Цветанов, оттеглете се от изборите, зоват от БСП

Името на бившия МВР шеф и "морал" в едно изречение били оксиморон
Обновена: 29 мар 2013 20:15 | 29 мар 2013 20:03,
557
Цветанов, оттеглете се от изборите, зоват от БСП
Снимка: архив Булфото

От БСП призовават Цветан Цветанов да не участва в парламентарните избори и да се извини на българските граждани.

С декларация на левицата продължи словесната престрелка между БСП и зам.-председателя на ГЕРБ и бивш вътрешен министър Цветан Цветанов по темата с българския “Уотъргейт“.

Вчера лидерът на левицата Сергей Станишев огласи данни, според които Цветанов е ръководил незаконно подслушване на политици, общественици и бизнесмени. Ексминистърът определи твърденията като “лъжа“.

Днес спорът се разгоря още повече, след като Цветанов се включи в сутрешния блок на bTV, докато гост беше Станишев.

В БСП проявяваме разбиране към нервната реакция на г-н Цветан Цветанов на информацията, изнесена в сигнала до главния прокурор, се казва в разпространена днес декларация на левицата.

От БСП се спират подробно на правото си да огласят информацията, която са получили, и призовават обществото да не толерира действията на Цветанов. Настояваме Цветан Цветанов да поднесе извинения на българските граждани, се казва още в декларацията. От левицата не пропускат да припомнят стари скандали с името на ексминистъра на вътрешните работи.

Още по темата
 Според БСП той е ”политикът, нанесъл най-голяма вреда на държавността”. ”Едва ли можем да забравим: „Длъжността президент е само протоколна“, „Икономически кръгове лансират кандидати за вътрешен министър на служебното правителство“, „Вие сте продуктът, който опаковахте в целофан“ (Цветанов към депутатите в парламента).

За лириката в отношенията му със съдебната власт и красноречието му по повод спора със съдия Мирослава Тодорова дори не е необходимо да споменаваме”, казват още от БСП.

От декларацията на левицата става ясно още, че Цветанов трябва да се извини за ”неадекватното си поведение и за публичните присъди, които своеволно раздаваше и с които петнеше името на обикновени граждани”.

От “Позитано“ 20 припомнят скандала с лекарите от Горна Оряховица, случаите на полицейско насилие и публичния арест на Николай Цонев.

Името Цветан Цветанов и думата морал в едно изречение са оксиморон, заявяват още от червената централа. Няма как той да раздава нравствени присъди на фона на шестте си апартамента, на покровителството над свои приятели и роднини, пишат още от левицата. В декларацията не пропускат да напомнят и изявленията на ексвътрешния министър, че протестите се използват от крими структурите.

Г-н Цветанов, извинете се на българските избиратели за най-нечестните и манипулирани избори в историята на страната – президентските избори през 2011 г., призовават от левицата.

Г-н Цветанов, по повод на повдигнатото обвинение срещу Мирослав Найденов, Вие заявихте, че никой от ГЕРБ няма да участва в избори, докато не изчисти името си. Оттеглете се!, зоват още червените.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


557
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
3
 
17
 
! Отговори
мен преди 11 години
Ето сигнала на съсела
24
3
 
16
 
! Отговори
Х преди 11 години
До Анонимен 8 А БАЩАТА НА СТАНИШЕВ НЕ Е КОМУНИСТ ТАКА ЛИ.ДРУГИТЕ ХАЙДУТИ ВОЙВОДАТА НЕ Е.
23
11
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ПРЕСТЪПНИЦИТЕ СЕ СТРАХУВАТ ОТ ПОДСЛУШВАНИЯ.
22
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не одобрявам тази декларация на БСП, защото нямат моралното право. Но, че ЦЦ трябва да се извини, трябва, най- малкото заради медиците от ГО. А като се замисля през управлението на ГЕРБ, бе мъчение за интелигентния човек за слуша приказките на ББ и ЦЦ. Какво научихте от тях, колко смислени бяха. Помислете дали заслужаваме такива управляващи.Няма ли грамотни хора в тази държава, че сме дали управлението на хора без образование. Много ме е яд , че трябва да плащаме и за преводачи на двамата.
21
8
 
23
 
! Отговори
Seljo преди 11 години
BRAVO CECO BOI PO DEBELITE DARVENI KARTUNI
20
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Анонимен 12#Ааа ама в БСП имало и гризачи а?
19
16
 
13
 
! Отговори
за БУДИСТИ преди 11 години
Има една фирма на МВР. Нарича се БМВ /Безконтактни мултиплексорни вериги/. Тя е собственност на МВР. Там е ключа от бараката. Това епаралелната структура в самото МВР овладяна от Цецко и Бойко. Всичко това, което казва Станишев е много малка част от тази афера. Това е технология и специален софт, при който мобилният апарат може да премине в режим на включен без това да се разбере и да се слуша в помещението.Няма ограничение къде е обекта из Европа. Това става и при напълно видимо изключен апарат. Спасението е само с извадена батерия от апарата. Тия Ванове имат и GPS контрол, за кой
18
11
 
25
 
! Отговори
hagen преди 11 години
Съвсем изтрещяха тия от БСП.Гони ги параноята че няма да се класират на изборите.И започнаха да им се привиждат коли за подслушване и бръмбари.И колата се оказа обикновенна купена втора ръка и нямаща нищо общо с МВР.Така че мита за подслушването е на път да се сгромоляса още в началото.
17
14
 
12
 
! Отговори
за БУДИСТИ 2 преди 11 години
Струват няколко милиона комплект. Внесоха ги от Щатите. Техниката е на Motorola/USA/. Но май я ползват не за бандюги. Добре е, че има и съвестни колеги в ДОТИ /Дирекция за Оперативно техническа Информация/ и ДОИ/ Дирекция Оперативно Издирване/. Явно им е писнало за тия незаконни действия на момчето от Банкя и другото от с.Шума /Шопско/. Служителите просто изпълняват заповеди.Иван ИвановБЕЛЕЖКА НА АФЕРА: Както писа АФЕРА, лично Цветан Цветанов договаряще и сделка с ЧАСТНИ ИЗРАЕЛСКИ ФИРМИ два месеца преди да падне правителството за закупуване на скъпа спец-техника за подслушване и про
16
23
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Цветанов лъже , с ченгесарските си номера разби живота на много хора. Заради него в килията се обеси жената на Младен от В.Търново. Ако се докажат мръсотиите му щял да напусне политиката, не тогава ще си в затвора господинчо.
15
14
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
НЯКОЙ ИМА .И СЪМНЕНИЕ , ЧЕ БОЙКО Е ПОДСЛУШВАЛ И СВОИ, И ЧУЖДИ ? ТОЙ САМ СИ ПРИЗНА ПРЕДИ ГОДИНА И ПОЛОВИНА- ЩЕ ПОДСЛУШВАМ ВСИЧКИ! ЗАЩО СЕГА СЕ ЧУДЯТ ?
14
30
 
17
 
! Отговори
до 11 преди 11 години
Всичко, което не е ГЕРБ, е по-малко зло. Даже Кузов.
13
16
 
18
 
! Отговори
Клал преди 11 години
Тази сутрин по една от телевизиите ЦЦ и журналиста слагач от същата медия демонстрираха поведение солидарност.
12
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
КРАДЕЦА КРЕЩИ " ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА !"
11
17
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
10. Вежди Рашидов - удостоен лично от Илия Павлов със званието Главен Мултак на РБ,11. Ивайло Московски първа щатна работа в Мултигруп.12. Веднага след президентските избори Бойко Борисов побърза да назначи за заместник кмет на София по финансите сина на генерал от ДС Николай Барбалов,13,а за нов правосъден министър Диана Ковачева дъщеря на завеждащ отдел в ЦК на БКП. А като капак на всичко същата госпожа Диана Ковачева е съпруга на настоящ лидер от БСП...Mинистър на регионалното развитие и строителството Лиляна Павлова е внучка на партизанин от бригадата Чавдар
10
17
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ТОВА ЛИ БЕШЕ ГОЛЕМИЯ ЗОР, БЕ СМЕШНИЦИ ЧЕРВЕНИ?ДА СЕ ОТТЕГЛИ ЦВЕТАНОВ ПРЕДИ ДА Е РАЗСЛЕДВАНА ИЗМИСЛЕНАТА ВИ АНОНИМКА.ИЗГОНЕТЕ СИ ГРИЗАЧА, ЧЕ ВЕЧЕ ВИ НАПРАВИ ЗА РЕЗИЛ.КОЙТО ИЗЛЕЗЕ ВИНОВЕН ДА СИ ХОДИ!
9
5
 
30
 
! Отговори
за вечни времена! преди 11 години
Е не е ли по-добре направо ГЕРБ,ДСБ,АТАКА,РЗС да се оттеглят от изборите?А да останат само БСП и ДПС със служебна победа от 99.98%.Така беше по времето на Тато!
8
21
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
3. Цецка Цачева - партиен секретар на Окръжния народен съвет в Плевен.4. Николай Младенов - син на служител /генерал/ на ДС от високо засекретено ниво.5. Сергей Игнатов - син на секретар на ОК на БКП Видин по идеологическите въпроси. 6. Росен Плевнелиев - платен първи секретар на общински комитет на ДКМС.7. Симеон Дянков - стипендиант на фондация Людмила Живкова.8. Нона Караджова - дъщера на завеждащ отдел в ЦК на БКП.9. Лиляна Павлова - внучка на заместник завеждащ отдел в ЦК на БКП,
7
17
 
32
 
! Отговори
гого преди 11 години
сутринта станишката беше като препикано мушкато, явно се е посъвзел и пак надига глава,БСП си вкараха голям автогол с него, на тия избори дори няма да са втори а най вероятно 3 ти благодарение на него, с тази издънка до 12 май всеки ден ще го питат кога ще се извини и напусне политиката плюс напрежението вътре в партията БСП е аут
6
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Цецо не е Берия само поради липса на възможности.