Цецо Шестака лъже!

Р. Петков отрича за унищожени СРС-та от срещата му Галеви
Обновена: 19 ное 2010 14:27 | 19 ное 2010 14:02,
631
Цецо Шестака лъже!
Снимка: БГНЕС

Депутатът от "Коалиция за България" Румен Петков обвини вътрешния министър Цветан Цветанов и шефа на Митниците Ваньо Танов в груба лъжа, която трябвало да получи своя институционален отговор.

Петков категорично отхвърли обвиненията, че срещата му с Братя Галеви е била за разпределянe на територии на наркопазара. Той отхвърли и твърденията на МВР шефа, че данните от СРС-тата от срещата му с дупнишките бизнесмени са били унищожени веднага след нея.

„По мое време в МВР специални разузнавателни средства от какъвто и да било характер не са били унищожавани, без това да е било заявявано по съответния законов ред“, категоричен е Петков.

„Ще се посъветвам в следващите дни с адвокати и ще използвам всяка възможност, за да съдя тези клеветници", добави той.  

Депутатът поиска вътрешният министър да извади заявката за ползването на специални разузнавателни средства, поводът за нея, както и документи за това как са били анализирани и ползвани от съответните служби- заявители данните, получени чрез тези тайни средства.

Бившият вътрешен министър Петков посочи, че в момента се лъже съвсем откровено за работата на МВР от минали периоди. По думите му "Октоподът" витае някъде около „човека с шестте апартамента", известен в полицейските среди като Цецо Шестака.

„Ще се постарая следващата седмица да посъбера малко материали за провеждани нерегламентирани срещи от високопоставени служители на МВР, които по-късно съм освобождавал от работа, с хора от контингента", каза Петков.

Още по темата

Той добави, че срещата му на басейн "Спартак" е била регламентирана. Петков беше категоричен, че по време на нея не са водени разговори за разпределение на територии и за снемане на напрежение.

Веднага след изказването на Румен Петков пред журналистите Волен Сидеров заяви, че ще поиска създаване на временна анкетна комисия, която да разследва връзките на Петков с мафията.

Сидеров добави, че настоява главният прокурор да поиска имунитета му.

„Това, че някой не си е пил хапчетата – аз да си давам имунитета", коментира Петков, но допълни, че няма проблем да се откаже от него.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


631
Още по темата: Цветан Цветанов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
91
4
 
1
 
! Отговори
Emigrant преди 13 години
Kum 14:Ne znam otkade ti idvat tezi misli, no izkluchitelno dobre predstavena teza - podkrepiam ia s dve race i se nadiavam da zapochnat da te publikuvat niakade... derzai v sashtia duh :)
90
3
 
3
 
! Отговори
до 83 преди 13 години
божей ама ти си млад и много глупав , клат дост изборите ша разбереш
89
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Забравил си 2-та млрд на Боко и 1,5 млрд на Цвъцко:)))))) Имотите в Дубай,у Швейцария:)) Недай да скромничиш де:)))
88
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
За разлика от аратаментите на Цветанов, които са ФАКТ - всички го видяха, мезонета на Гоце е мит, разпространяван упорито от ГЕРБолайнометите, на които им плащат за това. А тези пари можеха да отиват за Образование или Здравеопазване. Ама къде сте видял милиционер и образования. Ами той Главната Мутра нали е прочел само една книжка, при това ВИНЕТУ, и при това на 49-годишна възраст.
87
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Две ченгета се скарали пред поповата врата
86
7
 
5
 
! Отговори
Мранджата преди 13 години
Ти не просто си слаб по математика,а имаш пилешки мозък,което е типично за вас гробавите слабоумници.Аре чиба от тука папур.
85
5
 
9
 
! Отговори
коол преди 13 години
Гузен Петров все повече и повече затъва
84
10
 
11
 
! Отговори
Оня с коня преди 13 години
На всички ни е ясно,че всяка дума изляла от устата на Румен Петков е лъжа... не знам кой му се връзва все още освен голяма част от пенсионерите
83
14
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Хахаха кефите ме как се пените от безсилие. Следващите избори пак ще спечелят ГЕРБ колкото и да ревете. Ако щете на челна стойка стойте. Ама тоя път и президент и кметове ще са от герб. А вие загивате. И никой няма да ви вземе в политиката отново. Нито Костов нито Бойко нито Волен. Бъдещи политически трупове сте . Отивате в АБВГъза с 4-5 % подкрепа.
82
3
 
2
 
! Отговори
чудесата стават преди 13 години
да , така е, как този човек от който ми се, повдигаше, сега даже аха да ми стане полусимпатичен, алооууу ония дето останалите сред които съм и аз които били с голи ***, що прайте така да изглеждате най големите болшевики/с извинение към пафката корчагин и сволачта каоято не знае за какво става въпрос/какъв е тоя келяв матрял дет изгони комунистите да сложи синовете им?айда уррррр овцеееееееееееееееее
81
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Бре герберите малко се образовали:) Досега бяха на нечленоразделна реч, но вече проговорили и прописали:) Първите думички били - "червена ***". Дерзайте момчета и момичета:) Може и да се образовате някога:) Засега колкото знаят ББ и ЦЦ, толкова и вие:))))))))
80
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Мисля, че всеки средностатистически и средно образован човек може да отговор на поставения от Вас въпрос. За Вас не съм много сигурен - извинете ме. Щото ей сега ще излезе Запалката и ще каже, че Танов е организирал увеличената контрабанда на цигари тази година, но "съществуващите документи вече са унищожени и нищо не може да се разследва". И шараните кълват ли, кълват ли и набиват плувките. Следващата серия от сапунката "Цветанов разкрива престъпления и веднага осъжда" е изтъпанчването на Галеви и Баретата по телевизията и потвърждаването на голямата конспирация.
79
9
 
12
 
! Отговори
ухахаха преди 13 години
По думите му "Октоподът" витае някъде около човека с шестте апартамента", известен в полицейските среди като Цецо Шестака.Ми вилата в с. Шума - ми тя кат прогимназия с таз ограда , с тоз ремонт - а бе луксозна работа. Шумкарин да си на днешно време , ой Цецо , Цецо , Цецо -милионерче...
78
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
To и за 2-та мезонета на президент на ръбъ ,СЕ ГОВОРИ,ЧЕ СА НЕГОВИ,НО ЛМЕТО НА ПОСТАВЕНО ЛИЦЕ НЕГОВ ПРИЯТЕЛ,ЧЕ Е КУПИЛ АПАРТАМЕНТ В ЦЕНТЪРА НА ПАРИЖ на сина си.А за офисите на синовете му и апартамента на сина му ,за охолния живот на децата му и т.н.Янето нещо да е казал?
77
8
 
10
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 13 години
Много съм слаб по математика - може ли някой да ми каже колко апартамента са 11-те милиона на Масларката, а 200-те милиона от камъка набай Цанко... - че дори и един заем не са изтеглили наглеците им ниедни...
76
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
А кой ще разследва ГЕРБ за лобисткия закон, стимулиращ КОНТРАБАНДАТА С ЦИГАРИ и същия този Ваньо Танев, бившия комунист, който е главното действащо лице в тази контрабанда. И връзката му с бащата на Цветелина Бориславова. Май доста неудобни въпросчета, герберчета ???
75
4
 
6
 
! Отговори
Бай преди 13 години
62добавен от: АнонименМного ясно даже пълно мнозинство - еднопартиийна система, най-доброто батка, кво ти пука за шайка червени, най-добре да се върнат и концетрационните лагери, и да ни сложат данък въздух тоя път обаче... и телевизорите да станат задължителни-вградени направа в мозъка, който го има де... апък мозъка да стане престъпление.... най-доброто за което можеш да се сетиш нали!!!
74
5
 
12
 
! Отговори
до 62 преди 13 години
Тая анкета си я заври у г.за.Ти пък върви сред хората марсианецо да видиш колко са бедни,гладни и обезсърчени и как псуват гурото ви Бибитко.
73
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
62Аз ще ти препоръчам да излезеш на улицата и то особенно в малките населени места и ще видиш народа за кого е:)))))) Светът не е само виртуален:) Има и реално измерение:))) И то е извън нета:)) *** отде да знаеш:)
72
6
 
19
 
! Отговори
Дени преди 13 години
Защо ли си мисля ,че всички тези циркове ,на които ни подлагат ежедневно са плод на заблуда и отвличане на внимание от истинските проблеми на тази държава .Криза , безработица и хаос в държавата като цяло. Всеки ден протести ,а тези хубосници не спират с компроматите си и пълнят медиите с техните си проблеми . На всички им е ясно ,че политиката е *** дума ,но освен политика и политици в тази държава живеят хора ,които ги носят на гърба си .То не бяха акции ,то не бяха хеликоптери и ...нищо.