Мъката му прозира, отвърна Борисов

"Защо 8 години Георги Първанов мълча като риба?"
23 яну 2011 16:00,
630
Мъката му прозира, отвърна Борисов
Снимка: БТА

Мъката му прозира отвсякъде, каза премиерът Бойко Борисов пред журналисти в Япония, където бе помолен за коментар на критиките, които държавният глава Георги Първанов отправи по-рано днес към кабинета.

"Първо, Този път номерът не им мина. Второ, не може да не ги дразни, като виждат как се развиват нещата – пътища, магистрали, спортни зали", каза Борисов.

Още по темата
"Първото СРС го пусна той, като записа Дянков, когато го пратих с най-приятелския жест към него, когато очаквах, че той ще иска институциите да работят добре помежду си, каза Борисов.

"Алексей Петров, съветник в ДАНС при предишното правителство, донесе изчезнали доклади, най-секретни, и аз ги предадох на Прокуратурата. Какво СРС ние сме пуснали?", попита премиерът.

"Осем години той мълча като риба, когато правиха заменките за земеделските земи - за милиарди. Когато подписваха договори за стратегически енергийни проекти, без да се знае цифрата - и до ден-днешен не се знае.

Това, че ни спряха еврофондовете, а сега ги усвояваме в десетки пъти повече. С една дума - това е мъка. И видно е и в доклада на ЕС за миналата година - силна политическа воля", допълни Бойко Борисов и продължи:

"Това са комунистите - своите злини и своите провали се опитват да ги прехвърлят на други".

Първото СРС го пусна той, като записа Дянков

Борисов упрекна Първанов, че говори "всеки ден" срещу кабинета:

"Аз благодарих онзи ден на парламента - и за подкрепата, и за европейската дискусия. Направили сме си изводите - още по-усилено ще усвояваме евросредствата с Европейската инвестиционна банка и нещата в България ще се подобряват видимо", каза той.

"Неговите хора - предишното правителство - щяха да я правят на концесия, да взимат билетчета за всяка минала кола по тази магистрала. Неговите хора я правиха. Не бива да имаме къса памет за безобразията, които вършиха осем години. Ние ще си направим държавата такава, каквато трябва", допълни Бойко Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


630
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
11
 
24
 
! Отговори
И преди 13 години
Само така бат Бойко.Напред
31
11
 
24
 
! Отговори
сссс преди 13 години
То се вижда ве....Че на чело на държавата са единствените формации,които не са участвали в грабежа на България за последните 20 години...И резултатите са на лице....Магистралите се строят,метрото се строй,до 2012 всички трамвай на София ще са чисто нови.....Еврофондовете не са спряни...ТО всичко си се вижда.....На изборите ние ще си кажем думата,иначе вие си спамете по форумите
30
5
 
22
 
! Отговори
Петров преди 13 години
Първанов и Янето са като близнаци, като д,*** и ***.Единия като млъкне, другия започва. Др. Първанов къде беше 8 години, че мълча като п...!Да не би тогава всичка да беше наред - народа нахранен, безработица ниска, корупция нямаше .... За мен Първанов е един обикнивен двуличник, на когото изобщо не му пука за България, а единствено за олигарсите около него.
29
4
 
17
 
! Отговори
до ВОТ преди 13 години
Или си много *** или всеки ден ти дават по 2 лева от Позитано 20
28
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Гоце забърка всичко
27
23
 
7
 
! Отговори
ВОТ преди 13 години
ПАК ИЗПРЕВАРИХ ГЕРБЕРАСТЧЕТАТА СЕГА УМИРАТ ОТ МЪГА :D
26
14
 
6
 
! Отговори
`pege преди 13 години
ей тоя бб се направи на по-голям светец от папата!
25
17
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Старите аверчета Гоце и Боце отново разиграват Театрото за пред плебса.Ама като има кой да кълве.И двамата са марионетки на ДС.
24
23
 
10
 
! Отговори
Nasko преди 13 години
"Ние ще си направим държавата такава, каквато трябва" . . . . . няма такава наглост , потресен съм каква нагла и *** мутра ни е министър претседател.
23
21
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Стига си говорил за магистрали бе,говори как хората постоянно обедняват,как некадърните ти министри не могат да усвояват еврофондовете,как не могат да направят никакви реформи,как България затъва все повече и все повече,заради вашата некадърност,това са истинските проблеми,а не някакви бири,срс-та и постоянни скандали за щяло и нещяло!!!
22
25
 
11
 
! Отговори
ВОТ преди 13 години
ЕДИНСТВЕН ЯНЕ ИМАШЕ СМЕЛОСТТА ПУБЛИЧНО ДА ИЗОБЛИЧИ БОЙКО И ДА ЗАДАДЕ НАЙ-НЕУДОБНИТЕ ВЪПРОСИ.
21
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
На комуните почивка не
20
27
 
11
 
! Отговори
ММММ преди 13 години
Г-Н БОРИСОВ ЕДИН ВЪЗПИТАМ ЧОВЕК НЕМОЖЕ ДА ГОВОРИ ТАКА ПРЕД ОБЩЕСТВОТ ЗА ПРЕЗИДЕНТА НЯМА ЗНАЧЕНИЕ КОЙ Е МОЖЕ ДА СИ ГО ГОВОРИТЕ ПОМЕЖДУ СИ НО....ТОЙ АКО МЪЛАЧАЛ КАТО РИБА ВИЕ СЕ ОТРЕПАХТЕ ДА РЕЖИТЕ ЛЕНТИ А НА НАРОДА НЕ МУ СЕ ЯДАТ ЛЕНТИ И МАГИСТРАЛИ
19
23
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
А другаря Борисов къде беше през последните 20 години? Защо не излезе един път на демонстрация срещу тогавашните правителства? А се криеше зад гърбовете на Тодор Живков и Симеон 2, а след това се опакова в подарената му от Първанов генералска униформа!
18
3
 
2
 
! Отговори
anonimen преди 13 години
pravqt si mrasno i dvamata ,Borisov nqma da zaka4a6 xorata na Parvanov i toi nqma da zaka4a tvoite po mitnicite,egati mafiotite,ne mogat da razdelqt kokala,al4nost be,nadprevara da grabqt kolkoto mogat,6toto kato padnat ot vlas nqma presaxna kladeneca
17
30
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Божкеее, и от Япония чак се обади!Това логореята е страшна болест!Смили се бе човек! Дай ни поне ден почивка! :(
16
3
 
9
 
! Отговори
до ВОТ преди 13 години
Ае стига копи пейст бе, подлого долна. То бива да си гласиш ключовите думички, та да може да ти плати после отговорника, ама пусни и по някой различен коментар, та да не правиш поне толкова очевадно впечатление, че ти се плаща!
15
2
 
10
 
! Отговори
до ВОТ преди 13 години
ДАЙ си самоотвот.Ще си плащаме за всички терикатлъци от 1944 насам .Учи маме да не работиш,нали това ви учеха комунистите.
14
7
 
23
 
! Отговори
коко преди 13 години
Това са комунистите - своите злини и своите провали се опитват да ги прехвърлят на други".
13
8
 
6
 
! Отговори
Lehr преди 13 години
Ние какво ще "усвоим" - ще се види... А Европейската инвестиционна банка добре ще се нагуши - ей това е сигурно!А БТК на Спортна зала ли щеше да я направи, ако тогава не беше главсек, а "примиер на бирата".