Не подкрепям никого, тръшна се Кунева

Спрете спекулациите, призова кандидатът за президент
Обновена: 25 окт 2011 15:09 | 25 окт 2011 14:23,
255
Не подкрепям никого, тръшна се Кунева
Снимка: БТА

Меглена Кунева, която остана трета на първия тур на президентските избори, отново подчерта, че няма да подкрепи нито един от двамата кандидати, които ще се борят за поста на балотажа в неделя.

Според нея спекулациите на кого ще удари рамо на втория тур продължават. Кунева призова манипулациите около това да спрат.

„Не бихме могли да заявим подкрепа за нито един от кандидатите – нито кандидата за трети президентски мандат на БСП, нито кандидата за абсолютна власт на Бойко Борисов", се посочва в съобщение на Кунева и нейното вице Любомир Христов.

Според тях опитите да се вменява на българските граждани как да гласуват са неуважение към интелигентността и способността им сами да избират.

Още по темата
„След като се опровергаха всички теории за връзки с ГЕРБ, с Георги Първанов, с БСП, с ДПС и т.н., сега наред са също толкова измислени теории за нови проекти и финансово-интелектуални кръгове“, се посочва в позиция на щаба на Кунева.

„Доказахме, че за нас няма втори план, че няма скрити лица, че имаме напълно публична организация и финансиране. Затова ни подкрепиха половин милион българи. Не се опитвайте да изкривите техния глас“, апелират хората на Кунева.

За да не влияе на втория тур, тя обещава да даде цялостната си оценка за проведените избори през следващата седмица.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


255
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
152
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Кунева ви го каза. Вече няма смисъл да гласувате. Който и от двамата да спечели ще е зле. Оставете на глупаците да направят избора. Те си ги избраха.
151
1
 
6
 
! Отговори
д0 145 преди 12 години
до 145Така е от двамата(те са еднакви по произход де наследници са на БКП) всеки разумен би избрал Плевнелиев.Въпроса е дали няма пак да се сблъскаме челно както направихме с Костов навремето и после с царя.Омръзна ми все всички да гласуват за една пария и на практика да няма опозиция.Искам така да са разпределени,че да не ни крадат.Не лобирам за никоя партия.Но колкото пъти някой има цялата власт все накрая народа гласува наказателно и избира пак някой на който дава цялата власт.Това е кръг.
150
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ледениката не е лоша бира, но аз предпочитам Шуменско, пък и не обичам да я пия в плевня :) тъй че мутресата Плевнелиева да ме извиниа наздраве :)
149
4
 
9
 
! Отговори
до 141 преди 12 години
А къдебеше,папагал червеноопашат,когато премиер бе Станише,Гоце президент,а Прирински председател на Народното събрание??!Я да се махаш с украйнско-*** си агитация,негоднико!!Не му се искало сега,а тогава му се искало!Махни се оттук,папагал ***!!!
148
4
 
2
 
! Отговори
:D преди 12 години
Шапка свалям на Доган, че така ви е промил мозъците :D ...
147
4
 
7
 
! Отговори
до 143 преди 12 години
Аз пък не копнея - много ми е странно - ти си като хората от БСП - само едно и също повтаряш. Да зле е и на мен ми е зле - ама знам кое е добро за мен. ДПС с техните обръчи от фирми, назначенията на сови хора и т.н. не са добре за мен. За това съм против това. Ти с твоята елементана логика си мислиш, че ще ме впечатлиш. Много наясно съм и с ДПС и с БСП. ако са те на власт - добре е само за техните хора (от които си явно и ти - щом толкова ги хвалиш). За останалите среден . За това - анти БСП
146
8
 
3
 
! Отговори
До 144 преди 12 години
Доган може да е прибрал милиони, но честно спечелени. А покрай него и доста други хора имаха високи доходи, а сега такова нещо никъде не може да видиш, хората живеят в нищета. Вижте се колко сте жалки, дори и собствените ви националисти са от нашата страна на барикадата. Дори да не гласуват за Калфин(аз съм сигурен че доста атакисти ще го подкрепят) няма да гласуват и за Плевнелиев. Така или иначе всички пътища пак водят през Конака на Ахмед Доган. Трайте си и ще ви е добре.
145
0
 
6
 
! Отговори
до 139 преди 12 години
Не разбирам защо наглостта преимате за умност?!Просто няма държавност в частност съд и затова това дръндарско *** се прави на политик и умник!С евентуалната промяна на съдебната система това нещо ще изчезне в небитието!Европа и САЩ май започнаха да разбират каква са я надробили с мултиетническата култура,измислена да събори една система и как тя се обръща срещу създателите си!Не е умен,просто е нагъл в недосегаемостта си!ЗАСЕГА!
144
3
 
9
 
! Отговори
до 141 преди 12 години
Да разбирам те, но според мен Плевнелиев е добър избор - поне може да каже какво е псотигнал сам - има нещо зад гърба си. Калфин за мен е поредният продукт на партията майка - от тази гледна точка не съм му фен. Освен това неговата цел ще е БСП на власт - с всички произтичащи от това последици. Не съм съгласен старите муцуни да се върнат. За това ще гласувам за Плевнелиев - против БСП и против ДПС
143
0
 
7
 
! Отговори
до турчина преди 12 години
Ей Юнал ли си Лютви ли си какъв си там?Доган си прибира милионите,а ти го хвалиш.Що за идиотия е твоето?
142
8
 
3
 
! Отговори
До 139 преди 12 години
Я не ми се прави на интересен. На хората толкова им е зле от това така наречено българско правителство на ГЕРБ, че в момента хич не им е до лъжите които разпространихте за ДПС. Познавам много българи които са готови да гласуват и за Доган диреткно само и само да се оправи икономическото положение. А човека знае как се инвестират пари. Гербери, разберет че на българския избирател вече не му пука какво що е ДПС. Те копнеят за времето когато ДПС беше на власт.
141
2
 
18
 
! Отговори
ТPE3BEH преди 12 години
Посланието на Кунава: НЕДЕЙТЕ ДА ГЛАСУВАТЕ!Браво на госпожата, изпълни си мисията, да дръпне колкото се може десни избиратели - поредния ДС кьорфишек...Още на изборите за Европарламент се видя що за човек е госпожа кунева. Влезе в изборите като кандидат за евродепутат, след което се отказа от местото си, защото била еврокомисар...Защо има толкова заблудени хора...
140
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
до 136Аз не казвам ,че Калфин е добър за президент.Просто не ми се иска всичката власт да е в една партия.Ако имаше свестен кандидат,то той би спечелил още на първия тур независимо от коя партия е.Проблема е ,че всичката власт пак е в една партия,а този филм ми писна да го гледам.
139
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Боли ме фара, винцето вече се избистря, мазето е пълно до горе, а от НОИ ми дават 220 лева за безработица. Да му мислят кандидатпрезидентите.
138
1
 
5
 
! Отговори
до Юнал (134) преди 12 години
Да много си весел, че Доган е много умен и е добър политик аз не го отричам. Ама ти май бъркаш добър политик с Господ. Ама проблемът си е твой. Това че другарите и техните прозиводни винаги ще опиртат до него. За щастие техният електорат няма да е вечен. А г-н Доган стана много нагъл и беше наказан. Но като гледам ти не си си взел поука. Та пак да повторя - гласуваш за КАЛФИН, избираш ДОГАН ;)
137
2
 
4
 
! Отговори
yann@mail.bg преди 12 години
Ще цитирам реплика от Новият политик:"Ти каза каквото имаше да казваш, *** краво!"Тази си повярва, че ще стане и шеф на нова партия еднодневка....
136
6
 
7
 
! Отговори
Iwan преди 12 години
до 114При наличната парична маса в обръщение 5 млрд. фискален резерв е критична стойност за устойчивоста на валутния борд и курса на лева, при 3 млрд. както се планира за следващата година това ще е фатално за борда :) що се отнася за фискалната дисциплина и дефицита, ще ти кажа, че това е най-разпасаното правителство на България от 1997 г. насам и цифрите го доказват по безспорен начин, а това че не разбираш едно или друго нещо си е твой проблем
135
2
 
5
 
! Отговори
до 129 ... преди 12 години
Ок, да им гледа в ръцете - проблемът е че нашите политици мислят единствено за властта - т.е. дори някой да направи нещо добро, те ще се мъчат да го изкарат лошо. От тази гледна точка президентът не може да е регулатор на пряавителството. Поне не Калфин - той е човек на Първанов - а за него го знем колко е конструктивен ...
134
3
 
6
 
! Отговори
до 132 преди 12 години
Затова ли с някакви десети цялото СДС едва му водеше на Витков? 1,5% са наказателен вот, идиоте..вота срещу всички продажници кандидати за президент..каквито са и двамата на балотажа-кукли на конци. Малък си още да го разбереш или не ти стига мачкането на комунистите-БСП и ГЕРБ досега, ***?))))
133
8
 
5
 
! Отговори
Юнал преди 12 години
До 124.Още другата неделя след полунощ ще повярваш, да не би да си мислиш че Калфин няма да прави това което ще му казва Доган. Големи овце сте вие българите, 2 години не ви управлявахме и я втасахте. Сега пак до нас опряхте. Отсега нататък ще слушкате, ще изпълнявате това което ви се казва и няма да ви е зле като при Боко. Доган е със светлинни години по-умен от другите политици в България и щом той каже нещо, значи е правилно и е закон. Запоменте го