Манолова: След протестите управлението няма да е същото

Няма да имаме еднопартийно правителство, прогнозира тя
30 мар 2013 10:54,
124
Манолова: След протестите управлението няма да е същото
Мая Манолова. Снимка: Булфото, архив

Няма да може да стане и няма да бъде здравословно една партия да управлява след изборите на 12 май, смята Мая Манолова, депутат от "Коалиция на България" в 41-то Народно събрание пред TV7. Манолова коментира, че е нужно програмно правителство, което да изведе страната от кризата.

Тя даде обяснение и откъде ще дойдат част от 250-те хил. работни места, които ще разкрие БСП, ако спечели изборите. По нейни думи през последните години 30 хил. малки фирми са затворили и 120 хил. работни места са изтрити. "Отиде си предприемаческия дух на българина", заяви тя.

БСП ще даде спокойствие на българския бизнес - съживяването на малкия бизнес ще донесе част от обещаните работни места.

Мая Манолова коментира, че протестите на улицата са безпрецедентни досега. При предишните е имало надежда, но сега тя липсва и затова сме свидетели на самозапалвания. Нейната партия обаче ще бъде първа на тези избори, убедена беше тя и обясни спада на доверието след предишното управление на БСП с това, че са спрели да слушат хората.

Сега БСП ще се бори за максимален брой депутати, но властта няма да е самоцел и партията ще бъде доволна на достатъчен брой депутати, който да им позволи провеждане на предвидените политики. Партията тръгва към изборите с нови лица, допълни още Манолова, но тя не коментира кой ще поеме отговорността, ако БСП не спечели предсрочните избори с тази нова политика.

По отношение на прокурорските проверки в земеделското министерство червеният бевш депутат коментира, че е е имало нарушения по отношение на търгове с храни, продажби на земи, в "Напоителни системи" и т.н.

"Имало е чадър върху работата в МЗХ, който беше прибран с формалното оттегляне на правителството на ГЕРБ", допълни още Манолова.

Още новини четете на Investor.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


124
Още по темата: БСПМая Манолова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Да,щ има някой промени.БСП ще има по малко депутати.Защото помним ЕРП-тата кой ни ги натресе.И кой сключи договорите с тях,така,че да ни зароби.Аз лично ще се радвам БСП да е инвънпарламентарна партия.А помня и кой продаде Нефтохим Бургас на Лукоил-Иван Костов.Така,като сега руснаците да диктуват цените на горивата.А помня и как когато беше министър на земеделието Мехмед Дикме в това министерство се говореше само и единствено за тютюн.Дано да дойдат такива на власт,който да ги осъдят.
3
19
 
7
 
! Отговори
гербер преди 11 години
хубавото си е хубаво .успех ,МАЯ
2
8
 
24
 
! Отговори
az преди 11 години
Тази креслива гарга е новото лице на столетницата,опазил ни Господ от тези нови лица,като нея,Гейчо и много други известни и неизвестни другари.Само дето пикльото го няма и Р.Овч. Но да внимават другарите,хората вече не пасът трева и няма да се вържат на брътвежите им.Първа сила ще ли да са,ай сиктир от тука бе крадливи комунистически мекерета,хората не ви вярват вече.
1
7
 
26
 
! Отговори
ПЕШКО преди 11 години
РАДИО ТОЧКАТА НА СТАНИШЕВ.