2011-а ще е по-добра за икономиката, обеща Дянков

България се нареждала сред държавите със стабилна финансова политика
Обновена: 25 ное 2010 22:35 | 25 ное 2010 22:35,
150
2011-а ще е по-добра за икономиката, обеща Дянков
Снимка: БГНЕС

2011 година ще бъде по-добра за икономиката. Това каза тази вечер в Стара Загора вицепремиерът и министър на финансите Симеон Дянков.

Финансовият министър подчерта, че България от най-рисковите страни в Европейския съюз преди 18 месеца, сега се нарежда сред държавите със стабилна финансова политика.

Той допълни, че страната ни от 1 януари ще е с най-ниските данъци в Европа и прогнозата му е, че до края на мандата на това правителство те ще бъдат по-ниски.

Симеон Дянков подчерта, че тази година износът е бил повече от вноса и това определя и икономическия растеж на страната през 2011 година, който ще се носи от недотам развити до момента сектори.

Министър на финансите Симеон Дянков бе на работно посещение в Стара Загора, където се срещна с представители на местния бизнес в хотел "Мериан Палас" в града.

На срещата присъстваха областният управител Йордан Николов, кметът на Стара Загора Светлин Танчев и народни представители от областта.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


150
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Стабилна финансова политика - (определение според бълг. правителства) политика според която държавата се стреми да изцеди отвсякъде от където може пари с чисто бюрократични мерки (данъци, акцизи и т.н.) без да направи практически нищо за подобряване на възможностите на хората да работят, да преприемат нещо и да създават БВП. (Бел.а. - тази дефиниция не е обявена от официалните власти, тя е изведена от техните практически действия)
39
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
НЕ КОМУНИСИТЕ ПРОДАДОХА ИКОНОМИКАТА, А Т.Н ДЕМОКРАТИ ЗА КОИТО ВИКАХМЕ ВСИЧКИ Я ПОДАРИХА НА СВОИ ХОРА. ПОСЛЕ ДОЙДЕ ОНЗИ КРАДЕЦ ОТ МАДРИД И ПОЧНАХА ДРУГИТЕ ИЗМАМИ. ПОСЛЕ серГЕЙ и турско-царската *** РАЗБИ ДЪРЖВАТА. СЕГА СЕ РАДВАМЕ НА ПОРЕДНИТЕ *** В ЛИЦЕТО НА ГЕРБ И ФАШИСТА. И НА СИБАНКЯ СЕ РАДВАМЕ И НА ТОТАЛНО ДОЕНЕ НА НАРОДА СЕ РАДВАМЕ.НУЖНА Е НОВА ПОЛИТИЧЕСКА СИСТЕМА.НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ ХАН АСПАРУХ. ПОТЪРСЕТЕ В ГУГЪЛ !
38
5
 
10
 
! Отговори
Икономис преди 13 години
Да бе! Тати ще ми купи колело ... ама друг път. "По-добра за икономиката" - Ха-Ха-Ха. Каква икономика. Комунистите приватизираха предприятията, половината продадоха за скрап, другата половина им продадоха машините. Мутрите довършиха останалото. Каква икономика. Нима произвеждаме нещо по голямо от кибртит, клечки за зъби или габърчета? Цялата т.нар. икономика се състои от мутренски хотели за изпиране на пари от рекет и наркотици, изсечени от ДПС гори и общ. поръчки 2 в 1 - 2 вземаш, 1 открадваш.
37
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
чакам с нетърпение следващите избори за да си поправя грешката
36
3
 
8
 
! Отговори
хахахах преди 13 години
Той допълни, че страната ни от 1 януари ще е с най-ниските данъци в Европа !!!С оглед на факта че сме най-зле в Европа е напълно нормално данъците да са нискиА да се хвалиш с такова нещо е все едно да кажеш:Днес ядохМога да чета ............Тои милия косата неможе да си оправи , финансите тръгналмарш при свинята майка в Тексас ***
35
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Прав си до болка
34
3
 
7
 
! Отговори
ttt преди 13 години
toq chovek izobshto vqrvali si kvo govori
33
6
 
15
 
! Отговори
Ванката преди 13 години
Време е вече и ГЕРБ да си иде ! Надявам се мирно и в срок, че ако се стигне до безредици комплексираната ни пияна и нервна полиция ще ни изтреби като мишки. Никой от политиката в БГ не струва. Всичките са едни и същи маймуни. Незнам нататък как ще се избират правителства. Ще гласуват само подкупени *** и гнусни кюрди.
32
16
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Дянков, целокупния български народ е с теб, партия ГЕРБ е най-успешната партия от 20г. насам!
31
3
 
15
 
! Отговори
Варналията преди 13 години
Первезник...страната ни била с най-ниски данъци...Да,на теория е така...защото сме с НАЙ-НИСКАТА заплата 125евро от всички членки на ЕС.Обаче като съпоставиш заплата-данъци,излиза,че не са никак малко и ниски и първите три ненужни данъка са ПЪЛНОТОАВТОКАСКО,ГРАЖДАНСКА ОТГОВОРНОСТ И ВИНЕТКАТА за пътищата които не са тип магистрали.ТЕЗИ ТРИ ТЕЖКИ ДАНЪКА САМО В БЪЛГАРИЯ ГИ ИМА...Вервай те ми!!!
30
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Партия ГЕРБ (ГРОБ) да се прибира в гроба и повече да не излиза от там!
29
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Да такава ще е след като падне ГЕРБ от властта!!!
28
2
 
17
 
! Отговори
еееееееее преди 13 години
каква ще е 2011 хич не ме интересува....джобовете така ни отънях,че вече няма на къде.....
27
2
 
11
 
! Отговори
Форум преди 13 години
НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ СПРАВЕДЛИВОСТРАЗУМНИЯ ИЗБОР НА БЪЛГАРИНА
26
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
na tazi snimka prili4a kato nqkoi izpadnal germanec!
25
4
 
13
 
! Отговори
Гражданин за EРБ преди 13 години
"2011-а ще е по-добра за икономиката, обеща Дянков"Не, не съм съгласен - ПО-ДОБРЕ ОТ ТОВА В МОМЕНТА, НЕМОЖЕ......ИЛИ ПОНЕ УПРАВЛЯВАЩИТЕ НИ *** ОТ ГЕРБ НЕМОГАТ...
24
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
искам Фидосова на задна умирамммм
23
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ ХАН АСПАРУХ.Нека народа вземе нещата в свои ръце
22
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
За мен За мен каква ще е Дянков кажи бе мишок
21
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
А, бе еШперите, нали бюджет 2010 щеше да се гласува отново до края на годината? Какво стана :)