За медения месец на Ангел Найденов и за бедствието "БСП"

"Цветанов принизи парламента до страниците на жълт вестник"
Обновена: 30 май 2012 15:13 | 30 май 2012 11:05,
270
За медения месец на Ангел Найденов и за бедствието "БСП"
Цветан Цветанов докладва на депутатите заради трусовете в Перник. Снимка: БТА

Най-голямото бедствие в страната през последните 20 години не е земетресението в Перник и всички останали, а безотговорното, безхаберно управление на БСП. Това заяви министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов от парламентарната трибуна.

Той дойде специално в НС да информира депутатите за мерките, които предприема правителството за преодоляване на щетите от силното земетресение от 22 май.

Дискусията се изостри, след като МВР шефът нападна лично червения депутат Ангел Найденов. Найденов критикува действията на управляващите, че са допуснали паника сред перничани, след като не са били своевременно уведомени, че няма опасност от пропукване на язовирната стена след силния трус от 22 май.

Според него Цветанов нямал основания да мисли, че БСП политизира въпроса и използва земетресението да атакува ГЕРБ. Найденов посъветва правителството да мисли как да не се създава паника сред население и за задействане на сирените при подобни ситуации.

Още по темата
Според червения депутат полицаите с мегафони, които информирали населението, създавали допълнително напрежение сред хората. Той беше категоричен, че от страна на БСП нямало омаловажаване и подценяване на случилото се в Перник.

Изказването му предизвика реакция на Цветанов, който заяви, че Ангел Найденов е бил само два пъти в Перник, защото може би бил зает с медения си месец „с вашата любима от вашата парламентарна група“. МВР шефът визира връзката на Найденов с червената депутатка Мая Манолова.

Цветанов не пропусна да отбележи и изказването във Facebook на депутата Антон Кутев, според когото няколко паднали комина и керемиди в Перник се превръщали в национална тема.  Вътрешният министър беше категоричен, че Кутев се е отнесъл с подигравки към трагедията на хората.

„Не мисля, че Цветанов може да принизи НС до страниците на жълт вестник. Лошото възпитание няма как да бъде компенсирано. Ако съм на това ниво, щях да кажа, че това е просташко поведение. Дали съм бил в Пернишко, ще го кажат хората“, отвърна му Найденов с думите „неуважаеми министър“.

Червеният депутат остро се разграничи от изказването на Кутев.

„Това, което е направено от Кутев, е възмутително. Това са думи на човек, който няма реална представа за случилото се в Пернишка област“, заяви Найденов и добави, че е поискал извинение от Кутев към перничани.

Според БСП щетите от земетресението са около 20 млн. лева. Цветанов обаче отчете, че около 3 милиона лева са щетите на обществените сгради в Перник, а в София щетите възлизат на около 1 300 000 лева.

Относно задействането на оповестителната система Цветанов беше категоричен, че в този стрес в ранните часове тази система щяла да създаде допълнително напрежение.

„Ако имате възможност допълнително да подпомогнете. ПГ на ГЕРБ е взела решение от държавната субсидия да даде 300 000 лева за област Перник”, завърши МВР шефът. 


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


270
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
236
0
 
1
 
! Отговори
Възмутена преди 12 години
Произведено в БГ! Докато не се въведат критерии за влизане в политиката - ТАКА ЩЕ Е!Не може "куцо, кьораво и сакато" да ни управлява, да взема решения за нас и да "кове" законите в страната ни!Нека има праг за ценз, образование, опит, кариера, мнение на хора, та дори и за определена сума ДОКАЗАНИ И ЛЕГАЛНИ доходи. Писна ми чичковци и лелки в костюми да УПРАВЛЯВАТ само заради това - колко добре *** г....е и колко по-пошли и падли са!Вече не вярвам, че ще можем да живеем добре в нашата Родина
235
3
 
13
 
! Отговори
Пепи преди 12 години
Липсата на елементарно домашно възпитание , наистина не може да се компенсира с нищо ! Да коментираш физически качества , недъзи или интимния живот на политическите си опоненти е нещо непозното в политиката , даже и на *** от Тамбукту ! Не го оправдавам , но все пак го разбирам - все пак е завършил спортно училище , после ВИФ и то задочно !
234
5
 
12
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 12 години
Цецо, ти не беше ли с татко си шофьор по високите етажи на БКП, т.е. част от 'бедствието'?
233
8
 
8
 
! Отговори
Ха ха хаааа преди 12 години
Истината няма цветове другари а за лъжата знаем че е червена.
232
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Както са тръгнали нещата скоро станишев ще е любовницата на цецо за няколко представители в парламента при сшедващите избори
231
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Цецо на герб жребецо клати яко червено сините ***.
230
10
 
7
 
! Отговори
Ха ха хааааа преди 12 години
Цецо е прав утърколило се гърнето и си начерило нифоманката мая манолова. Аз сечудя на найденов как може да си ляга с това животно дето го чукат *** по кюстендил откакто изчезнаха галевите.
229
7
 
11
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
А какво стана с любовницата на Цветанов от В.Търново.
228
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
БСП - кошмара на народа!
227
8
 
15
 
! Отговори
КРЪГЪЛ ГЛУПАК ЦЕЦО преди 12 години
И ДА ВИКНАТ ВСИЧКИ ДРУЖНО:"ЦЕЦО ЦВЕТАНОВ, ****ЕРАСТ, ****ЕРАСТ". САМО ЕДИН ОТКРОВЕН *** И ***, МОЖЕ ДА КОМЕНТИРА НЯКОГО, КАМО ЛИ ЛИЧНИЯ МУ ЖИВОТ.Е ТАКИВА ПРОСТЬОВЦИ УПРАВЛЯВАТ ЗЛОЩАСТНАТА Б-Я.
226
13
 
20
 
! Отговори
ЦЕЦО КАТО КУТЬО преди 12 години
ПО-ГОЛЕМИ ПРОСТАЦИ ОТ БОРИСОВ И КОМПАНИЯ НЯМА.ЗАЩО СЕ ЧУДИМ НА ТОТАЛНОТО ОПРОСТАЧВАНЕ НА НАЦИЯТА.ВИЖТЕ-АБИТУРИЕНТИТЕ С ПРОСТИТУТСКО ПОВЕДЕНИЕ И ВИЗИЯ,С ПРЕВРЪЩАНЕТО НА ЧАЛГАТА В МОРАЛЕН ИМПЕРАТИВ НА НАЦИЯТА,НА ЛЪЖАТА И МОШЕНИЧЕСТВОТО В ДОБРОДЕТЕЛ,А РАЗВИХРЯЩАТА СЕ ПОЛИЦЕЙЩИНА В НОРМА НА УПРАВЛЕНИЕТО.УПРАВЛЯВАТ НИ ОТКРОВЕНИ МУТРИ,КОИТО СЕ САМОРАЗПРАВЯТ С БИЗНЕСА НА СЕБЕПОДОБНИ.ЗАЩО АВЕРИТЕ НА БОРИСОВ,МАРГИНИТЕ, ГИ ИЗДИРВАТ,А АВЕРИТЕ НА МАРГИНИТЕ НИ УПРАВЛЯВАТ.А ЦЕЦО Е *** *** С КОМЕНТАРА СИ.
225
7
 
16
 
! Отговори
до 120 преди 12 години
Не,че защитавам Мая и бесепарите,но и в ГЕРБ и ДПС уроспиите не лъжат.В провинцията всички неуспели в кариерата уроспийки станаха членки на ГЕРБ и сега се дуят с началнически места.
224
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Кво да го правиш?!....Милиционер...Фуражка!
223
9
 
8
 
! Отговори
до 16 преди 12 години
ГЕРБ ги уважавах за това,че направиха коалиция с АТАКА,но след като гласуваха декларацията в подкрепа на онези с килиметата ми паднаха окончателно в очите.Уж бяха срещу ДПС ,а сега са с тях.
222
8
 
22
 
! Отговори
nqkoi-drug преди 12 години
Благодарение на Бойко България стана най-бедната държава в Европа и на пето място по доходи отзад-напред в целия свят. Независимо, какво пишат медиите и какво говорят заблудените Гербери , в близко бъдеще няма изгледи да се оправим и по доходи да достигнем поне Гърците, които всички оплакват.
221
22
 
6
 
! Отговори
жалко преди 12 години
ЦВЕТАНОВ.!!!!!!!!!!ЗАГУБИ ПОЛОВИНАТА СИ ГЛАСОПОДАВАТЕЛИ ОТ РАЗ ,ЗАЩО СЕ ИЗВИНИ НА ТЕЗИ КРАДЦИ БЕ,СЕГА СЕ СЪРДИ НА СЕБЕ СИ,ОКТОПОДА НИКОГА НЕ СПИ,САМО СЕ ПРИКРИВА,УСПЯХА ДА ТЕ ИЗВОЗЯТ ТОЗИ ПЪТ.
220
10
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Имаме си еталон за глупост, некадърност и крадене. За последните 20+ години се пръкна партия на некадърните, некомпетентните и откровените бандити, кръстена с гръмкото име ГЕРБ. Имаме си правителство, чиито членове се надпреварват да правят глупости, да ръсят простотии и да плямпат неспирно по всевъзможни телевизии, без да направят нищо реално за БГ икономиката в положителен план. За съжаление идиотизма в тази държава надделява, затова и си имаме шутове начело на държавата.
219
28
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Кой не знае председателя на БСП СтанишкоКой не е чувал за този очилат ЛапнипишкоПишман председател стана и на ПЕСтози червен клес и то благодарения на Бойкокойто успя да подобри имиджа на България и на Запад вече забравиха за убитите мутри в Чалгария!Бойко ни върна държавата и ще бъде винаги великна изборите догодина БСП пак ще опита железния му чепик!А вий платени продажни безродни комунетапродължавайте да си вирите *** трътки в нета и да се правите на умни и колко много сте храбрино само пред компютъра - хванали с едната ръка мишкатаа с другата ръка на Антон Кутев ***!Иначе сте жалки и подли безродни олигофренис кухи кратуни и с анусчетата доста разширени! Въпреки вашия неистов ежедневен медиен вой,за народа, Борисов е истинския геройс него България ще върви вече само напредникой не иска да се връща Гоцевия комуно-капиталистически гнет!
218
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ГЕРБ и БСП се борят за първенството по некадърност , а Цветанов и Борисов - по простотия ! Уникални сме !
217
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Говорят,че Гриша Ганчев правил измами с ДДС!?????ЗАЩО ЦВЕТАНОВ И СПЕЦИАЛИЗИРАНАТА ПРОКУРАТУРА НЕ ПРОВЕРЯВАТ ТАКА НАРЕЧЕНИТЕ ОТ ШЕФА НА НАП "МИТНИЧАРСКИ И ПРОКУРОРСКИ ИМОТИ,ДВОРЦИ И ПАЛАТИ????????????ИМАШЕ ВИДЕОМАТЕРИАЛ ПО МЕДИИТЕ?ЗАЩО НЕ Е ОГЛАСЕНО КОЙ ЗАПУШИ УСТАТА НА ШЕФА НА НАП?НЯМА ДА СЕ ЗАКАНВА ГАНЧЕВ ЛИ??????????ГЕРБ СА НАГЛИТЕ РЕКЕТЬОРИ!!!!!!!!!!