Манолова: След протестите управлението няма да е същото

Няма да имаме еднопартийно правителство, прогнозира тя
30 мар 2013 10:54,
124
Манолова: След протестите управлението няма да е същото
Мая Манолова. Снимка: Булфото, архив

Няма да може да стане и няма да бъде здравословно една партия да управлява след изборите на 12 май, смята Мая Манолова, депутат от "Коалиция на България" в 41-то Народно събрание пред TV7. Манолова коментира, че е нужно програмно правителство, което да изведе страната от кризата.

Тя даде обяснение и откъде ще дойдат част от 250-те хил. работни места, които ще разкрие БСП, ако спечели изборите. По нейни думи през последните години 30 хил. малки фирми са затворили и 120 хил. работни места са изтрити. "Отиде си предприемаческия дух на българина", заяви тя.

БСП ще даде спокойствие на българския бизнес - съживяването на малкия бизнес ще донесе част от обещаните работни места.

Мая Манолова коментира, че протестите на улицата са безпрецедентни досега. При предишните е имало надежда, но сега тя липсва и затова сме свидетели на самозапалвания. Нейната партия обаче ще бъде първа на тези избори, убедена беше тя и обясни спада на доверието след предишното управление на БСП с това, че са спрели да слушат хората.

Сега БСП ще се бори за максимален брой депутати, но властта няма да е самоцел и партията ще бъде доволна на достатъчен брой депутати, който да им позволи провеждане на предвидените политики. Партията тръгва към изборите с нови лица, допълни още Манолова, но тя не коментира кой ще поеме отговорността, ако БСП не спечели предсрочните избори с тази нова политика.

По отношение на прокурорските проверки в земеделското министерство червеният бевш депутат коментира, че е е имало нарушения по отношение на търгове с храни, продажби на земи, в "Напоителни системи" и т.н.

"Имало е чадър върху работата в МЗХ, който беше прибран с формалното оттегляне на правителството на ГЕРБ", допълни още Манолова.

Още новини четете на Investor.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


124
Още по темата: БСПМая Манолова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
10
 
31
 
! Отговори
БСП преди 11 години
Икономическата ни програма вече е представена.1. Повишаване на данъците.2. Повишаване на осигуровките.3. Строеж на АЕЦ Белене.
23
15
 
5
 
! Отговори
KOMUNIST преди 11 години
LAYTE, LAYTE !!! NIE 23 GODINI SI UPRAVLQVAME !!! TOY I BOYKO E NASH 4OVEK- OT CIRKA NA ,,BSP,,BE LEVA4ETA....
22
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Снимката е от погребението на столетницата! Разправят страхотна воня е била!
21
4
 
3
 
! Отговори
MANOLOVA преди 11 години
До Аз- NQMAM UM, AMA DJITKAM 3 MANDATA,LEV4O ...
20
7
 
19
 
! Отговори
leo66 преди 11 години
Българската СПИНОЗНА партия (БСП) явно е в предсмъртна агония.А какви велики времена бяха ....грабежи,разстрели,атентати,лагери,а сега......празни думи и лъжи.А и вожда ни сърГЕЙЧО се жалва,че не само Бате БОЙКО го шамаросал,но и Бате ЦЕЦО го сритал....мъка!
19
4
 
18
 
! Отговори
гошо тъпото преди 11 години
Този букет цветя подарък от психиатрията ли е или някои луд го е взел от гробищата в Орландовци.
18
19
 
9
 
! Отговори
Гарантирано преди 11 години
300 000 българи се друсат всеки ден. Гарантирано от ЕТ герб-Буда!
17
7
 
20
 
! Отговори
Аз преди 11 години
Тази червена кокошка е с мозък колкото на пчеличка - ломоти без прекъсване едно и също и безсмислено.Сестра Галеваааааа, бегай при братя Галеви,след изборите ще сте една кошница депутати! Нема да има кой да ви слуша глупостите! Руски ***!!! Продажно племе комунисти!!!! Национални предатели!!!
16
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ако си мислите, че пак ще управлявате заедно с Местан - жестоко се лъжете. Вече не сме толкова наивни и късопаметни, другарко картечарка.
15
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Всеки един от групата на БСП ми е антипатичен. СерГей е човек без един ден работен стаж ... парашутист под крилото на баща си. Р.Овч всички го знаем в какви схеми ни е забъркал. Р. Петков - САЩ не му дават виза заради подозрения за връзка с организираната престъпност (това е прецедент в САЩ да не дадат виза на министър). Мая Манолова - радиоточката. Не виждам един в БСП заради, който да си дам гласа за тази партия.
14
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
тая ако и се даде маалко власт ще затрие държаватаа ккто затрива семейства...
13
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Обичам те Манолова! Искам те довечера у нас.
12
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Другарката Манолова има проблеми със секса!!!
11
3
 
12
 
! Отговори
Дедо Гаджа преди 11 години
Думи... само думи! Една огромна част от фалиралите фирми са на еднолични търговци и без персонал.
10
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тоя букет е подозрително голям.Сигурно го използва и за летене....
9
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Съселишев са го приели в лудницата с обострена параноя и шизофрения. Нощта е прекарал бълнувайки: Сив ван, сив ван, антена ми влиза.....
8
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Политиците са форма на актьори. Затова и Стефан Данаилов е толкова успешен, той си е професионален актьор. Като Роналд Рейгън и Арнолд Шварценегер ;-). Така, че просто ви се чудя, че ги взимате насериозно. Гледайте на всичко като на спектакъл. Който и да изберете той няма нито капитала нито знанията да управлява. Особено в криза, която те и не разбират.Капитала се създава от съзидателите, а партиите са преразпределители и пропагандатори. То е все едно да търсите под вола теле ;-).
7
3
 
11
 
! Отговори
до гербера преди 11 години
Баце излезни малко навън.Ако за половин час станеш от компа и се разходиш поне 100-тина по млади и сгодни ще видиш.
6
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Да де, ама какви законови промени ще направите и по какъв начин точно ще стимулирате малкия и среден бизнес? Дайте по-конкретно. Кажете "как", не "какво". Само с компромати и празни обещания си печелите изборите.
5
17
 
8
 
! Отговори
БРАВО преди 11 години
Винаги съм изразявал мнение че ако искаме добър екип за управлението на България , трябва да съберем заедно Мая Манолова , Корнелия Нинова и Татяна Дончева . Ще направят Чудеса , имат потенциал за управление и на Европа .Не се шегувам .