Манолова: След протестите управлението няма да е същото

Няма да имаме еднопартийно правителство, прогнозира тя
30 мар 2013 10:54,
124
Манолова: След протестите управлението няма да е същото
Мая Манолова. Снимка: Булфото, архив

Няма да може да стане и няма да бъде здравословно една партия да управлява след изборите на 12 май, смята Мая Манолова, депутат от "Коалиция на България" в 41-то Народно събрание пред TV7. Манолова коментира, че е нужно програмно правителство, което да изведе страната от кризата.

Тя даде обяснение и откъде ще дойдат част от 250-те хил. работни места, които ще разкрие БСП, ако спечели изборите. По нейни думи през последните години 30 хил. малки фирми са затворили и 120 хил. работни места са изтрити. "Отиде си предприемаческия дух на българина", заяви тя.

БСП ще даде спокойствие на българския бизнес - съживяването на малкия бизнес ще донесе част от обещаните работни места.

Мая Манолова коментира, че протестите на улицата са безпрецедентни досега. При предишните е имало надежда, но сега тя липсва и затова сме свидетели на самозапалвания. Нейната партия обаче ще бъде първа на тези избори, убедена беше тя и обясни спада на доверието след предишното управление на БСП с това, че са спрели да слушат хората.

Сега БСП ще се бори за максимален брой депутати, но властта няма да е самоцел и партията ще бъде доволна на достатъчен брой депутати, който да им позволи провеждане на предвидените политики. Партията тръгва към изборите с нови лица, допълни още Манолова, но тя не коментира кой ще поеме отговорността, ако БСП не спечели предсрочните избори с тази нова политика.

По отношение на прокурорските проверки в земеделското министерство червеният бевш депутат коментира, че е е имало нарушения по отношение на търгове с храни, продажби на земи, в "Напоителни системи" и т.н.

"Имало е чадър върху работата в МЗХ, който беше прибран с формалното оттегляне на правителството на ГЕРБ", допълни още Манолова.

Още новини четете на Investor.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


124
Още по темата: БСПМая Манолова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
24
 
12
 
! Отговори
владетеля преди 11 години
Това е ПЧЕЛИЧКАТА МАЯ И АЗ МНОГО ДЪРЖА НА НЕЯ,ЗАЩОТО Е МНОГО СПРАВЕДЛИВА ВЪВ ИЗКАЗВАНИЯТА СИ И ВОДИ БОРБА ЗА ОСЪЩЕСТВЯВАНЕТО НА ИСКАНИЯТА СИ ,А ТАКА СЪЩО ВОДИ БОРБА ПРОТИВ НАХАЛНОТО И НАХАКАНО УПРАВЛЕНИЕ НА ГЕРБ,КОИТО СА НАПРАВО *** В 41-ВО НАРОДНО СЪБРАНИЕ.ТАКИВА ТРЯБВА ДА БЪДАТ ВСИЧКИ УПРАВЛЯВАЩИ В БЪЛГАРИЯ,А НЕ КАТО ТЕЗИ МАФИОТИ ББ И ЦЦ.КОИТО АБДИКИРАХА ОТ ОТГОВОРНОСТТА ЗА ДЕРЕЖЕТО НА КОЕТО НИ ДОКАРАХА.
63
3
 
14
 
! Отговори
Тракторист преди 11 години
Чудя се, ММ дали може да поеме два големи грездея едновременно ***?
62
0
 
4
 
! Отговори
До теб бе преди 11 години
А ти не гледай само мишките!!! Гледай си небето по-често и може да видиш и котката, която ръси изкуствени облаци!По-малко слънце, по-депресиран и болен народ, а това води до икономически растеж! Тъжно, но болните движат икономиката повече от здравите!И като почнат да ви обещават икономически растеж, вие чувайте бедност и болести, за да сте по-близо до реалността.И пак ви казвам гледайте небето и ще разберете защо нямаме ПВО?!?!?
61
1
 
8
 
! Отговори
бг преди 11 години
Само като ги видя и не ми се четат кво горорят е ясно!
60
0
 
5
 
! Отговори
Да си кажа преди 11 години
До преди малко над 100 години в Америка данъци не са се плащали!!! Проверете!!!Причината е, че парите се печатали от държавата и не е имало лихви!С въвеждането на федералния резерв, който е сбирщина от частни банки, вече банки дават пари на заем на американското правителство. И за да върне заема с лихвите, правителството почва да събира данъци! Вижте само каква професионална схема.Европейската централна банка е сбирщина от частни банки.Банките са собственици на медиите.Кой мъти водата?!?!?
59
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Комунистите се гласят за правителство на "националната БЕЗотговрност". Много е лесно да се вършат безобразия и после отговорността да е размита. Тези приказки за "национално отговорни", "надпартийни", "програмни", "експертни" са мижи да те лъжем. Няма такова животно.
58
0
 
19
 
! Отговори
до №68 преди 11 години
Много си занижил критерия за КРАСИВА ЖЕНА, а този за ИНТЕЛИГЕНТНА - направо ти липсва....
57
4
 
3
 
! Отговори
ДО АДРИАНА преди 11 години
ПОЧИТИ НЯМАШ РАЗЛИКА,СТАВАШ ЗА КЪРТЕЧНИЦА НЕ ЩЕШ ФДА СИ ПРИЗНАЕШ,ЧЕ СИ НАТЪПКАНА СЪС ЗАВИС, НЕЗНАМ САМО ДАЛИ ИНТЕЛЕКТУАЛНО СИ ЗАРЕДЕНА ПО СМИСАЛА НА НАПИСАНОТО СЕ СЪМЯВАМ ДАЛИ ОБАЧЕ СИ ЯЕЛА ВИНЕТУ
56
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ее, де! Пак същото: "Няма да може да стане и няма да бъде здравословно една партия да управлява". Същото разправяха и преди президентските избори: "Ау, сакън! Да не бъде властта на една партия, ау, тц тц тц!". Толкова ли сте смотани бе? Айде измислете нещо по-оригинално! Това не минава. И предния път не мина.
55
0
 
10
 
! Отговори
жоро преди 11 години
Аз пък не виждам в първите 5 партии да има начело на листа някой от протестиращите. Това автоматично означава, че никой от тях няма да влезе дори и като депутат.Това означава, че държавата не може да бъде поставена на колене от ЕДНИ НЕХРАНИМАЙКОВЦИ!Хора като ЙОАНА без никаква професионална подготовка и стаж - не могат да представляват БГ-народа!
54
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Усещате ли ги вече червените, как цялата енергия се хвърля не за спечелване на изборите а аз оправдаване на загубата. Първо врещяха, че изборите щели да бъдат нечестни. Тариката от Банкя обаче ги пързулна и им предложи ТЕ да направят изборите т.е ще подкрепи с депутати от ГЕРБ ТЯХНО служебно правителство.Шах с пешката! Ами сега?? Естествено не приеха защото после няма как да се оправдае загубата. После М. Константинов с абсурдните твърдения, че може да промени резултата. Ок, и той го няма. Смях!
53
1
 
9
 
! Отговори
гого грозника преди 11 години
Ще има и още как!!! За огромно съжаление на тази """красавица"""!!!
52
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До иванИванееееее, Иване!!!Трябва да си много наивен/и хорото около теб/, та да не виждате манипулациите на "милата ви партия"!И какво точно очаквате от нея?Какво ще промени?Не виждате ли как за всичко лъжат, само да се докопат до властта!?И си въобразявате, че ще дойде ВОЖДА да ви потупа по рамо?Боже, Боже, колко мъка има по тоя свят!!!..Жал ми е за такива наивници като теб и близките ти!Дано поне сте здрави!
51
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Предлагам гласуване. Зелено: Ще гласувам за друга партия. Червено: Ще гласувам за БСП.
50
2
 
17
 
! Отговори
123 преди 11 години
Оф язък си за хората дето вярват и се трепят за тая партия.
49
5
 
23
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
По всичко си личи , че краят им наближава. Просто това са им най силните козове , Мая Корнелия и тем подобните.
48
21
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не мога да си представя по-лошо и пагубно управление от това на герберите. Всеки друг е по-читав.
47
8
 
9
 
! Отговори
баба Пена преди 11 години
Майче, ми ти си била много умна бе, чедо ?ти не казваш нищо ново, защото то е видно и от Луната да го гледаш, че вие няма да спечелите сами изборите, ако продължавате да държите при вас тоя си лидер дето е дупе и *** с бойко и ви затрива партията!
46
25
 
6
 
! Отговори
иван преди 11 години
Аз и хората около мен ще гласуваме обратно на последните социологически проучвания и ще подкрепим единствената партия която може да свали герб от власт.Вярвам че БСП са си взели урок от предния мандат и след изборите които надявам се ще спечелят да направят широко представено правителство и да избавят финансово ограбената ни родина от герберските скакалци.Герб е =разруха,мизерия,глад,самозапалвания и млади хора бягащи от герберската напаст навън немили недраги.
45
6
 
22
 
! Отговори
кетцалкоатъл преди 11 години
Тази да не е от племето на маите....всяка година ,щом не са на власт е 2012.