Цветанов, оттеглете се от изборите, зоват от БСП

Името на бившия МВР шеф и "морал" в едно изречение били оксиморон
Обновена: 29 мар 2013 20:15 | 29 мар 2013 20:03,
557
Цветанов, оттеглете се от изборите, зоват от БСП
Снимка: архив Булфото

От БСП призовават Цветан Цветанов да не участва в парламентарните избори и да се извини на българските граждани.

С декларация на левицата продължи словесната престрелка между БСП и зам.-председателя на ГЕРБ и бивш вътрешен министър Цветан Цветанов по темата с българския “Уотъргейт“.

Вчера лидерът на левицата Сергей Станишев огласи данни, според които Цветанов е ръководил незаконно подслушване на политици, общественици и бизнесмени. Ексминистърът определи твърденията като “лъжа“.

Днес спорът се разгоря още повече, след като Цветанов се включи в сутрешния блок на bTV, докато гост беше Станишев.

В БСП проявяваме разбиране към нервната реакция на г-н Цветан Цветанов на информацията, изнесена в сигнала до главния прокурор, се казва в разпространена днес декларация на левицата.

От БСП се спират подробно на правото си да огласят информацията, която са получили, и призовават обществото да не толерира действията на Цветанов. Настояваме Цветан Цветанов да поднесе извинения на българските граждани, се казва още в декларацията. От левицата не пропускат да припомнят стари скандали с името на ексминистъра на вътрешните работи.

Още по темата
 Според БСП той е ”политикът, нанесъл най-голяма вреда на държавността”. ”Едва ли можем да забравим: „Длъжността президент е само протоколна“, „Икономически кръгове лансират кандидати за вътрешен министър на служебното правителство“, „Вие сте продуктът, който опаковахте в целофан“ (Цветанов към депутатите в парламента).

За лириката в отношенията му със съдебната власт и красноречието му по повод спора със съдия Мирослава Тодорова дори не е необходимо да споменаваме”, казват още от БСП.

От декларацията на левицата става ясно още, че Цветанов трябва да се извини за ”неадекватното си поведение и за публичните присъди, които своеволно раздаваше и с които петнеше името на обикновени граждани”.

От “Позитано“ 20 припомнят скандала с лекарите от Горна Оряховица, случаите на полицейско насилие и публичния арест на Николай Цонев.

Името Цветан Цветанов и думата морал в едно изречение са оксиморон, заявяват още от червената централа. Няма как той да раздава нравствени присъди на фона на шестте си апартамента, на покровителството над свои приятели и роднини, пишат още от левицата. В декларацията не пропускат да напомнят и изявленията на ексвътрешния министър, че протестите се използват от крими структурите.

Г-н Цветанов, извинете се на българските избиратели за най-нечестните и манипулирани избори в историята на страната – президентските избори през 2011 г., призовават от левицата.

Г-н Цветанов, по повод на повдигнатото обвинение срещу Мирослав Найденов, Вие заявихте, че никой от ГЕРБ няма да участва в избори, докато не изчисти името си. Оттеглете се!, зоват още червените.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


557
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Aз пък искам БСПинозните да се оттеглят от изборите!Ще изпълнят ли желанието ми?
44
6
 
20
 
! Отговори
аллл бънди преди 11 години
Станишев тебе една жена не те избра ти се натискаш народа да те избира,
43
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Станишко се опита да се направи на инспектор Гаджед. Голям смях. До изборите ще става все по - смешно предполагам.
42
13
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
браво, цветанов! мачкай червените прегладнели ***! ние сме с теб!
41
14
 
7
 
! Отговори
До 34 преди 11 години
Ктакгъв държавник е Шестака ? През януари 2011 Ваньо Танов ясно заяви, че Шестака е прекарал контрабанда ТИР с цигари и цистерна с гориво. Шестака не опроверга това. Той много мъчно е завършил ВИФ, макар и да е бил пириет по линията "Раб-фак". Като шэофьор на УАЗ-253 в ДС Цоцо е приет за член на БКП. За разлика то Будьо-Лалето Шестака връща партийната си книжка през 1998 г. Иначе е късметлия, случил е на най работната тъща в България, която му купи шест апартамента. Ние вярваме на това.
40
8
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
След като червените крадци искат нещо - значи то не е добро за България!!! Елементарно, Уотсън!!!
39
3
 
5
 
! Отговори
млекаря преди 11 години
До Анонимен 42Ти напрао го осъди кат народнио съд,я бегай си пий млекото,ама бързо !дедо ти още го сънува тоя народен съд,па бил той и на онио свет ;)
38
11
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Еее, просто нема как да не гласувам за герб. Най - добрият тука е този, който е най - мразен от Посерано!
37
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Sergei e rabotil kato *** na svobodna praktika taka pi6e v googal
36
11
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ДНЕС ДЕТЕКТИВ СТАНИШ ВЕЛИКИ ЗАБИ ОКОНЧАТЕЛНО В ЗЕМЯТА СТОЛЕТНИЦАТА.
35
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
извинение за такива провинения не оправят нещата, само затвор, нали сме правова държава
34
7
 
22
 
! Отговори
аллл бънди преди 11 години
Станишев ти сам ли искаш да участваш на изборите,е тогава ще има по-малко участие и от референдума,и ще бъдеш избран с над 70%от гласувалите 15%,защото и в БСП поне 30% не може да понясят простотията и наглостта ти.
33
8
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"Не виждам нищо лошо да се подслушват министри, вицепремиери и шефове на агенции. Който премиер е имал доверие на всичките си министри, винаги е бил подвеждан,заяви премиерът Бойко Борисов пред Би Ти Ви.06.01.2011
32
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ALO GOSPODIN STANISHEV,SERJOGA,MA GOSPODIN CVETANOV BESHE VATRESHEN MINISTAR,ZATOVA SME GO SLOJILI TAM DA VI KONTROLIRA,SHOTO STE OPASNI,TOVA GO ZNAM OT DIADO MI V BELENE E BILO STRASHNO,TAKA SI OPRAVIATE PROBLEMITE VIE KATO IZ4EZVAT HORA,NUJNO E DA VI KONTROLIRAME,AIDE SEGA STIAGAITE BAGAJA OT BKP TO SHOTO MAI SHE VI ZATO4AT U SIBIR SLED IZBORITE ,VASHTE NA4ALNICI OT MOSKVA
31
18
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Какво право имат едните да се бъркат във вътрешно партийната кадрова политика?!Цветанов е полезен , толерантен и коректен държавник!
30
9
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Хомосексуализма и комунизма са болест нелечима
29
8
 
27
 
! Отговори
666 преди 11 години
До Анонимен : Да допълним: Сергей Станишев - син на един от сатрапите в БКП,неработил и един ден някаква работа,учил и хранен от специалните магазини на БКП и Мослва, руски агент с познания единствено за копчетата на шинелите на Червената армия, некадърник-демагог,който остави много бедност в България.
28
14
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
супермодерният,свръхшпионски подслушвателен ван с антени като таралеж, създаден само за да подслушва мирни нищонеподозиращи скромни опозиционери и нежни жуналисти се оказа обикновен семеен автомобил! еееггатти и излагацията на серьожката! САМО ГЕРБ! БОЙКО ДА ЖИВЕЙ! ПАК ЗА ТЕБЕ ЩЕ ГЛАСУВАМ!
27
28
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Цветанов е апсолютен ***. Станишев го направи за две стотинки по телевизията, как не го е срам сега на се показва тоя *** милиционер, държа се като ***, Станишев му разказа играта. Явно виждат че ще изгубят изборите нещасните гербави и почват да си испускат нервичките и да стават за смях.
26
21
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Цецо в затворо.