Мъката му прозира, отвърна Борисов

"Защо 8 години Георги Първанов мълча като риба?"
23 яну 2011 16:00,
630
Мъката му прозира, отвърна Борисов
Снимка: БТА

Мъката му прозира отвсякъде, каза премиерът Бойко Борисов пред журналисти в Япония, където бе помолен за коментар на критиките, които държавният глава Георги Първанов отправи по-рано днес към кабинета.

"Първо, Този път номерът не им мина. Второ, не може да не ги дразни, като виждат как се развиват нещата – пътища, магистрали, спортни зали", каза Борисов.

Още по темата
"Първото СРС го пусна той, като записа Дянков, когато го пратих с най-приятелския жест към него, когато очаквах, че той ще иска институциите да работят добре помежду си, каза Борисов.

"Алексей Петров, съветник в ДАНС при предишното правителство, донесе изчезнали доклади, най-секретни, и аз ги предадох на Прокуратурата. Какво СРС ние сме пуснали?", попита премиерът.

"Осем години той мълча като риба, когато правиха заменките за земеделските земи - за милиарди. Когато подписваха договори за стратегически енергийни проекти, без да се знае цифрата - и до ден-днешен не се знае.

Това, че ни спряха еврофондовете, а сега ги усвояваме в десетки пъти повече. С една дума - това е мъка. И видно е и в доклада на ЕС за миналата година - силна политическа воля", допълни Бойко Борисов и продължи:

"Това са комунистите - своите злини и своите провали се опитват да ги прехвърлят на други".

Първото СРС го пусна той, като записа Дянков

Борисов упрекна Първанов, че говори "всеки ден" срещу кабинета:

"Аз благодарих онзи ден на парламента - и за подкрепата, и за европейската дискусия. Направили сме си изводите - още по-усилено ще усвояваме евросредствата с Европейската инвестиционна банка и нещата в България ще се подобряват видимо", каза той.

"Неговите хора - предишното правителство - щяха да я правят на концесия, да взимат билетчета за всяка минала кола по тази магистрала. Неговите хора я правиха. Не бива да имаме къса памет за безобразията, които вършиха осем години. Ние ще си направим държавата такава, каквато трябва", допълни Бойко Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


630
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
4
 
17
 
! Отговори
сссс преди 13 години
Тоя дето се пише ВОТ,сигурно си е запеметил на компа 1000 такива готови спама и ги паства под всяка статия за правителството...Цените на продуктите не зависят от нас.Ще дам пример ,че цената на пшеницата се увеличи след като пожарите изгориха реколтата в РУсия...населението на света се увеличава а тея хора имат нужда от храна....А цената на Бензина зависи от икономиката на САЩ,не от нас,цигарите се вдигат защото това са изисквания на ЕС за акциза на тютюневите изделия..Така че стига писа
11
31
 
11
 
! Отговори
ВОТ преди 13 години
ЕДИНСТВЕН ЯНЕ ОТ ДЕСНИТЕ НЕ СЕ ПРОДАДЕ И ЗАСТАНА НА СТРАНАТА НА НАРОДА КАТО ГЛАСУВА ПРОТИВ ВОТА.БЯХ ЗА СДС НО ТЕ ЖЕСТОКО МЕ РАЗОЧАРОВАХА С ДЪРЖАНИЕТО СИ НА ВОТА.
10
28
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
***, оставка!
9
29
 
13
 
! Отговори
далеч от магистралат преди 13 години
Пътища, матистрали и ...........................................небивала БЕДНОСТ!!!!!!!!!!!!!!
8
3
 
1
 
! Отговори
минаващ преди 13 години
dnes.dir.bg/news/georgi-parvanov-Podslushvaneto-na-Tanov-7842944?nt=4
7
15
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Evala Borisov!
6
14
 
12
 
! Отговори
ВОТ преди 13 години
ЗАКЛЕВАМ СЕ В ДЕЦАТА СИ. МАЛКО СЛЕД ТОВА ИЗЛЕЗНА СКАНДАЛА СЪС БИРАТА И КАК КАЗВА ДА НЕ СЕ ПРОВЕРЯВА МИНТИЧЕСКИ СКЛАД ЗА АКЦИЗИ.СИ БАНК Е КРЕДИТОР НА БИРАТА.
5
22
 
47
 
! Отговори
vanko преди 13 години
БОРИСОВ ДОКАЖИ ЧЕ МОЖЕШ!ДАНО УСПЕЕШ!
4
11
 
13
 
! Отговори
ВОТ преди 13 години
И МВР ЩЕ НАПУСНА НО ДЕКЛАРАЦИЯ ДА ДЕПОЛИТИЗИРАНЕ НЕ ПОДПИСВАМ.
3
23
 
16
 
! Отговори
ВОТ преди 13 години
ЗАКЛЕВАМ, СЕ ЧЕ НЕ ЗАДЪРЖАМ ДЪРЖАВНИТЕ ПАРИ ПО БАНКИТЕ ЗА ДА ПЕЧЕЛЯТ ТАКИВА КАТО СИ БАНК. ЗАКЛЕВАМ СЕ, ЧЕ НЕ СЕ ИСКАТ ПО 10% ОТ ФИРМИТE, САМО ЗА ДА СИ ПОЛУЧАВАТ ПАРИТЕ НА ВРЕМЕ.ЗАКЛЕХ СЕ И В СВЕТИЯ КРЪСТ И В НЕПОРОЧНАТА ДЕВА И В ДЕЦАТА СИ СЕ ЗАКЛЕХ.
2
39
 
51
 
! Отговори
ssss преди 13 години
Бойко..........с тебе сме...
1
53
 
32
 
! Отговори
ВОТ преди 13 години
България e в ценови шок,иконимическа стагнация и финансов колапс. И това откакто Борисов дойде на власт. Ето някои сравнения на цените преди БОЙКО и сега....Бензин преди 1 год. и 4 месеца 1.74 лв. сега 2.34 лв. Хранителните продукти с 70 процента увеличение. Цигарите с 40 процента,услугите между 50 и 60 процента. Ток,газ,горива драстично нагоре.Без обезещетения за трайно безработните в предпенсионна възраст30 Дек 2010 2011-01-10 И пенсионерите вече плащат 2,40 потребителска такса Фермерите сами ще плащат за екарисажи и ваксини на животните14 Дек 2010ВСИЧКИ АНТИКРИЗИСТНИ МЕРКИ СЕ ПОРОДИХА В СЛЕДСТВИЕ НА ЛОШОТО УПРАВЛЕНИЕ НА ГЕРБ И НЕРАЗПЛАЩАНЕТО ИМ.