Не подкрепям никого, тръшна се Кунева

Спрете спекулациите, призова кандидатът за президент
Обновена: 25 окт 2011 15:09 | 25 окт 2011 14:23,
255
Не подкрепям никого, тръшна се Кунева
Снимка: БТА

Меглена Кунева, която остана трета на първия тур на президентските избори, отново подчерта, че няма да подкрепи нито един от двамата кандидати, които ще се борят за поста на балотажа в неделя.

Според нея спекулациите на кого ще удари рамо на втория тур продължават. Кунева призова манипулациите около това да спрат.

„Не бихме могли да заявим подкрепа за нито един от кандидатите – нито кандидата за трети президентски мандат на БСП, нито кандидата за абсолютна власт на Бойко Борисов", се посочва в съобщение на Кунева и нейното вице Любомир Христов.

Според тях опитите да се вменява на българските граждани как да гласуват са неуважение към интелигентността и способността им сами да избират.

Още по темата
„След като се опровергаха всички теории за връзки с ГЕРБ, с Георги Първанов, с БСП, с ДПС и т.н., сега наред са също толкова измислени теории за нови проекти и финансово-интелектуални кръгове“, се посочва в позиция на щаба на Кунева.

„Доказахме, че за нас няма втори план, че няма скрити лица, че имаме напълно публична организация и финансиране. Затова ни подкрепиха половин милион българи. Не се опитвайте да изкривите техния глас“, апелират хората на Кунева.

За да не влияе на втория тур, тя обещава да даде цялостната си оценка за проведените избори през следващата седмица.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


255
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
172
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
до 169Май не ти е ясно,че не свързвам партия или в случая БСП както твърдиш.И ми се струва,че нямаш допир до улицата и си на работа от до и не общуваш с хората навън.Можеби си в някой офис-пчеличка и само четеш партийни лозунги.Аз обаче се сблъсквам ежедневно със самооправство на общински служители и полиция заедно и смея да твърдя,че полицейщина има и то по-голяма от времето на Костов дори.А това,че някаква си партия го е хванала и го твърди не ме интересува.Искам закона да важи за всички!
171
16
 
10
 
! Отговори
аватар преди 12 години
Политиката не е за свестни хора,отдавна Куневата погреба себе си с тази реплика,но пък ГЕРБ показа морала си като борец за чиста и свята държава.
170
4
 
7
 
! Отговори
до 168 ЗЛА преди 12 години
Хапълно съм съгласен с теб ЗЛА!
169
2
 
12
 
! Отговори
до 164 преди 12 години
Преди известно време имаше размирици в Лондон, вероятно помниш, та тогава там беше мобилизирана цялата полиция .............. и общата цифра на полицайте в Лондон достигна 12 хил :) )) Лондон е близо 9 млн. а ние сме 7,5 млн и имаме 60 хил полицаи :)Това са само цифри, но нека всеки на базата на тези цифри, да прецени сам за себе си, каква полиция имаме и дали сме полицейска държава :)
168
6
 
7
 
! Отговори
до 166 преди 12 години
Не сме - повярвай ми - ти не знаеш какво е полицейска държава. Това че от БСП се стремят с заплахи да си сплотят електората, не значи че сме полецейска държава. Както обикновено лозунги и много приказки без релано покритие. Хората искат да живеят добре - това не се прави с красиви думи, а с дела - не съм видял много дела от партията столетница в тази посока.
167
4
 
22
 
! Отговори
ZLA преди 12 години
Е,направо ми писна да слушам за "комунисти" в България!Нема такова животно -не разбрахте ли!Комунисти е имало преди 9.септ.44г и малко след това.Преди са ги избивали фашистите,след 9.09.44-са ги избили "партийците"!И тогава и след 10.11.89г.-все "партийци" ни управляват.Били са червени,после станали сини.Сега са ГЕРБ.Кво ми говорите глупости!Всички гербаджии са "бивши"-комсомолци,партийци, доносници.Пременил се Илия,погледнал се-пак с тия!
166
6
 
18
 
! Отговори
Гражданин преди 12 години
Кунева най-вароятно я подкрепи Доган и затова направи тези резултати. А на тези, които я боготворят искам да напомня как преди години беше подписала отговора на писмо изпратено и от Топлофикация за дължима голяма сума от неплатено парно с " Еврокомисар Меглена Кунева"- т.е. не ме търсете за пари защото съм голяма работа. И тя е от тези, които се самозабравят когато докопат власт.
165
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
до 164А не сме ли полицейска държава?
164
1
 
6
 
! Отговори
Читател преди 12 години
Тези двамата кандидати врътнаха пари по един европейски проект заедно с Педагогическия факултет на Софийския университет.. Явно съединението за парите е направило силата.Полза някаква от този сайт - някой да е чувал за нараснала защита на клиентите на финансови институции??????Никой не разбра каква е сумата на проекта, а се раздадоха едни лепенки , тефтерчета, които Европейската комисия бе отпечатала, седмични програми за дечицата в училище...Усвояване, усвояване, усвояване........
163
6
 
6
 
! Отговори
Ти ме уби ... (162) преди 12 години
Много ми хареса в името на какво гласуваш за БСП :). Според мен е много повърхностна твоята теза. Сега остава да кажеш, че сме полецейска държава и всичко си идва на мястото :)
162
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
От 1989 насам все гласувам,но толкова дълго не се бях редил на опашка за гласуване.Радвах се като гледам млади хора се наредили.Викам си ''Край на бабичките и старците червени ''!И кво стана?Ами ''Преоблякъл се Илия погледнал се пак в тия''.То младите пък нямат опит и не се и замислят да гласуват и за друга демократична партия или личност.Гласуват и те като старците само ,че за ГЕРБ.И пак една партия една държава!Явно няма да има оправия щом не се сещат,че някой трябва да гледа дали власта краде
161
8
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
За да спаси Британия, Чърчил влиза в съюз със Сталин, но това не го прави комунист или диктатор :)Жалко е, че след 20 години ще трябва да гласувам за представител на БСП, но в името на демокрацията и европейските ценности ще го направя, просто нямам друг избор
160
0
 
3
 
! Отговори
Бай Ганьо преди 12 години
До 158Не Ал. Константинов - Бай *** го е казал. АК само го е написал.
159
2
 
3
 
! Отговори
до 156-папагала преди 12 години
Папи,не ми отговаряй като папагал!Питам къде беше, та тогава не протестираше,папагал червен?Не ти искам сравненията,а отговора!Ама как да отговориш като не са ти казали как да отговаряш от украйнко-*** център ,чиито тези повтаряш папагалски!Тъпотата е геннозаложена,папагал проскубан!!!И ти си доказателство за това!!!
158
2
 
6
 
! Отговори
до 157 преди 12 години
Да бе ... Това последното като го прочетох - направо се убедих ... Хуквам да гласувам за Калфин (ДПС). И си подготвям кючека на радостта. :D
157
2
 
2
 
! Отговори
торбалан преди 12 години
гласувах за м.кунева , но не за , а против другите двама !!! че се тръшка да ,ама питате я защо ,ми щото не е тя на балотаж , а това дали ще ида да гласувам го решавам аз ,а не тя, още повече за кой...!!!но като гледам вече няма за кой....алеко константинов го е казал - и едните и другите са маскари -
156
7
 
5
 
! Отговори
Юнал преди 12 години
Абе какво ли си губя времето с вас. Само след седмица ще ми запеете друга песен. То си личи къде се гласува за ГЕРБ, лошото е че покрай вас и други невинни ще операт пешкира. Но да си ко изкарат на вас. Кучето си лае, керванът си върви. ДПС пак ще е на власт, сигурно ще се *** от злоба.
155
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
до 150Ти си папагал.С какво е по-различна ГЕРБ тогава?Това е същото.Дали се казва ГЕРБ или БСП все ми е едно.Когато цялата власт е в една партия не е добре!И никъде не съм казал,че симпатизирам на комунистите ясно ли ти е?
154
2
 
3
 
! Отговори
До 153 ... преди 12 години
ДА каза - което значеше - като не гласувате, гласувате за Калфин (човекът с твърдият електорат (БСП и ДПС))
153
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Кунева - голямя си ***! Даде сериозна заявка за политик, сега - "ми не знам"... и ти ли искаш да брокерстваш като доганчо? Един сериозен политик в такава ситуация трябва да заеме някаква позиция, а не да стои като безхарактерна обца и само да блее. Именно трябва да заеме позиция и да се гласува, и то именно заради хората, които са те подкрепили! Политиката е *** работа - БИ ТРЯБВАЛО ДА ГО ЗНАЕШ!