Чакайте с метлите и хващайте снежинките във въздуха!

Борисов: Ако прочета: "Снегът пак ги изненада", ще се ядосам
Обновена: 10 дек 2010 18:59 | 10 дек 2010 14:47,
366
Чакайте с метлите и хващайте снежинките във въздуха!
Снимка: Булфото

Премиерът Бойко Борисов е притеснен да не би тази година снегът пак да ни изненада. Във връзка с последната прогноза, че от днес се очакват снеговалежи в по-голямата част на страната, той е дал точни и ясни указания на отговорните за почистването още в сряда на правителственото заседание.

Това става ясно от стенограмата, публикувана на сайта на МС.

Бойко Борисов: В петък очакваме сняг. Да не ви изненада?

Росен Плевнелиев: Ще се справим.

Бойко Борисов: Отсега искам да чакате с метли и снегорини, като падне снежинка, да я хващате във въздуха! Ако прочета: „Снегът пак ги изненада”, ще бъда много ядосан. Затова ви предупреждавам: в петък ще вали сняг! До неделя ще се стопи, но в петък ще навали.

Росен Плевнелиев: Германия, Англия, включително половината летище на Германия бяха доста изненадани от първия сняг. Ще бъдем по-перфектни от германците, надявам се.

Бойко Борисов: Аз като гледах по телевизията какъв ад и какво чудо беше по Германия, Австрия, Полша, как инфраструктурата не им издържа…

На лов за първите снежинки в столицата отрано тази сутрин дебнеха вече първите снегорини, изкарани на някои булеварди.

Други пък се презастраховаха, като сипваха сол на видимо сухите улици... в очакване на първите снежинки.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


366
Още по темата: Бойко Борисов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
248
1
 
7
 
! Отговори
Прокурор преди 13 години
Колега,говорете и пишете конкретно без общи фрази моля!!!???Точно посочете,кои сфери,какви цифри,кои фирми-иначе нещата избиват на "бойковщина"-много приказки а резултата гол ***!
247
2
 
3
 
! Отговори
asdasd преди 13 години
Хахахахах Бай ти Бойко как ги е среснал само чакалят да падне някой сняг :)
246
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ако и сега *** комунисти не са доволни след един такъв разговор, които все пак е в полза на всички нас, хората, не знам какво повече да кажа за тях. Май те са на принципа: "*** да е, вкусно е щом е от комунистически ***". Предпочитат затрупана София, но Сергеювата банда да е на власт, тях кво им пука? Те да не ходят на работа другарите, че да им трябва чиста София.
245
4
 
12
 
! Отговори
Dan преди 13 години
Е това твойто е мноооого нагло изказване , ако не ми вярваш питай отвлечените! А ЗАЩО КАТО ЦЯЛАТА ВЛАСТ БЕШЕ В ТЯХ НЕ УСПЯХА???? А ЗАЩО ОТКАКТО НЕ СА НА ВЛАСТ КОМУНИСТИТЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ ХВАЩАТ ФИРМИ КУХАРКИ ИЗТОЧВАЩИ ДДС? А ЗАЩО ОТКАКТО НЕ СА НА ВЛАСТ КОМУНИСТИТЕ ВЪВ ВСЯКА ЕДНА СФЕРА НА ОБЩЕСТВЕНИЯТ ЖИВОТ ЛЪСВАТ ДАЛАВЕРИ ЗА МИЛИОНИ ЛЕВОВЕ? КОЛКОТО ПО-БЪРЗО СЕ ИЗЧИСТИМЕ ОТ ТЯХ ТОЛКОВА ПО ДОБРЕ ЗА ВСИЧКИ, Е ОСВЕН ЗА ТЯХ ДЕ!
244
1
 
6
 
! Отговори
Румен Вълка преди 13 години
Е ако не беше Сергейката да ми налива парички, как щях да си купя "Бугати Вейрон", най-скъпата кола в света. Златни комунистически времена е-е-е-е-ей....
243
1
 
1
 
! Отговори
adg преди 13 години
*** ot dnes..bg, da vi kaja 4e ne samo unica predlagat takiva bonusi, 4e ako nqma6 6teti pla6ta6 po malko.I za6to pod statiqta za UNICA ne moje da se komentira???? A?Ne6to plateno reportaj4e.
242
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
БАТЕ БОЙКО Е ГОЛЯМ ПИЧ
241
0
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Бааа маааму, тия май наистина ги хващат във въздуха, защото вънка няма и снежинка.
240
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ne se qdoswaj mi pritisni firmite
239
3
 
5
 
! Отговори
Клошар Upper Class преди 13 години
Ти откъде знаеш бе?!Да не си платил ти статията или да броиха парите пред теб?!Хайде "аман" от такива като теб!Когато се каже нещо за Бойко все е платено и злонамерено?!Я кажи бе,как се правят милиони в България та да направим и ние?!Истината ще излезе рано или късно,но няма да е лицеприятна за поддържниците на ББ и най вече за самият самовлюбен диктатор Генерал - Пожарникар!
238
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Голяма част от района на Париж, в който живеят над 11 милиона души, продължаваше да е парализирана и вчера от падналия предишната нощ сняг, пътищата са блокирани, отменени бяха полети на главното парижко летище Шарл де Гол в Роаси, предаде Франс прес.
237
6
 
7
 
! Отговори
АМАН преди 13 години
Евалата пич:) Радвам, се ч еима и умни орица, а не само червени кхмери:)
236
2
 
4
 
! Отговори
историк преди 13 години
До GABARA- прочети малко историята, бе ***, не се излагай по форумите! Ивайло свинаря е бил потомък на Асеневци, освободил е България от татарските набези, но е бил предаден от българи. Писна ми от неграмотни "компетенти"
235
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Те, това е един от проблемите.Човек, който не се е справял, разпорежда с императорски тон на човек, който показва по - добър управленски капацитет, как да се справи още във въздуха.То бива мания за величие и непогрешимост, но къде ли е границата, откъдето случаят се превръща в специализиран.
234
3
 
6
 
! Отговори
до 230 преди 13 години
в момента в който ББ падне от всякъква власт , ще започне сериозно разследване за отвличанията , които властта " пребори "... , и познайте до кого ще стигнат ?
233
2
 
4
 
! Отговори
Dan преди 13 години
Сигурно не съм нормален щом ми се струва по-естествено да се говори за това как да не ги изненада зимата, от "засекретени" стенограми на тема- Как за една седмица да източат 10 млн.лв. - справка "Кризистен щаб" на предишното правителство извзело правомощията на кмета.... Е определено по-ми е приятно да чета такива "циркаджийски" изказвания отколкото да гледам как без изобщо да се свенят дават 10 млн. за една седмица за "почистване" на празни контейнери!
232
4
 
3
 
! Отговори
АМАН преди 13 години
Да де ама сега пишем за ББ, а не за теб нали:)? Сещаш се нали? Ти умнио и способнио, грамотнио, еродиранио и честнио,ти пишеш тук и лъскаш бастунчето пред камерата на скайпа:) а ББ управлява! И както личи още поне един мандат ще го прави.. а ти..ти пак ще си умнио и надаренио с 3 виШета и пак ще си без работа и кинти и пак ще лъскаш бастунчето. А сега кой е умнио А:)?
231
4
 
12
 
! Отговори
зевзек преди 13 години
Боко Тиквенов ще уплаши снега и той ще избяга. А децата и скиорите ще останат с пръст в уста:)))
230
3
 
14
 
! Отговори
Дени преди 13 години
"Турция отбеляза ръст за последното тримесечие от 5,5 % ."А ,така ,ние ловим снежинки ,оправдаваме се с някой ,с нещо ,търчим за безплатни телефони,яхаме метлите, разхождаме се до Италия,произвеждаме скандали и най-важното -виним кризата ,че няма пари дори и за най-бедните. Ако от произодството на скандали да се печелеха пари щяхме да бъдем първи по БВП на глава от населението .
229
4
 
9
 
! Отговори
боре преди 13 години
Голям артист.Брей. Хвърля пет за три и око му не мига. Ама и плевналийчето го бива . Като пионерче ".Винаги готови."Така отговаряха септемврийчетата на въпросите на дружинния председател Бравос. Давидим ние какъв ще го ядем ако завали.