Не подкрепям никого, тръшна се Кунева

Спрете спекулациите, призова кандидатът за президент
Обновена: 25 окт 2011 15:09 | 25 окт 2011 14:23,
255
Не подкрепям никого, тръшна се Кунева
Снимка: БТА

Меглена Кунева, която остана трета на първия тур на президентските избори, отново подчерта, че няма да подкрепи нито един от двамата кандидати, които ще се борят за поста на балотажа в неделя.

Според нея спекулациите на кого ще удари рамо на втория тур продължават. Кунева призова манипулациите около това да спрат.

„Не бихме могли да заявим подкрепа за нито един от кандидатите – нито кандидата за трети президентски мандат на БСП, нито кандидата за абсолютна власт на Бойко Борисов", се посочва в съобщение на Кунева и нейното вице Любомир Христов.

Според тях опитите да се вменява на българските граждани как да гласуват са неуважение към интелигентността и способността им сами да избират.

Още по темата
„След като се опровергаха всички теории за връзки с ГЕРБ, с Георги Първанов, с БСП, с ДПС и т.н., сега наред са също толкова измислени теории за нови проекти и финансово-интелектуални кръгове“, се посочва в позиция на щаба на Кунева.

„Доказахме, че за нас няма втори план, че няма скрити лица, че имаме напълно публична организация и финансиране. Затова ни подкрепиха половин милион българи. Не се опитвайте да изкривите техния глас“, апелират хората на Кунева.

За да не влияе на втория тур, тя обещава да даде цялостната си оценка за проведените избори през следващата седмица.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


255
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
232
1
 
8
 
! Отговори
Бай Историк преди 12 години
Откъде накъде някой ще ми каже за кой да гласувам ????? Естествено,че това е обида за всеки средно-интелегентен човек .... Никой не харесвам-не гласувам! 24 години гласувам и какво...Абсолютно нищо не се променя !!! Калфин е пълен *** и ***,а Плевнелиев ми прилича на всичко друго,но не и на мъж,не и на президент!... И изобщо защо се харчат толкова пари за пост,който е обезличен и ненужен,когато държавата изнемогва???? Пълна порнография сме,хора ! Цял Свят ни се смее!!! Цял Свят!
231
1
 
6
 
! Отговори
ХУЙн преди 12 години
Откъде накъде някой ще ми каже за кой да гласувам ????? Естествено,че това е обида за всеки средно-интелегентен човек .... Никой не харесвам-не гласувам! 24 години гласувам и какво...Абсолютно нищо не се променя !!! Калфин е пълен *** и ***,а Плевнелиев ми прилича на всичко друго,но не и на мъж,не и на президент!... И изобщо защо се харчат толкова пари за пост,койтo е обезличен и ненужен,когато държавата изнемогва???? Пълна порнография сме,хора ! Цял Свят ни се смее!!! Цял Свят!
230
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
хахаха,тя и на изборите се тръшна
229
2
 
5
 
! Отговори
ббг преди 12 години
кои пьк йзобщо те кани незнам ,,,,,,,,,,,,нещо,,,,,,,,,нищоооо
228
3
 
9
 
! Отговори
за 228 преди 12 години
начи плевела шъ яде патката у неделя!
227
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
къф е тоя брадатия го меги?
226
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
българи43.3% - Росен Плевнелиев26.4% - Ивайло Калфин14.6% - Меглена Куневатурци 44% - Ивайло Калфин20.1% - Росен Плевнелиев 18.8% - Меглена Куневароми33.8% - Ивайло Клфин30.5% - Росен Плевнелиев11.8% - Меглена Кунева
225
16
 
15
 
! Отговори
БГ преди 12 години
ГЛАСУВАШ ЗА КАЛФИН ГЛАСУВАШ ЗА ДОГАН.БЪЛГАРИ НЕ УДРЯИТЕ ШАМАР НА БОИКО ТАКА УДРЯТЕ НА САМИТЕ ВАС
224
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тази намаза от отрицателния вот и се взе на сериозно.
223
13
 
18
 
! Отговори
Българан преди 12 години
Мигленчето е симпатична макар и доста вяла за да спечели президентска кампания!Но както и да е! Искам да ударим шамар на Боко, Цецо Консултанто и на Бойко маймунчето! Ще гласувам за Калфин!
222
6
 
14
 
! Отговори
zont преди 12 години
Каквото и да стане на балотажа, резултатът ще е един - ще имаме Бивш Комсомолски Активист за Президент, било то от Гоце Делчев или СофияСъгласен. Но нека да не е онзи, на който мисличките му са едни тавива мънички, глупавички... Не е ли достатъчно, че ни се присмиват заради примиера, че сега и за протежето му?
221
1
 
11
 
! Отговори
boro преди 12 години
Цезаре ако не си гледал и слушал новини тези дни,беше съобщено че електората на ДПС не е гласувал за президент под предлог че може да се объркат и сети се какво ще стане в неделя?
220
4
 
15
 
! Отговори
до 217 преди 12 години
ГЕРБ никога няма да забрани партията ДПС, защото именно от нея те си черпят гласове ! Медиите на Пеевски са тясно свързани с ГЕРБ и цялостната им предизборна кампания ! Освен това "подаръкът" на ДПС от ГЕРБ, а именно "Булгартабак" едва ли без договорка е станало...
219
0
 
11
 
! Отговори
днес в бг мафията преди 12 години
Що да се е "тръшнала" бе платени журналистчета ??? Кой ви дава право да пишете подобни глупости !!!
218
1
 
6
 
! Отговори
цезар преди 12 години
Доган не може от ръкава си да вади хора Неговия електорат още на 23 си даде подкрепата за Калфин Така е бил инструктиран.Тук роля ще играят хората чийто фаворит отпадна на първия тур
217
3
 
15
 
! Отговори
To: The Author преди 12 години
1. Първо, статията няма автор и feedback форма.2. Заглавието е изключително плоско, тъпо и жълто, какво значи ""тръшна се" това не е Вашата леля.3. Дори за най-неодобрявания политик, журналистът не трябва да принизява своята култура или на медията, която представлява.4. За съжаление, броя на такъв тип заглавия се увеличава напоследък в Dnes.bg. Колеги, не се принизявайте има достатъчно слаби издания и медии, не ставайте жълти и платени
216
7
 
9
 
! Отговори
Гражданин преди 12 години
Какво и да се говори Кунева е обигран политик с опит. Много добре стоеше и не е редно да бъде обиждана. Нека бъден реалисти и си кажем, че е сред най-добрите Бг политици в момента.
215
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ГЕРБ да ЗАБРАНИ партията ДПС. В противен случай изказването:"Нека за първи път в историята изберем президент без гласовете на Доган", призова Росен Плевнелиев, кандидатът за президент от ГЕРБ, който отива на балотаж, Е ДИСКРИМИНАЦИЯ.
214
2
 
7
 
! Отговори
до 200 Томас преди 12 години
А какво общо имат Кунева-Калфин-Плевнелиев ? Всички за комунисти !
213
7
 
13
 
! Отговори
до 211 преди 12 години
Всички са предатели това е истината ! Но работата е там, че Бойко има власт в момента има и пари, колкото и да говори, че сме в криза - партия ГЕРБ държи парите в момента ! По-малкият злодей наистина е Калфин !