Цецо Шестака лъже!

Р. Петков отрича за унищожени СРС-та от срещата му Галеви
Обновена: 19 ное 2010 14:27 | 19 ное 2010 14:02,
631
Цецо Шестака лъже!
Снимка: БГНЕС

Депутатът от "Коалиция за България" Румен Петков обвини вътрешния министър Цветан Цветанов и шефа на Митниците Ваньо Танов в груба лъжа, която трябвало да получи своя институционален отговор.

Петков категорично отхвърли обвиненията, че срещата му с Братя Галеви е била за разпределянe на територии на наркопазара. Той отхвърли и твърденията на МВР шефа, че данните от СРС-тата от срещата му с дупнишките бизнесмени са били унищожени веднага след нея.

„По мое време в МВР специални разузнавателни средства от какъвто и да било характер не са били унищожавани, без това да е било заявявано по съответния законов ред“, категоричен е Петков.

„Ще се посъветвам в следващите дни с адвокати и ще използвам всяка възможност, за да съдя тези клеветници", добави той.  

Депутатът поиска вътрешният министър да извади заявката за ползването на специални разузнавателни средства, поводът за нея, както и документи за това как са били анализирани и ползвани от съответните служби- заявители данните, получени чрез тези тайни средства.

Бившият вътрешен министър Петков посочи, че в момента се лъже съвсем откровено за работата на МВР от минали периоди. По думите му "Октоподът" витае някъде около „човека с шестте апартамента", известен в полицейските среди като Цецо Шестака.

„Ще се постарая следващата седмица да посъбера малко материали за провеждани нерегламентирани срещи от високопоставени служители на МВР, които по-късно съм освобождавал от работа, с хора от контингента", каза Петков.

Още по темата

Той добави, че срещата му на басейн "Спартак" е била регламентирана. Петков беше категоричен, че по време на нея не са водени разговори за разпределение на територии и за снемане на напрежение.

Веднага след изказването на Румен Петков пред журналистите Волен Сидеров заяви, че ще поиска създаване на временна анкетна комисия, която да разследва връзките на Петков с мафията.

Сидеров добави, че настоява главният прокурор да поиска имунитета му.

„Това, че някой не си е пил хапчетата – аз да си давам имунитета", коментира Петков, но допълни, че няма проблем да се откаже от него.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


631
Още по темата: Цветан Цветанов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
71
8
 
8
 
! Отговори
до 62 преди 13 години
Недей им разваля пропагандата бе бате. Те са толкова напудрени пуяци че дори истината да е пред очите им няма да я видят. Реват си за подаянията от висшите партийни функционери на БСП. Сега умирайки от глад стенат от безсилие и пропагандират БСП щото това е единствения им шанс за оцеляване. Те не са като нормалните хора а са с две леви ръце дълбоко завряни под таралежа. Ако не крадат ще умрат от глад.
70
11
 
11
 
! Отговори
do 52 преди 13 години
Никой не ви вярва вече червена *** края ви скоро ще дойде!!!
69
8
 
17
 
! Отговори
БайКолю преди 13 години
Ами за никокого е! Едва 30% заблудени гербери има, пък най много са хората, които въобще не подкрепят никого, защото са осъзнали, че дали герб или бсп или дпс или друг, разлика няма!
68
7
 
10
 
! Отговори
Румен Петков преди 13 години
Аз отивам да пикам в шадравана пък!
67
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Явно Цвъ Цвъ усети какви големи л**на натвори когато обвини без доказателства Филчев, сега започва масиран прикриващ "огън" от всички медии по всичко което мърда,само и само да се спре разрастването на скандала. Нелепите изказвания, прибързаните акции и обвинения , показните арести в последната година са само в интерес на престъпниците и никакви медийни бомби не могат да скрият този факт.
66
15
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Цецко милият се чуди как да насочи ударите встрани:)))) Душичка:)) Ка да оправдае апартаментите:)) Физкулт,ура,ура,ура!
65
5
 
7
 
! Отговори
........ преди 13 години
Напоследък се появи едно неписано правило. За някой важен човек започне ли да се говори, няма спиране. Вадят се компромати, плетат си интриги, лансират се слухове. Някои от тях косвено се потвърждават, други също така индиректно се отричат в публичното пространство от самите жертви на одумвания.Цветан Цветанов в последно време присъства еднакво често в новините както с поредицата блестящо именувани и не толкова блестящо завършващи акции против ширещата се престъпност, така и с разкритията за неговите имоти, превишаващи финансовите му възможности. В основата на пикантните и агресивни слухове във връзка с това стои не друг, а познатото ни лице Яне Янев.l 151372 Цецо Цветанов с МОЛ в София?Макар в защита на имиджа на вътрешния министър да се възправи самият той, премиерът и може би самата истина, Яне не спря дотук. Палатите се забравиха и огънят се подсили с нова сила. Последното откритие на РЗС лидера направо изумява. Дали с възможността да е истина, или с дързостта нещо подобно да се представи за такова, е трудно да се прецени. Но от вестник Папарак са категорични, че Янев е гарантирал достоверността на твърдението си. А то е, че Цветанов имал дял от голям и известен столичен мол. Естествено вицепремиерът участвал в съсобственост и то чрез подставено лице. Засега твърдението се основава на разкази на свидетели, на от средите на РЗС упорито настояват, че сред едрите столични предприемачи, пряко свързани със собствениците на крупния градеж, е публична тайна споменатата информация.
64
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Добре , че и в Монако не пика у фонтаните. Само еди парички/барабар с Гагауза/. държавни пари де-нашите демек.
63
13
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Нелепите "бомбастични" обвинения на ГЕРБ продължават, а простия *** народ вярва.
62
13
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
*** на началната страница и виж подкрепата на народа за кого е :) Това, че една шайка червени неграмотници ще драскате глупости тук не значи нищо. Нито аз, нито семейството ми гласувахме за ГЕРБ на изборите, но на следващите твърдо ще го направим. Ако има предсрочни - още по добре, ще има мнозинство тогава, защото парцали като Яне няма да влязат :)
61
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Що за държава е това, настоящият вътрешен министър да съобщава, че бившия вътрешен министър участва в главния канал за разпространение на дрога заедно с углавни престъпници, наскоро оневинени от съда и ни обяснява как не можело да бъде съден, защото той бил предвидливо унищожил СРС-тата...!? Сигурно аз не съм в ред още да се учудвам на такива неща...
60
6
 
18
 
! Отговори
! преди 13 години
Факт, по времето на Петков никой не закачаше бандитите, защо ли?
59
11
 
9
 
! Отговори
спокойно преди 13 години
Не точно тая ваша гербаджийска пасмина визирим.
58
8
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
*** се чудят в кой шадраван да се изпикаят сега, и кой таралеж да смачкат с голите си дупета. ХАХАХА. Супер са смешни сврени в ъгъла и драпащи пак за кокала и за кражбите.
57
11
 
18
 
! Отговори
до 49 преди 13 години
Не мене пък ме удивява тази безпомощност на Цветан-шесте апартамента,както и глупавата му наглост да плюе по хората без да има грам доказателства.Накрая ще продава апартаментите да плаща разноски по съдебни дела.
56
4
 
4
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 13 години
Би ли разяснил, че не ни е ясно!... - може би си имал предвид БСП?...
55
1
 
10
 
! Отговори
извънземен Робинзон преди 13 години
Благодаря ти господи, че катастрофирах в тая държава! Тук климата (политическият е кято у нас - пълно е с викащи и хапещи се, под агитката на останалите. От време на време, някой излайва по-високо (като този на снимката), следва затишие и нови ревове. Този свят е така интересен, че няма да се върна на Андромеда, ко ще с ченгел да ме дърпат! Само не разбирам, за какво се карат, но и това ще разбера?
54
5
 
3
 
! Отговори
Emigrant преди 13 години
Na kriva raketa kosmosa i prechi. Cvetanov ne moje da si opravi sobstvenia dvor gleda v tozi na tezi predi nego. Nikoi profesionalist dosega ne e pakal kato devica che niiakoi ot predishnite neshto mu prechel da si varshi rabotata! Segashnite samo se oplakvat i nishto svestno ne praviat - palni amatiori. Na cecko ushavia sada i prokuraturata mu vinovni che ne si e svarshil rabotata po sabirane na dokazatelstvata... a zashto li ne go razsledvat za iznasiane na sledstvena taina pred mediite...
53
3
 
11
 
! Отговори
maiorski преди 13 години
Бегай да пишкаш в шадравана ....
52
10
 
26
 
! Отговори
Ето това е Герб преди 13 години
Цветан Цветанов и шефът на Столичния общински съвет ( СОС) Андрей Иванов са близки приятели повече от 20 години. Двамата работят по едно и също време в Управление Информационни технологии . По това време, Цветанов е редови служите , а Андрей Иванов негов началник.Как младият Цветан Цветанов, успява да се внедри в системата на МВР в края на 80- те , само с основно образование? Разбира се, с връзки. Бащата на бъдещия министър, Генчо, след промените, е прехвърлен към Вътрешното ведомство като служебен шофьор. Възрастният Цветанов често вози СлавиВладов, шеф на Информационни технологии през 1987. Шофьорът успява да измоли назначение за сина си Цветан, който тъкмо е отбил военна служба. Цветан Цветанов постъпва на работа и успоредно с това записва висше във ВАЗ като учител по физическо.След като сменя МВР с НАП, от 2000 г. Андрей Иванов започва да се занимава със собствен бизнес. След няколко години, бившият му служител Цветан Цветанов го дръпва към многообещаващият проект на друг свой авер Бойко Борисов. През adriv2007, Андрей Иванов е избран за председател на столичния общински парламент. По време на мандата му като шеф на СОС обаче, постоянно се появяват информации за нередности около работата му. Андрей Иванов е обвиняван, че фирми, свързани с него, получават обществени поръчки за милиони. Така че разкритията на Яне Янев са просто припомняне.