Тестът за Цветанов е Шенген

Командира: Цветанов отчаян, засилва полицейския натиск!
Обновена: 22 ное 2010 14:25 | 22 ное 2010 13:15,
234
Тестът за Цветанов е Шенген
Снимка: БГНЕС

Лидерът на ДСБ Иван Костов определи като "отчаян полицейски натиск" публичните изяви на вътрешния министър Цветан Цветанов относно Филчевгейт, Румен Петков и Братя Галеви.

Командира посочи, че все повече се наблюдават "непрекъснати катастрофи на обвиненията, на дознанието".

"Съдът пуска, оправдава обвиняеми. В опита си Цветан Цветанов да покаже, че не е загубил своята енергия срещу престъпността, засилва полицейския натиск. Но това е отчаян опит, че в България се прави нещо срещу организираната престъпност", категоричен е Костов.

По думите му ще разберем дали вътрешният министър е успял в усилията си да се пребори с корупцията и организираната престъпност, ако получим покана за Шенген и влезем в това европейско пространство.

"Имаме сериозни опасения, че България ще загуби шансовете си за влизане в шенгенското пространство заради несправяне с престъпността", предупреди обаче Костов, като добави, че отговорността ще е на правителството заради нереформирането на съдебната система.

Той посочи, че се вадят стари скандали, стари лица, акциите се затрупват една с друга и вече никой не питал за главата на „Октопода“.

Относно скандала между Румен Петков и шефа на „Митниците“ Ваньо Танов, които взаимно се обвиниха в покровителстване на Братя Галеви, Костов заяви, че би подкрепил снемане на имунитета на червения депутат, ако той бъде поискан от главния прокурор.

Още по темата
19 ное 2010 14:02
631

Сините вече били изпратили писмо до ЕНП с искане да се разграничат от опитите на Бойко Борисов да реабилитира режима на Тодор Живков. Думите на премиера били "отприщили вълнà от желаещи да бъдат реабилитирани".

"Създава се опит проблемите да се решават не чрез закона, а чрез общественото мнение, а то не е арбитър, арбитър е съдът", отсече Костов.

Командира даде шанс и на финансовия министър Симеон Дянков като на въпрос дали би поискал неговата оставка заради бюджета, Костов отговори:

„Ела, зло, че без тебе по-зло“!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


234
Още по темата: Цветан Цветанов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
142
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
***!
141
16
 
6
 
! Отговори
Нане Шопски преди 13 години
Местото на Костов е в затвора както и на много други наши бивши и настоящи управници . За съжаление все още има хора вярващи сляпо на тоя или оня от преходът . За голямо съжаление и на последните избори се оказа че хората гласуваха за поредната ниандерталска партия . Народът трябва да престане да избира камикадзета за управници . На Боко като много му аресва америка да хваща пътя работа у нас няма . ТРЯБВАТ НИ НАЦИОНАЛНО ОТГОВОРНИ УПРАВЛЯВАЩИ
140
2
 
4
 
! Отговори
О'кака Чука преди 13 години
А теб Радославов,ще попитам....А твоите родители,твоите приятели,които живеят в шизоидната страна.....и те ли са шизофреници...И само ти си надмогнал болеста и си избягал....Аферим
139
3
 
7
 
! Отговори
за Шопа преди 13 години
брей, че умни са тези шопи! повече такива ни трябват! умно та дрънка!...дрънка като празна воденица! ако не беше Костов умнико щеше да си ядеш вчерашната закуска! топла, топла!
138
1
 
4
 
! Отговори
до 121 преди 13 години
Ако искаш гласувай.Никой не задължава никого да прави нещо,ако не иска.Не си мисли,че с негласуването си ще накривиш шапката на Костов-единствено твоята ще накривиш и то страшно много!Доган пак ще организира ексурзии и др техники,които ще го поставят отново на власт.Тоест,ти гласуваш.Гласуваш за Доган.P.S.Аз не мога да разбера наистина тези,които не гласуват-ясно ми е,че са изключително *** и ограничени и че сами си слагат примката около врата,ама.....
137
0
 
2
 
! Отговори
Дени преди 13 години
Разбира се . И аз ...
136
3
 
4
 
! Отговори
гица преди 13 години
Ванка, не се прави на червен повече отколкото ти отива.Ако някога ти простя за Неделчо Беронов може пак да гласувам за теб.
135
2
 
1
 
! Отговори
aman ot ciganii преди 13 години
Ne taka be:Тестът за Цветанов е ШенгенA taka: ТестECът Hа Цветанов е ШAPенda se nameri drugia tashak!
134
0
 
3
 
! Отговори
О'кака Чука преди 13 години
Но проблема Дени....аз ще съм там,когато дойде времето....но не заради постове и келепири,а защото искам тук да има гражданско общество,а не вождове и индианци
133
8
 
3
 
! Отговори
Нане Шопски до96 преди 13 години
До 96 анонимник Аман от дървени философи . Костов бе на власт защото Сорос и другите маимуни направиха изкуствената инфлация . Идеята бе да свалят Жан Виденов от власт за да може да изпълнят пъкления си план .Единственият дръзнал да не се съобразява с големите и да не изпълнява плановете бе Жан . Костов върна страната в блатото на минус първия етаж а тези след него я държат на дъното без шанс да изплива и смучат с ухота кръвта на народа . Жан е единственият дръзнал да плаща дълг по онова време
132
0
 
7
 
! Отговори
О'кака Чука преди 13 години
Именно....аз лично съм свидетел,как един кмет няколко мандата подред е избиран не поради кадърност,а с кебапчета и бири....Та питам,не трябва ли да чистим кочинката си оттам,като премахнем тази порочна практика с купуването на гласове....И до ден днешен се питам,какво щеше да случи,ако Доган не се беше напил и не беше заснет как изрича онези думи.....
131
0
 
5
 
! Отговори
Дени преди 13 години
Извинявай ,че пропуснах да отговоря на коментара ти. Абсолютно си прав/а за всичко . Мисля ,че ни стиска да излезем и доколкото виждам това време наближава. А що се отнася до супермена ,това е най-голямата грешка на прехода . Важното е ,че ще караме по магистрали ,а иначе дупки ще има.
130
6
 
8
 
! Отговори
Чадо мое преди 13 години
Костов, чадо мое! Много си грешен!!!
129
0
 
7
 
! Отговори
Веселин Радославов Д преди 13 години
Доган никога не си е тръгвал от властта.Докара го БКП,която от двадесет години не е преставала да управлява.А и освен това,от 15 години живея в ЕВРОПА и някак си мнението ми ,каквото и да е то ,е на базата на ОБЕКТИВИЗЪМ,а не на червено-синя шизоидна среда.Така че Вам се пада "честта" да си водите,развеждате,глезите,маструбирате и каквото там си искате л'бимия ви Доган.Ваше отроче си е.
128
0
 
4
 
! Отговори
Елена преди 13 години
Много пъти е говорено по въпроса- те са гласопродаватели, затова и не се пипат, неуки са и се манипулират лесно, хитри са и знаят как да оцеляват; те са единни- гледах ги много години на пл. Македония- хамали- като някой от тях пререди друг за клиент и ще се изпотрепят, ама ако някой чужд- българин да речем, скочи срещу тях, веднага се съюзяват и се втурват срещу него, не се интересуват за какво става въпрос, просто стават като едно- нещо, което при българите липсва.
127
0
 
3
 
! Отговори
Дени преди 13 години
Абсолютно си прав. Докато има партии и назначенията стават по партийна линия ще бъде така. Лошото е ,че с новия изборен закон нищо няма да се промени .Лобистите ще влизат в Парламента ,а ние ще спорим тук .А относно КОГО -Винаги е имало и ще има достойни хора ,които могат да обединят нацията ,стига задкулистните играчи да ги няма. Разбираш какво имам предвид.
126
7
 
4
 
! Отговори
Zyprexa преди 13 години
Този черен, алчен и проклет комунист защо е още на свобода?За престъпленията, които е извършил, върши и в момента, и най-вероятно ще върши, един разстрел е малко!
125
4
 
10
 
! Отговори
norm преди 13 години
"непрекъснати катастрофи на обвиненията, на дознанието",казва Костов.Това си е направо самопризнание,точно прокурорското обвинение не е на висота.А прокуратурата в сегашния и вид е наследство от ерата на Филчев,човекът,който ни бе насаден на поста главен прокурор точно от надяващия да сме забравили с времето командир.
124
2
 
4
 
! Отговори
Елена преди 13 години
Истинската оценка за работа на правителството ще я даде народа, а не е високопоставените служители на Великите сили, слънце! С какво се надиша нещо? Наплискай се със студена вода- ще улекне!
123
0
 
3
 
! Отговори
О'кака Чука преди 13 години
По този повод имам питане....Има ли някой мнение,поради каква причина *** гета,дислоцирани обикновенно централно,без да имат каквито и било документи за земя,неплащи сметки ЗА ТОК,ВОДА и т.н....Никой не прави акция 'Ром с кола' ...например..Там е дислоцирана и хероин-дистрибуцията,мръсотията е въпиюща,данък е *** дума......обаче никой не ги бута....че на всичко отгоре си имат Хелзински комитет,дето им защива правата.....