Чакайте с метлите и хващайте снежинките във въздуха!

Борисов: Ако прочета: "Снегът пак ги изненада", ще се ядосам
Обновена: 10 дек 2010 18:59 | 10 дек 2010 14:47,
366
Чакайте с метлите и хващайте снежинките във въздуха!
Снимка: Булфото

Премиерът Бойко Борисов е притеснен да не би тази година снегът пак да ни изненада. Във връзка с последната прогноза, че от днес се очакват снеговалежи в по-голямата част на страната, той е дал точни и ясни указания на отговорните за почистването още в сряда на правителственото заседание.

Това става ясно от стенограмата, публикувана на сайта на МС.

Бойко Борисов: В петък очакваме сняг. Да не ви изненада?

Росен Плевнелиев: Ще се справим.

Бойко Борисов: Отсега искам да чакате с метли и снегорини, като падне снежинка, да я хващате във въздуха! Ако прочета: „Снегът пак ги изненада”, ще бъда много ядосан. Затова ви предупреждавам: в петък ще вали сняг! До неделя ще се стопи, но в петък ще навали.

Росен Плевнелиев: Германия, Англия, включително половината летище на Германия бяха доста изненадани от първия сняг. Ще бъдем по-перфектни от германците, надявам се.

Бойко Борисов: Аз като гледах по телевизията какъв ад и какво чудо беше по Германия, Австрия, Полша, как инфраструктурата не им издържа…

На лов за първите снежинки в столицата отрано тази сутрин дебнеха вече първите снегорини, изкарани на някои булеварди.

Други пък се презастраховаха, като сипваха сол на видимо сухите улици... в очакване на първите снежинки.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


366
Още по темата: Бойко Борисов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
268
3
 
4
 
! Отговори
NERON преди 13 години
BOIKO , ELA I VIJ V SKANDIANAVIA KAK SE 4ISTI SNIAG ,A TUK VALI VSEKI DEN SNIAG I TEMPERATURITE SA -15, -20 I VSI4KO E 4ISTO NO XORATYA NE SPIAT I ZNAQT KADE IM OTIVAT PARITE OT DANUCI ,DORI PATEKITE V PARKOVETE SA IZ4ISTENI ,VE4ER IZVOZVAT SNEGA S KAMIONI OT GRADOVETE A NE KATO V BG AD. NO KOGA SHTE GI STIGNE6?
267
2
 
5
 
! Отговори
didoki преди 13 години
Вярно е, че след като не се сбъднаха прогнозите за сняг на синоптиците, техният рейтинг падна, но това е нищо в сравнение с авторитета, който губят всеки ден, заради безцеремонните лъжи и безобразните манипулации, с които ни заливат постоянно.
266
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
super stihotvorenie ako moze taka dase nare4e Evala!
265
19
 
16
 
! Отговори
Santa Mraz преди 13 години
АМАН ОТ ЕВТИН PR !!!АМАН !!! СТИГА ВЕЧЕ !
264
0
 
10
 
! Отговори
fantazor преди 13 години
Хахаха! Много добро попадение! Поздравления за журналиста! Искрено ме развесели! :)))
263
0
 
1
 
! Отговори
Dan преди 13 години
Коментар 272 е мой!
262
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Е ако очаквате да Ви цитирам ДНК анализ зада се съгласите, по-добре да се съглася с Вас, защото се съмнявам, че и него ще го признаете, а пък все пак е петък вечер и не ми се изпада в безсмислени спорове!
261
0
 
9
 
! Отговори
ash преди 13 години
...."Други пък се презастраховаха, като сипваха сол на видимо сухите улици".. Това са СВОЕВРЕМЕННИ мерки.... за пръв път от много време ... солта топи лед.. беше -6 градуса през нощта, с коефициента на обветряне доста по-студено в такъв случай е задължително да се обработи против заледяване... така правят "ПО СВЕТО" а тука пак недоволни ***
260
2
 
10
 
! Отговори
Студ преди 13 години
Тия *** руснаци, никога не се оплакват, че снегът ги изненадал- прости хора. Я виж французи и англичани, при 10 см проглушават света- умни хора.
259
0
 
1
 
! Отговори
Прокурор преди 13 години
Направете Дан,направете!Но се постарайте да е точна,проверена и нека не е от "чичко Гугъл" както се изразявате Вие!Защото най често,нещата не са точно такива и става една,сополива,омазана на която не можеш хвана края!Може пък и Цецо Консултанто да Ви хареса и наеме на работа в ГДБОП,кой знае?!Ако малко имате представа от разследване и доказване на престъпна дейност искам да Ви информирам,че посещението на Гугъл не върши работа и пак се връщаме там откъдето тръгнахме!Номерцата не са само червени.
258
1
 
16
 
! Отговори
Сашо Снегорина преди 13 години
РИНА,РИНА АЗ ПЪРТИНАНАФТА НЯМАМ ДА ПРЕМИНА.ДА ПРЕМИНА ТАЗ БЪРЧИНА,БАХ СА И У СНЕГОРИНА.ЕТО ВРЪЧВАМ ВИ ЛОПАТИТАТИ,МАМА,КАКА,БАТИ-ЛЕЛЯ,ЧИЧО,ВУЙЧО,СТРИКА-А ЗА ТЯХ ПА ПО МОТИКА.ДРУЖНО ЦЯЛАПА ДРУЖИНКАДА НЕ ВИ АНАТЕМОСАМВ КУП ПРЕВИВАЙТЕ ГЪРБИНКА,ЩОТО ПА ША СА ЯДОСАМ.А ЗА ДРУГИ ОТ ТЪЛПАТАДЕТО ВЕЧНО СЕ НАДЯВАТ-НИ МОТИКА,НИ ЛОПАТАТЕ ..ВЕРТУ ..ЩЕ ПОЛУЧАВАТИСКАМ РОДНАТА СТОЛИЦАДА ЛЪЩИ,ЛЪЩИ НАВРЕД-ЧЕ ФАНДЪК Е МЪЧЕНИЦА-КВО ДА СВЪРШИ ПО-НАПРЕД.
257
0
 
0
 
! Отговори
ddddddd преди 13 години
skoro ne sam chel takava statiq :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))
256
1
 
5
 
! Отговори
невена преди 13 години
***!по-добре ще е да каже на снежинките да не падат,по-ефективно ще се получи
255
0
 
23
 
! Отговори
Смееех преди 13 години
Хахаха, Бат Бойко така уплаши снега, че не посмя да завали...
254
1
 
10
 
! Отговори
Boris преди 13 години
Хайде яхвайте метлите и дим да ви няма :)
253
0
 
4
 
! Отговори
Dan преди 13 години
Колега когато използвам точни цифри, обикновенно "забравят" да ми отговорят справка (поскъпване на цигари и бензин при Станишев и при Бойко в проценти-примерно, поскъпване на газ при Станишев и при Бойко и т.н. и т.н.) та конкретно ако искаш ме изчакай той чичко гугъл веднага прави справка ще ти я дам, но като направя конкретните справки и вече няма да ти се говори за това предполагам и се започва с обиди писане под мой ник на глупости и все такива червени номерца, та ако държиш ще направя!!
252
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Публикацията ме разсмя от сърце.Журналиста е смого силно чувство за хумор.Сладур/ана/.
251
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
***
250
0
 
32
 
! Отговори
Снегът пак ги изнена преди 13 години
И накрая снегът пак ги изненада ... като не заваля ;)
249
0
 
2
 
! Отговори
Dan преди 13 години
Абе то само Румен Вълка да беше с мед да го намажеш - но при него беше демонстрирано как изобщо не ги интересува ,че го правят пред очите на хората и не ги интересува тяхното мнение, и за това хората ги искат в затвора, ако не се вземат мерки в тази насока сегашните и Тадж Махал да направят пред президентството ще загубят доверието на всички нас!