2011-а ще е по-добра за икономиката, обеща Дянков

България се нареждала сред държавите със стабилна финансова политика
Обновена: 25 ное 2010 22:35 | 25 ное 2010 22:35,
150
2011-а ще е по-добра за икономиката, обеща Дянков
Снимка: БГНЕС

2011 година ще бъде по-добра за икономиката. Това каза тази вечер в Стара Загора вицепремиерът и министър на финансите Симеон Дянков.

Финансовият министър подчерта, че България от най-рисковите страни в Европейския съюз преди 18 месеца, сега се нарежда сред държавите със стабилна финансова политика.

Той допълни, че страната ни от 1 януари ще е с най-ниските данъци в Европа и прогнозата му е, че до края на мандата на това правителство те ще бъдат по-ниски.

Симеон Дянков подчерта, че тази година износът е бил повече от вноса и това определя и икономическия растеж на страната през 2011 година, който ще се носи от недотам развити до момента сектори.

Министър на финансите Симеон Дянков бе на работно посещение в Стара Загора, където се срещна с представители на местния бизнес в хотел "Мериан Палас" в града.

На срещата присъстваха областният управител Йордан Николов, кметът на Стара Загора Светлин Танчев и народни представители от областта.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


150
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
2
 
15
 
! Отговори
защо не са ползвали преди 13 години
Защо родителите на Дянков не са ползвали контрацептиви?
19
5
 
18
 
! Отговори
гнус ме е преди 13 години
Този ме е гнус да го коментирам!
18
7
 
1
 
! Отговори
щерю преди 13 години
абе номера е да гепиш некви пари и да ги завъртиш по някакъв начин. Аз преди години на 2 пъти успях и то доста успешно, ама сега съм доста зле, надявам се следващото ми начинание да успее!
17
10
 
4
 
! Отговори
Studio X преди 13 години
Много АНОНИМНИ мозъци с по една гънка,тука,като блистерче аспирин.Радвайте се на живота защото е кратък.
16
6
 
14
 
! Отговори
% преди 13 години
Фашизоидно червено ***,марш при ***...........
15
5
 
14
 
! Отговори
ГЕЙБ преди 13 години
Пълен ДРОБ - ГРОБ (ГЕРБ)
14
4
 
15
 
! Отговори
Измамен избирател преди 13 години
Aх кога ще дойдат нови избори да ти върна жеста, гдето аз гласувах за вас а накрая си загубих работата. Толкова много обещавахте и аз простия се подведох,на Царя на лъжите не се подведох ама на вашите как можах,как..!!!
13
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Мони, хайде бягай да си играйкаш в Америка на прогнози. От 13 месеца повтаряш като папагал, че излизаме от кризата и всичко се подобрява. Ами той Лещански познава повече от теб бе Мончо. Откъде те довлякоха един господ знае, обаче си супер аматьорче.
12
4
 
9
 
! Отговори
Браво Дянков преди 13 години
Истински екшън се разигра днес в цялата страна при откриването на магазините на немската верига Лидл", а възрастна жена дори е пострадала в блъсканицата пред новия хипермаркет в Сливен. Веригата стъпи на българския пазар с едновременно откриване на 14 мегамагазина в цялата страна, като 4 от тях са в столицата.С крясъци, викове, скубане на коси и хапливи забележки премина нахлуването в почти всичките нови обекти, съобщи БГНЕС. Възрастни дами крещяха от притисканите в тях колички, докато по-млади господа им обясняваха, че мястото не е подходящо за пенсионери. Трети се оплакваха, че закъснявали за работа и трябвало да влизат с предимство.В София кметът Йорданка Фандъкова поиска засилено полицейско присъствие и пред 4-те магазина. Изключителни усилия обаче костваше на охранителите на търговския обект на бул. Сливница" да осигурят реда, тъй като веднага след официалното откриване в 8.00 часа граждани започнаха да се блъскат с количките си за пазаруване на входа.Близо 2000 души окупираха синьо-жълтата постройка на булевард Трети март" в Монтана още в тъмни зори. Към 8 часа кметът на града Златко Живков преряза лентата и тълпата нахлу вътре. Въпреки голямата блъсканица там откриването мина без инциденти. За това заслуга имаха яките ръце на полицейските служители, които успяха да направят два кордона - за влизане и за излизане от магазина.Олио и банани се оказаха най-търсените стоки - пред щандовете настана истинско стълпотворение. Бутилката слънчогледово масло се харчеше по 1,49 лв., а килограм банани - по 0,69 лв. Заради големия интерес за олиото спуснаха таван от 5 бутилки, а за южните плодове - от 3 кг. Бързо се изпразниха и щандовете с шоколадите, при които 100-грамовите блокчета се продаваха по 45 ст. Интерес предизвика и натуралният сок от портокал, литър от който струваше 88 ст.В новите магазини няма да се предлагат найлонови торби.Още по-екстремна беше обстановката в Стара Загора. От ранни зори солидна тълпа обгради входа на новия хипермаркет в града на липите и започна да напира. Уплашени, домакините претупаха водосвета и без да дочакат кмета на града проф. Светлин Танчев, прерязаха набързо лентата. Насъбралото се множество атакува мощно и само по чудо не потроши витрините. Вътрешната охрана не можа да се справи и се наложи намесата на полицията, която на няколко пъти затвори принудително входа за клиенти.В Сливен възрастна жена е пострадала при откриването на магазина. Тя е приета в спешното отделение на МБАЛ Д-р Иван Селимински" с притисната ръка, съобщи агенция Фокус", позовавайки се на източник от болницата. Направена й е рентгенова снимка, която ще покаже степента на увреждане. Лекарите от отделението очакват до края на деня да има и други подобни случаи.
11
2
 
10
 
! Отговори
Росен преди 13 години
"2011-а ще е по-добра за икономиката, обеща Дянков"- а за хората дали ще е по-добра ?
10
5
 
11
 
! Отговори
индже войвода преди 13 години
тоя някой *** ли го вече ???
9
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
тоя да си вземе таксата електромер и да си я завре където слънцето не огряваи да престане да се прави на умен, писна ми да го слушам как заеква, докато мисли, само докато се самохвали не заеква....
8
3
 
9
 
! Отговори
anonimen преди 13 години
to dnes se vidq kvo prestavlqva naroda ni vmesto da se izsipqt pred parlamenta te se izsipaxa i po4naxa da se biqt za evtini stoki v xipermarkitite,samo molove i xipermarkite im otvarqite,i im puskaite banan4eta za 69 stotinki i gledaite seir ama koga e za da se opravi bade6teto im i tova na decata im nikakvi gi nqma skrili sa se v mi6i dupki i zatova 6te gi lajat takiva kato tozi na snimkata
7
6
 
14
 
! Отговори
Тялото преди 13 години
Ще сме по-добре ако ти изчезнеш някъде по пътя.Износа е по-голям защото е фиктивен и никой не иска да плаща ДДС.
6
5
 
16
 
! Отговори
анонимен преди 13 години
клоун
5
4
 
22
 
! Отговори
слънце преди 13 години
Това, ДОБРОТО от къде ще дойде - от новопостроените предприятия и заводи ли
4
5
 
8
 
! Отговори
anonimen преди 13 години
Dqnkov toi naroda lesno se laje 6tom takiva prostaci kato vas go lajat ,zna4i sme mnogo zle,6tom pozvolqvame tova
3
9
 
23
 
! Отговори
Смях преди 13 години
Този на снимката е изкарал бързи курсове по ЛЪЖА И ИЗМАМА при най добрите от ФАКУЛТЕТО !
2
8
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Вярва ви някой вече.
1
17
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Дянкоф е джелезен, бе!