дрога - не е ли от каналите, контролирани точно от този Ваньо Танов. И защо се мълчи за разстрела на Бай Миле и с какво се занимаваше той и кой организира ликвидирането му, а ? Или може би Премиерът ще се разсърди от тАлАвизорО ? Смешни циркаджии и демагози !!!
119
9
 
9
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 13 години
Ей, ербап момче излезе тоя Дянков - цяла Европа се тресе от кризата - дори икономическото чудо Ирландия се разклати, да не говорим за Гърция, Румъния,Португалия, а ние здраво се държим - Дянков президент... - Шадравана - бодигард...
118
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Лидерът на РЗС строи огромен палат в родното си село Малки Цалим, Сандански. По мнение на експерти, архитектурното чудо на Янев ще му струва не по- малко от 2 млн. лева. Като се прибавят разходите за вътрешния дизаин и обзавеждането, сумата още повече набъбва. В началото на 2010, започнали строителните работи. С напредването на градежа, съселяните на Яне Янев останали слисани от мащабите на начинанието. Първоначално мислели, че популярният им съсед ще вдигне скромна къщица. Никой не предполагал
117
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
112Страдаш ли миличък! Боли ли! И по зле ще става! Като отворят пак психодиспансерите ще ви осигурят необходимата ви медицинска помощ и място за пребиваване:)))))))))))))))))))))))))))
116
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Мчи кога са ги закачали бе рангеле?
115
9
 
8
 
! Отговори
kapo преди 13 години
Всички българи сме притеснени за психическото здраве на министър Цветанов.Дано да се оправи и излекува.
114
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Дайте му едно шише да се успокои малко Петкана,че нещо много изнервен изглежда
113
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ти май не разбираш че проблемът е точно в говоренето на недоказани неща и невършенето на нищо, а това което се прави е долнокачествено. Да Румен Петков е не е стока, както не са и Филчев и Алексей Петров и Галеви, но това управление не направи нищо смислено срещу престъпността, само показни акции без резултат. Затова пък във вторият ешелон на ГЕРБ гъмжи от лобисти,мастити бизнесмени(бивши служители на МВР), многократно пребоядисвани мутри и всякаква *** която Боко тиквата нареди на софрата.
112
9
 
11
 
! Отговори
Ето това е Герб преди 13 години
От семейството на убитата ямболска адвокатка Надежда Георгиева бяха категорични, че казаното от вътрешния министър Цветанов е лъжа.В никакъв случай те не застават зад изказванията на вицепремиера, че съществува нова версия за ликвидирането на близката им и то по поръчение на Никола Филчев.Според майката и сестрата, гостували на Нова тв, с твърденията си Цветанов не само, че не помагал за окончателното разрешаване на делото, но и пречел.Nikola Filchev ubiistva1 300x195 Цветан Цветанов пречи на делото за убийството на Надежда Георгиева! Думите им бяха ясни само и само да се разбере, че те никога не са изричали, каквото и да е било на ченгета или на съда, нито пък на разследващите делото, че именно бившият главен прокурор Никола Филчев и Алексей Петров са замесени в убийството на Надежда Георгиева, заяви сестрата на убитата ямболска адвокатка Маргарита Георгиева.Освен това тя допълни разярено, че вътрешният министър Цветан Цветанов говори абсолютно неграмотно и пречи на разследването,